reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

mój synek to juz od początku ma swój rytm i zawsze mi się rusza o tych samych porach, ale wczoraj wieczorem też dawał czadu, aż cały bok mnie bolał i serdecznie miałam dość, ale w nocy była już cisza. Teraz chyba barzo urósł, bo tak go czuję każdą kosteczkę jak kolanka czy stopy wypycha

aniawos, martela właśnie wiem że przy cc paznokcie nie mogą być pomalowane u rąk, ale u nóg mogą...jednak tez planuję frencha

kurcze wiecie co tez nie mogę się doczekać wieści od Trixi, mam nadzieję ze szybko się odezwie:-) ale powiem Wam, że i tak ładnie się trzymamy i wszystkie dzieciaczki będą raczej donoszone, jak podczytuję sierpniówki to u nich do połowy lipca większość dziewczyn się rozpakowało

reklama
Miki dzwoniłam do swojego gina kazał mi się koniecznie pokazać, niestety dopiero jutro dam znać co mi powiedział. Telefonicznie powiedział że konieczna wizyta by dostać "..." "lekarstwo" niestety bawiący się synek i moje roztargnienie nie pozwoliło mi usłyszeć nazwy tego leku :zawstydzona/y:

Witam

Ja dziś wzięłam się za pranie pieluch, pogoda ładna to szybko wyschną. Też planuję wybrać się do fryzjera podciąć włosy ale to jakoś pod koniec miesiąca bo jeszcze za bardzo nie odrosły od ostatniego cięcia. Dziewczyny tez musicie w szpitalu na IP podać adres fryzjera, kosmetyczki i stomatologa z których usług korzystałyście w ciagu ostanich pół roku ?? U mnie w szpitalu jest właśnie taki wymóg, zabezpieczają się na wypadek zakażenia np jakąś bakterią.

aniawos gratuluję sprzedaży autka !!
asia a ja dziś robię knedle ze śliwkami, w sobotę teściowa zrobiła i od tamtej pory mam smaka :-)

mój synek to juz od początku ma swój rytm i zawsze mi się rusza o tych samych porach, ale wczoraj wieczorem też dawał czadu, aż cały bok mnie bolał i serdecznie miałam dość, ale w nocy była już cisza. Teraz chyba barzo urósł, bo tak go czuję każdą kosteczkę jak kolanka czy stopy wypycha

aniawos, martela właśnie wiem że przy cc paznokcie nie mogą być pomalowane u rąk, ale u nóg mogą...jednak tez planuję frencha

kurcze wiecie co tez nie mogę się doczekać wieści od Trixi, mam nadzieję ze szybko się odezwie:-) ale powiem Wam, że i tak ładnie się trzymamy i wszystkie dzieciaczki będą raczej donoszone, jak podczytuję sierpniówki to u nich do połowy lipca większość dziewczyn się rozpakowało

A u mnie te ruchy są tak różne, że czase to sie juz zastanawiam czy nie dzownic do gina , bo on na ostatniej wizycie powiedzial mi ze ruchy teraz sa najwazniejsze.. i tak np. wczoraj mała ruszała sie bardzo malo rano troszkę i wieczorem - takie bardzo lekkie ruchy. A dzis od rana kopie i się rozpycha tak, ze normalnie zebra mnie bolą :) Mam nadzieje, ze nie bede musiala wciaz myslec o tych ruchach , bo chyba zwariuje :/

Ja tez tak mam z tymi ruchami, przedwczoraj prosilam synka zeby sie ruszal, zebym wiedziala ze jest ok, a wczoraj tak dawal czadu, ze az podskakiwalam, dzis znowu jakis spokoj. Ale nie wkrecam sobie nic, bo w koncu je czuje tylko sa albo czestsze albo rzadsze.

no właśnie,mój też tak różnie się rusza...jednego dnia kopie i jest aktywny,by następnego ruszać się jakby z łaski na uciechę,tylko na tyle bym nie leciała do szpitala...oj ten mój synuś...będę musiała z nim poważnie porozmawiać:-))

Cześć dziewczyny :happy:
Widzę, że jakoś się humorki poprawiły po weekendzie. I bardzo dobrze. :tak: Ja dalej jestem pozytywnie nastawiona ;-) pomimo tych głupich rozstępów...kurcze stara się człowiek, smaruje, dba a tu i tak psikus.

wrześniowa,
kurde! to szkoda, tym bardziej jak dbałaś i smarowałaś. Ja tez codziennie ze strachem sie oglądam. Ale nie martw się teraz są takie specyfiki że nie będzie śladu po rozstępach ;-)

Ja odczuwam ruchy prawie na okragło. Mojej Zosi to już pewnie ciasno jest, bo tak sie wypina że szok, uwielbiam to! niech się wyciąga ile chce - wszystko zniosę ;-)

Igocencja nie wiem czy będą pytać, ale w zeszłym roku jak poroniłam i miałam mieć zabieg to się pytali, to jest bardziej chyba w kwestii żółtaczki i pewnie bakterii też.
a na knedle narobiłaś smaka..ja jeszcze nigdy nie robiłam.

Dzisiaj chyba jedziemy popołudniu oglądać autko..jest jakieś 100km od nas, także niedaleko..i jak będzie ok to bierzemy jak nie, szukamy dalej..

reklama
Do góry