reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja pospalam z tego wszystkiego troche ale sen lekki bo wszystko slyszalam. jem jogurt i smyk dokazuje jak nie wiem :)

a z apetytem to u mnie srednio na jeza. malz wiecej je ode mnie :-p. mi na caly dzien wystarczaja 3 kanapki i cos tam pozniej ale wieczorem tak bardziej na noc napady mam i osuszam lodowke :-)

dzieki dziewczyny za slowa otuchy :*

reklama
RiSiA jestem księgową :) ja po nocnych bólach też chce juz rodzić wrrrrr.......

kiedy ta sobota
:crazy:

*martusia* 3 kanapki:confused:to ja na śniadanie spokojnie zjadam ale ci zazdroszczę pewnie nic a nic nie przytyłaś....ja już 19 kilo od początku ciąży gin powiedziała że już więcej nie będzie.

Oj dziewczynki co tu zrobic żeby czas szybciej mijał mam wrażenie że dni ciągną się wiekami....a spać nie moge bóle bioder ,krzyża i ta okropna zgaga.

WITAM:)

BRIII odkąd mam szkolniaka w domu to mi czas leci dużo szybciej bo tu zawieźć potem ogarnąć chałupke gdzie potem chwila dla siebie i zaraz mykać po dziecko a potem obiad wtedy przygotowac to i owo z M pogadać nieco i tak juz dzieci do łózek szykować i korzystac z chwili dla mnie i M ;)a jak będzie Marcelek to wtedy mi jeszcze szybciej poleci czas :p aż sie trochu boję jak to będzie :0
MARTUSIA wiesz ze u mnie też jakoś ten apetyt gorszy?a ja to ta która zajadała sie raz po raz!!nawet kolacji się nie chce jeść ale wmuszam coś w siebie bo wiem ze Marceluś musi "zjesć" :))
RISIA ty jak torpeda :D jak nie z żołądkiem to i ze sprzątaniem :D

edit:cudne te nasze wrześniowe dzieciaczki:))a GORGUSI synek to śmieszek juz :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się

nie wiem czy to maluch tak ułożony, ale drętwieją mi dlonie i bolą matko nic nie umiem nimi robić...:-(
wczoraj wyszorowałam kafelki w kuchni na podłodze, moja kuchnia czyściutka:)
muszę sobie ciśnienie zmierzyć...

buziaczki

Hello
I co??? I nico! :no:
Nadal w dwupaku, doktorek nie ma intuicji (wkoncu to facet hahaha). A tu termin dzisiaj :szok:, ta moja kobitka to prawdziwa kobieta bedzie, zanim wyjdzie potrzebuje czasu haha:-D
Czy ciocia Locia urodziła ????? - bo trzymałyśmy kciuki

A co do apetytu dziewczyny to ja wg przez cała ciaze nie mogłam patrzec na jedzenie, jadłam tylko z rozsadku, ale za to teraz mam wilczy apetyt nadrabiam. Przytyłam 11kg - ale za to w poprzedniej ciazy 26kg hahaha
Tak własnie sobie myslałam ze mogłybysmy załozyc watek o gubieniu kg - powrodzie do formy i dietach, moglybysmy sie wspierac i podsuwac pomysły jak pozbyc sie zbednych kg.

Ja dzis mam kryzys... a zaczal sie juz wieczorem i oczywiscie nie obylo sie bez łez:-( zalapalam dola, mam dosc... wszystko mnie wczoraj bolalo :/ plecki, jakies skurcze w pipce, kolana, i nawet mostek przewialo mnie czy cos, boli jak reka ruczam i sie schylam... nooo za duzo jak na raz... dlatego noc super az lezec nie moglam a co dopiero spac, dzis nie lepiej sie czuje mezu w pracy do wieczora wiec juz mam nerwa:-(wrrrr

Kasieczek no i chyba dupaa z naszej listy:-) cos Lotka nie urodzila??Ty chyba tez dzis nie ???

Zaanetkaa to mnie pocieszylas,ze nagle Cie wzielo z nienacka, to ja czekam na wiesci z porodowki:-) a synek boski, czarniutki i tyleeee wloskow:-) raczej po mamusi poszedl nie ?

RiSia ja mam popuchniete dłonie i czesto dretwieja, bola ciezko mi cos trzymac i to moze byc od tego jak dziec ulozony??? a moze wczoraj przecholowalas z robota ? tyle szorowania, mycia...

reklama
Do góry