reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczyny produkujecie w ekspresowym tempie nowe posty. :-)

Matik ja nie mam ubezpieczenia grupowego ale mąż ma.

Karol_in-a ja dowiedziałam się o ciąży gdy złapała mnie grypa. Wykurowałam się leżąc w domku, pijąc herbatę z miodem i cytryną.

reklama
WITAM;)

Ja wszystko rozumieć ale prosze nie pisac że nie można marchewki w ciąży ;) wszystko z umiarem owszem ale co do marchwi no prosze...wątroba owszem ale tez nie jest tak że tam raz nawet nie można...

Karolina w aptece jest na wzmocnienie taki syrop *spam* naturalny :) a tak to syrop z cebulki, mi tylko to pomaga :)

Cyniczna jeśli ZUS nie przyłapie Cię na pracy innej to nie masz się o co martwic :)

patrysia- ktos mnie straszył, że witamina A i szkodliwa, więc chciałam Was zapytać, ale jestem dokładnie tego samego zdania. wszystko z umiarem i będzie dobrze ;)
ja szklaneczkę coli też dziennie wypijam w tajemnicy przed mężem (teraz nie, bo gardełko drapie), śledzie jem i sery też :)

Karol_in-a ja dowiedziałam się o ciąży gdy złapała mnie grypa. Wykurowałam się leżąc w domku, pijąc herbatę z miodem i cytryną.

Nie mogę miodu... mdli mnie po nim. :dry: A gardło boli... czosnek, cebula, tantum verde i jakoś to będzie...

Gotuję pieczarkową... muszę sobie przerwy robić, bo zapach mnie dobija.

Ostatnia edycja:
witam sie tylko na chwilke
moj synek poszalał i wysmarował sie maścią majerankową całe włosy... masakra mnie obudził smarując po twarzy:-D

Cyniczna ja przerywam wychowawczy bo tak jak Ty mam do sierpnia ostatniego:)

patrysia- ktos mnie straszył, że witamina A i szkodliwa, więc chciałam Was zapytać, ale jestem dokładnie tego samego zdania. wszystko z umiarem i będzie dobrze ;)
ja szklaneczkę coli też dziennie wypijam w tajemnicy przed mężem (teraz nie, bo gardełko drapie), śledzie jem i sery też :)
cole też mozna pic..jak karmisz to nie bo gazowane np...a sery też smialo jedynie nie pleśniowe fetta itp.

Witajcie. Lekarz mówi,że wyniki mam dobre i wszystko juz opanowane. Biorę luteinę dowcipnie i leżę... to all inclusive szpitalne jest marne :p. A ja w szpitalu pewnie do soboty,a pozniej już l4. Mam nadzieję jeszcze wrócić do pracy,bo nie wyobrażam sobie zwolnienia juz do końca ciąży. Moja szefowa też jest ciężarówką i dzięki temu jest bardzo wyrozumiała. Pozdrawiam Was!

reklama
Cyniczna nic Ci nie zrobią ... pracodawca moze wysłać na Ciebie zus, ale oni zmusić Cie do pracy nie mogą...bo przecież lekarz wypisał Ci l4...tylko jak chcesz wrócić to nie mów tego, ze idziesz na l4. Czy oni wiedzą, ze jesteś w 2 ciąży??
bo ja planuje zrobić tak, ze złożę wniosek o powrót do pracy (30 dni przed powrotem trzeba) muszę przejść badania okresowe. A dwa dni przed powrotem powiadomie mojego pracodawcę, ze jestemw ciaży itd... a lekarką uzgodnię l4... i tyle...

Do góry