reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

A ja cały czas jestem głodna:zawstydzona/y:. Muszę ruszyć 4 litery i pod prysznic a następnie na miasto.

Teraz to chyba w każdy dzień będą nam towarzyszyć takie emocje. Wrześniówki się rozkręcają :rofl2: i rozdwajają.

reklama
Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Dzwoniłam do tej doktorki i mówiłą że na tym etapie ciąży mogę brać wszystko, ale jeśli nie mam gorączki to na antybiotyk się nie decydować, najlepiej domowymi sposobami i moze jakieś kropelki do nosa.

U nas przyjemnie chłodno, wiaterek wieje.

O Super że mamy kolejne dzieciątko!!!!!!
A mnie dziś jak posiedzę i później wstaje i chodzę to mnie boli cała broszka kurcze ciekawe czy to synek się obniżył ?

Ostatnia edycja:
jeeeenyyyy, przeczytać to, co naprodukowałyście to mistrzostwo ;) mistrzem nie jestem, nie ogarnęłam jeszcze wszystkiego ;)

Paula gratulacje!!!
bebzonik kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!
Tofilesia na to, czy przed czy po terminie nie ma reguły
sinka jak się nic nie dzieje, śmiało idź :tak: najwyżej urodzisz ;)
ja mało łażę, ale to bardziej ze wzgl. na potworny ból w pachwinie, niby jak rozruszam to trochę przechodzi, ale na drugi dzień umieram, nie mówiąc o nockach, okropieństwo. No i to kłucie w dole, bleee... Wczoraj wybrałam się z młodym do lumpeksów, bo śpioszków nie miałam na początek (jedynie jakieś większe) a dziś mam serdecznie dość (choć czuję jakiś niedosyt lumpeksowy, daaawno nie chodziłam, a wczoraj fajne rzeczy po złotówie upolowałam, no dobra - ochraniacz do łózeczka z ikei taki to już za 5 zł ;p i jakoś mnie ciągnie, żeby jeszcze iść pogrzebać ;)) choć Michaś mnie ciągnie na plac zabaw, a raczej do dużej piaskownicy, bo ciężko to placem zabaw nazwać, a tam to już nie mam za bardzo jak siedzieć ;) jak kaleka jakaś, hehe

pojutrze Michał idzie pierwszy raz do przedszkola i tak się zastanawiam, kto ma większego stresa w związku z tym ;) Mam tylko nadzieję, że histerii i jakiejś tragedii nie będzie, bo od dwóch lat tylko mama była... wierzę, że będzie dobrze, ale mimo wszystko podświadomie jakoś mi tak... On się cieszy, przynajmniej póki nie był jeszcze (tylko się zapisać, więc chwilę i tylko u p. dyrektor), zobaczymy w czwartek jak będzie ;)

a teraz zmykam, bo mnie zamęczy tym placem zabaw

Paula - super, że masz już Hanusię po swojej stronie brzuszka!;-)
Bebzonik - musisz się kurować, włącz turbo doładowania w leczeniu, żebyś szybko wróciła do zdrowia...
Teofilesia - nie wiem, czy to reguła, moja siostra urodziła w 35 tygodniu, koleżanka przenosiła o 3 dni..także to chyba sprawa indywidualna kiedy się dzieciątko pcha do rodziców;-)
Ach chciałabym już niedługo taką chwilę!:-D

Powitać :-)
Oj ciężko Was nadrobić, piątek u rodziców, sobota bez netu, niedziela i wczoraj chrzciny u bratanka i 24 strony do nadrobienia :szok: jakieś większość przeczytałam ale nie dam rady odpisać każdej :-)
Paula gratuluję córeczki :-)
Mambusiaczekamy na wieści :-)
Misiako musisz pilnować interesu, małe zaniedbania powolutku wszystko rujnują :-)
Bebzonik zdrówka życzę :-)
sińka spacery może przyśpieszą akcję :-)
Aniawos udanych wizyt :-) najpierw relaksik u fryzjera potem na leżance przed usg :-)
Bafinka nie przepracuj się :-)
Kachasek gratuluję fajnych zakupów :-)
Miłego dnia życze wszystkim :-) Trzymam kciuki za wszystkie KTG i wizyty :-)
Ja właśnie rozkoszuję się kawką i ciastami :-)

czesć dziewczynki

już urodziłam
Helenka przyszła na świat 25.08.2011r. o godz. 15:55 poród siłami natury
waga 3380,55cm

od soboty jesteśmy w domku
mała jest grzeczna ale cycusiowa bardzo
uczę się przystawiać do piersi,mam płaskie sutki i troszkę mi zjamuje zanim odpowiednio podam.....ale jest coraz lepiej

czy któraś urodziła też??

reklama
Kolejna księżniczka na świecie się pojawiła:) Cudnie!
Ale nam się to Wrześniowe grono powiększa... fiu fiu... Już się nie mogę doczekać na zdjęcia...
W czwartek znikam do szpitala i nie wiem, czy dostep do neta bede mieć... mam nadzieje, ze bede mogła chociaż podglądnąć czy jakiś mały człowieczek się na świecie pojawił... Jeśli nie to meżuś będzie mi musiał sprawdzać Bb i donosić, bo umrę z ciekawości na tym szpitalnym łóżku.

Musiałam edytować posta, bo zauważyłam, że Sawi urodziła córeczkę:)
Gratuluję kochana! Mamy już Franka, Wojtusia, Anię, Pawełka, Hanię i Twoją Helenkę.
Pisz nam tu jak idzie Ci opieka nad małą i w ogóle, bo BB ciotki z ciekawości zwiędną... hehe

Ostatnia edycja:
Do góry