reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hey dziewczyny jeszcze nie rodze. Chociaz od 6 rano pobolewa mnie brzuch jak na @, myslalam ze to do toalety mnie ciagnie, ale ta sprawe zalatwilam i nadal boli, cos tam powoli sie zbiera, zaraz wejde do wanny bo tym razem nie dam sie wpuscic w maliny.
Wczoraj ogladalam film ''what expect when you're expecting'' z Jlo i musze powiedziec ze totalne mydło ale taki na czasie dla nas.

Miłego dzionka

reklama
Hejka:-)
Nocka minęła nam spokojnie Zuzia budziła się co 3 h na jedzonko Anitka troszkę grzeczniejsza usnęła po 21 więc miałam chwilke dla siebie.
U nas pogoda jakas taka nie teges słonko pojawia się i zachodzi pochmurno i pewnie będzie deszczyk padał.
Idę zaraz do sklepu po gazetkę w gazecie będzie mój szkrabik wiec trzeba kupić.
Jutro przyjeżdżają moi rodzice tata zobaczy wnuczkę widział ją tylko ze zdjęcia.
Co do chrzcin to też chyba będziemy chrzcić w święta w pierwszy dzień świąt.
Kochane ale wczoraj było tempo z narodzinami:-)
Kciuki za kolejne maluszki i dla ich mamuś żeby miały szybkie i lekkie porody.
Miłego dzionka wrześnióweczki:-)

Camilla85 pomysł ze chrztem w swieta jest chyba jedna z najlepszych opcji, gotowac i tak trzeba, zakupy zrobic tez, posprzatac dom a i tak naprawde to te swieta spedza sie w wiekszosci przy stole i co roku sa takie same, takze troszke inaczej bedzie.

Hallo Kochane!!! Nie rodzę:-)
Na 11 września już są 2 CC, bo Marlin się wyłamała, i już zrobili jej CC, i przytula sobie Krzysia!
Marlin, ale masz super, nie zdążyłaś sie zacząć bać:-D
Camilla no nie mogę napatrzeć się na zdjęcie Zuzi w suwaczku! No bosko tam wygląda:-)
Noc taka sobie, ale rano 6,30 pobudka:szok: się ie poznaje normalnie:-D
Za dzisiaj&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

Witam dziewczynki :-) to moja trzecia ciaza a pierwszy raz czop na oczy widziałam:szok::-p odszedł mi wczoraj cały chyba bo duzy był i taki zwarty podbarwiony krwia ,brzusio pobolewa troche ale gorzej z sikaniem cały czas mi sie chce wysikam pare kropel i cały czas mam wrazenie pełnego pecherza,,,,, co do chrzcin ja dzieci chrzcze jak maja ok miesiaca i teraz tez tak pewnie bedzie :tak: Miłej soboty :-) :-)

Tak naprawdę to ja chyba do października się tutaj ostanę, coś mi się tak zdaje. Dolegliwości coraz bardziej uciążliwe ale żadnych oznak zbliżającego się porodu:confused2:

witaj w klubie :) nie jestes sama :) hehehe

Ja dzisiaj miałam bardzo ciężką noc - od 1 do 5 bolesne skurcze co jakies 20 minut. Już myślałam że się zaczyna i wylądujemy w szpitalu ale na razie ustało tzn, sa jakieś skurcze ale już nie bolesne i sporadyczne. Do tego rano w łóżku poczułam jak coś ze mnie leci - znowu czop :eek: Już mam na prawdę dosyć:-(Byle do czwartku - chociaż cicho liczę że jednak coś samo ruszy.
Mam nadzieję że u Was lepsza pogoda niż u mnie -miłego dnia Wrześniówki;)

noo kochana moze moze a noz:-p bo ja jestem przeciez za Toba w kolejce:-) chociaz powiem,że ja wczoraj wieczorem tez myslalam,że moze cos ruszaa ale jednak nie.... ja juz sie szykuje na lezanke do szpitala chyba na czw mnie wezma juz nie licze,że moj uparciul zrobi mamie niespodzianke i wyjdzie wczesniej:-(

Camilla85 pomysł ze chrztem w swieta jest chyba jedna z najlepszych opcji, gotowac i tak trzeba, zakupy zrobic tez, posprzatac dom a i tak naprawde to te swieta spedza sie w wiekszosci przy stole i co roku sa takie same, takze troszke inaczej bedzie.

no wlasnie popieram w 100% :) takze chyba 90% wrzesniowek bedzie chrzcilo swoje dzieciatko na swieta

Hallo Kochane!!! Nie rodzę:-)
Na 11 września już są 2 CC, bo Marlin się wyłamała, i już zrobili jej CC, i przytula sobie Krzysia!
Marlin, ale masz super, nie zdążyłaś sie zacząć bać:-D
Camilla no nie mogę napatrzeć się na zdjęcie Zuzi w suwaczku! No bosko tam wygląda:-)
Noc taka sobie, ale rano 6,30 pobudka:szok: się ie poznaje normalnie:-D
Za dzisiaj&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

Ty ładnie czekasz na 11 wrzesnia hihi ale to 3 dni i juz :-) fajnie hihi noo to jest smieszne i zadziwiajace jak ktos duzo spal czy poprostu lubial a teraz dupa, ja tam nigdy dlugo nie spalam, jak pospalam do 10tej to hohoho :-D ale wtedy to czlowiek spal cala noc a teraz nie dosc,że w nocy nic albo troszke to juz na nogach o 6:-D:-D

RiSia rodzisz?????? meza wykonczylas? ja wykorzystalam znow no ale nic nie dalo jak zwykle:-D

ehh to ja chyba 3cia lub 4ta w kolejce bo tez juz przeterminowana:wściekła/y: Jeszcze to jakos na spokojnie przyjmuje, moze dlatego ze wiem ze jak do srody nie urodze to czw 13go!!!!!! :wściekła/y::szok: cc. Ale i tak sobie pogadam z ta moja mała kobitka jak wyjdzie, co to za spoznianie sie :-D:-D:-D

Witajcie;-)
Powoli, powoli nadrabiam, ale chyba nie będę w stanie nadrobić dokładnie wszystkiego dokładnie tak jak chciałam.
Mały jest jak na razie baaardzo grzeczny, jak nie je to spi i tak przez 24h;-)
A na forum widzę rozpakowywanie idzie że aż miło!!;)))
Co do chrzcin to my pewnie będziemy pod koniec września, a jak nie to pazdziernika
Miłego dnia ;-)

reklama
A Rysia była dzisiaj, czy rodzi?
Teraz jak ktoś się rano nie zamelduje, to może rodzi:-)
Emilka Maleńka Przecudowna!!!!!!! Zdradź jak ma na imię?

Ostatnia edycja:
Do góry