reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Bafinka - ja właśnie szukałam informacji na ten temat - pomimo tego, że już 3 razy czekałam na moje Serduszka - czasami wydaje mi się, że nic nie pamiętam ;-)
Od kilku dni odczuwam takie właśnie skurcze i zaczęłam się niepokoić. Wydawało mi się, ze skurcze Braxtona Hicksa pojawiają się znacznie później - a tu taka niespodzianka ;-)

reklama
Witam w sobotnie popołudnie

Ja dziś jakaś rozlazła jestem,może to przez tą pogodę, rano padał śnieg teraz świeci słoneczko, normalnie nic mi się nie chce. Jedyne co to zmobilizowałam się i pofarbowałam sobie w końcu włoski:-) Farba stała i od tygodnia patrzyła na mnie błagalnym wzrokiem.

Pójdę chyba sobie uciąć małą drzemkę...

Życzę miłego popołudnia

Oj mamuśki przez kilka godzin tyle nasmarujecie że hohoho to się wcale nie dziwię, że jak nie zagląda się przez kilka dni to ciężko nadrobić ;-) Ja dziś czuję się tak sobie, jak nie duszności itp to ból głowy :-( 5 kwietnia mam wizytę u ginka więc mu powiem o wszystkich dolegliwościach chyba, że w międzyczasie coś Mnie zaniepokoi ... Już się nie mogę doczekać tej wizyty ;-)

Obiadek zrobiony dzisiaj naleśniki z serem :-) mniam mniam ....
Życzę udanej i spokojnej soboty ;-) :-) buziaczki :-)

unas pada śnieg paskudnie :(
ja i tak w domu siedze i się lecze dalej, wczorja mi ropa na migdałkach się pojawiła, ale już schodzi, może sie uda bez antybiotyku, a jak nie to w poniedziałek pierwsze co to do lekarza :(

Pod namioty fajna sprawa, ale jeszcze bardziej lubie na żagle na mazurach. Jak dzieciaki będą większe to napewno pojdziemy.

miłego weekendu

Ja nie wiem dlaczego - ale szaleję za mlekiem z miodem gryczanym. Wynalazłam w polskim sklepie miodzik i własnie czytam Was i sobie popijam - hhmmm - jak śmiesznie brzmi. ;-)

to widze ze też masz smaczki.. ja już nie moge się doczekać lata rozmaitych owoców i warzyw.. może jak będe to jadła to nie przytyje za dużo.. bo ja to mam chyba obsesje na tym punkcie... przed ciążą schudłam 14 kg i teraz nie chce wrócić do tej wagi a już na pewno nie chce jej przekroczyć.. i dlatego za każdym razem jak wchodzę na wagę to mnie serce boli...

uuuu jaka cisza...
też czuję sie zamulona, zmeczona i w ogóle...
dziś ciąg dalszy poszukiwań materiałów do remontu. Jesteśmy już trochę do przodu :szok: ale, najgorsze i tak przed nami.

Dobrej nocki wrześnióweczki ;-)

reklama
Do góry