reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

Trixi - dobry pomysł. Taka lista będzie prosta w "czytaniu" - każdy łatwo sie odnajdzie :)
Tusienka - trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie - żebys za mocno się nie stresowała.
Pisałam o wejście na zamknięty wątek, ale minęło już kilka dni - i nic. Czy mam coś jeszcze zrobić?
Miłej soboty Kochane :)

reklama
Trixi - dobry pomysł. Taka lista będzie prosta w "czytaniu" - każdy łatwo sie odnajdzie :)
Tusienka - trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie - żebys za mocno się nie stresowała.
Pisałam o wejście na zamknięty wątek, ale minęło już kilka dni - i nic. Czy mam coś jeszcze zrobić?
Miłej soboty Kochane :)
wysłałam do ciebie zaproszenie i cały czas mam w oczekujących wiec nie wiem w czym problem,moze po prostu przyjmij zaproszenie...

trixi fajny pomysł!!!!

ja dzisiaj też uderzyłam od rana ze sprzataniem, tyle mam dzisiaj siły że szok...pucuje wszystko jak leci:)) zaraz się ubieram i idę na zakupy na targ po warzywa i owoce i może kupie te kolorowe kwiatuszki prymulki poustawiam w domu i zrobi sie tak wiosennie:-)

u Was też taka cudna pogoda za oknem??

witam sie i ja:) ja miałam ambitny plan umyć okna ale pogoda się popsuła wieje i zimno więc sobie odpuszczę.. ogarnę dom... wieczorem znajomi przychodzą m.in. koleżanka która rodzi 21.03 w pierwszy dzień wiosny:) ale ma fajnie ja już sie nie mogę doczekać kiedy dzidzia będzie z nami...

Witam się rankiem :)
U nas pogoda ładna, słoneczko świeci ale wiaterek wieje.
Ja z koleina nic nie mam dziś ochoty tylko się pobyczyć.
Wczoraj miałam dzień porządków, sprzątałam wszystkie szafki w sypialni + małe przemeblowanie:happy2:
Także dziś sprzątnę tyle o ile (w sumie od wczoraj nie nabrudziliśmy zbytnio a dopomocy w sprzątaniu mam dziś M:tak:)

sawi ja również poproszę o dostęp do zamkniętego :tak:

Ostatnia edycja:
:-)witam sie sobotnio u mnie leje deszcz okropnie no ale jest 14 stopni ciepla,glodna jestem jak wilk nachodzi mnie na zapiekanke,prawie wrocilam do zdrowia noga troche pobolewa no ale da sie zyc,nie narzekam.:tak:popoludniu ide na zakupy musze sie ruszyc z domu ,moze cos zakupie dla dzidziusia unisex bo jeszcze nie wiem czy ch,dz:no:dopiero kolo 21 marza sie dowiem.zycze wam milej soboty slonecznej i cieplej kochane brzuchatki.:-):-):-)

U nas też zimno, bez słonka, paskudnie..a miało być tak pięknie..w moich marzeniach oczywiście..słonko i spacerki..a na razie chodzimy z Igą w pidżamach i tyle:-)
Ja wieczorkiem do teatru, będzie jakaś sztuka z okazji festiwalu sztuki kobiecej z Widawską, Delągową i jeszcze kimś tam, nie pamiętam..ale fajnie ciszę się.

Ja mycie okien załatwiłam już z moją siostrą. Zapłacę jej kasę i umyje..studentce kasiora się przyda a ja będę miała z głowy okna:-) przyjeżdża w przyszłym tygodniu i bierze się do roboty.

cześć dziewczynki:-)
u mnie pada jest pochmurnie i ponuro... nie mam siły na nic... właściwie dopiero z łóżka się zwlokłam!!!!

brak mi pomysłu na obiad!!! może coś podpowiecie:-):-):-):-)

a jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka z nowym facetem i będzie schabowy!!!! hehehe:-D:-D:-D:-D

muszę się ubrać i iść do sklepu po jakieś jedzenie!!! ale mi się nie chce . zazdroszczę tym z was które mają siły na wojaże sprzątające:szok::-):-D

reklama
Do góry