reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

W Toruniu szaro i chybe lekka mrzawka jest.
Spaliła mi się dziś prostownica, aż kontakt się przykopcił. Całe szczęście,że kiedyś zostawiłam starą zabytkową;) bo inaczej nie miałabym jak włosów ułożyć.
Wczoraj była u mnie koleżanka, która ma termin 4 miesiące wcześniej niż ja i powiedziałą,że ciążowe rzeczy to mi pożyczy;), więc dodatkowe koszta odpadną;). Przydała mi się ta rozmowa, bo wkońcu mam z kim pogadać.
Nie widziałąm się z nią odkąd oznajmiła mi,że jest w ciąży. Bardzo to przeżyłam,że im się udało tak szybko, chociaż wcale nie planowali i nie starali się o dzidzie. A my 3 lata i nic. Psychika mi siadała na każdą kolejną wiadomość o zaciążonej w najbliższym otoczeniu.
Ale teraz już jest ok. Mam nadzieję,że nadrobimy zaległości;)

reklama
aniawos mi chyba też siostra okna umyje, sama to zaproponowała, zresztą odkąd jestem w ciąży to jest dla mnie miła jak nigdy wcześniej, nawet zaoferowała że kupi wózek dla dzidziusia :-)

a w Gnieźnie pochmurno ale nie pada... ja juz chce wiosnę!:tak:

My dziś same z Nelką, bo S pojechał do naszego mieszkanka walczyć z drzwiami i obudową pod tv. Mi jakoś dziś nie chce się sprzątać, w sumie nie jest jakoś najgorzej. Mycie okien czeka mnie gdzieś za 3 tyg i to w dwóch mieszkaniach :oo:, ale w końcu się zawzięłam i wczoraj rozmroziłam i wymyłam zamrażalnik i lodówę, juuhuuuu!!! :-). Od razu jakaś taka ładniejsza :-D. Zmykam obiad robić.

Nanusia my pół roku się staraliśmy i już zaczynałam się załamywać. Super, że w końcu wam się udało :tak:

Ostatnia edycja:
nam poszło za pierwszym razem:szok::szok:!!!! w listopadzie postanowiliśmy że będziemy się starać o dziecko a w grudniu byłam już w ciąży:-):-):-):-):-):-)

my w listopadzie wzięliśmy ślub a w grudniu sie udało być już w ciąży. W sumie udało się za drugim razem, pierwszy przypadał na noc poślubną :-)

Potwierdzam w Toruniu ponuro strasznie, aż żyć się nie chce...

Nanusia nie ważne jak, ważne, że się udało! No i już za kilka miesięcy będziesz mogła trzymać w ramionach swoje dłuuugo wyczekiwane szczęście:tak: A mogę zapytać z jakiej części Torunia jesteś?

Potwierdzam w Toruniu ponuro strasznie, aż żyć się nie chce...

Nanusia nie ważne jak, ważne, że się udało! No i już za kilka miesięcy będziesz mogła trzymać w ramionach swoje dłuuugo wyczekiwane szczęście:tak: A mogę zapytać z jakiej części Torunia jesteś?

z rub 1, a Ty tez z Torunia?

reklama
Do góry