reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2011

Hej dziewczyny! Wiem co czujecie! Mój mały dziś w nocy ok 11 się obudził i ryk taki że szok! Jak tylko z nim chodziłam na rękach, to pokazywał, ze chce iść się bawić o0 ... masakra... jak go kładłam to wycie na pół ulicy :)))) Ale w koñcu chyba po godzinie dostaø herbatké i zasnal, a dzis juz smarki ida itp.... pewnie trójki na razie niewidoczne sie wykluja niedlugo :) Mam nadzieję, że w końcu zacznie ładnie spać i te zębiska też dadzą nam spokój :D Pozdrawiam i lecę, do 19.00 w pracy dziś :/

reklama
aczkolwiek ja tez tak mam,ze czesto sama z siebie budze sie w nocy,przynajmniej z 3 razy. Jakis czas nawet stosowalam tabletki nassene benosen,ale nie bardzo pomagaly,tzn zasypialam dosc szybko,ale i tak sie budzilam po kilka razy;/

witam\
7826... to super wiadomosc!!! w koncu bedziecie sami dla siebie, i na pewno wszystko ci się poukłada,
Kubus dzis dołączył do roczniaków, no i jakis tydzien temu zaczął chodzić, a teraz to nawet biegać zaczyna:) Obraz 053.jpg

kaoru3... wszystkiego najlepszego dla Kubusia, ale ma bystre oczka :)
Kopka... tak mam nadzieje, ze nam sie uda, ze nie bedziemy musieli do nich wracac, bo zostanie nam malo na zycie, ale ja jestem oszczedna..., tesciowie jeszcze nic nie wiedza... a tesciowa przed wczoraj i wczoraj znowu robila awanture i ze kiedy w koncu sie wyniesiemy stad na pokoj :/, no to ma czego chciala... znalezlismy kawalerke 32m w wiezowcu, ale ma bardzo duzy pokoj, jeden minus to taki ze w calym pokoju jest boazeria i w korytarzyku, ale to nic, przyzwyczaje sie mam nadzieje :-) i Eryk daleko do pracy nie ma, moze nawet rowerem jezdzic, a autobusem to moze z 10 minut pojedzie, wec nie tak zle, co nie???

Hej dziewczyny:-)
Dziękuje za porady odnośnie urodzin:-)

Kurcze chciałąm więcej napisać a moja Lolka już isę obudziła grrrrrrrrrrrrr
Bafinko z Tobą szczególnie myślami jestem i mam nadzieje że problemy Gabisia w końcu się zakończą, te wszystkie badania musza być okropnie stresyjące i dla malkutkiego i dla was:-(

Echhhhhhh czy kiedykowliek usiąde na spokojnie, poczytam i napisze?????????? niepracuje a mam 24/24 zajęte:confused2:

Pozdrawiam i wszystkim Roczniaczkom życze wszystkiego NAJLEPSZEGO:)

782...jak to sie mowi,nie wazne,ze ciasny kat,wazne,ze wlasny:)
ja dzisiaj dostalam telefon,ze w piatek mozemy obejrzec mieszkanie od miasta. Strasznie sie ucieszylam,bo takie mieszkanie po pierwsze jest tansze,po drugie mozna wykupic na wlasnosc,kwestia tylko tego,gdzie to mieszkanie sie znajduje,ale pojedziemy w piatek i zobaczymy:)

Kopka... Ja bym tez chciala mieszkanie od miasta, ale rozni ludzie tam mieszkaja potem w takim bloku, ale wiadomo zalezy jak sie trafi. Eryka kuzynka mieszka i straszni ludzie tam sa tzw. pener... :/ A Wy jestescie na wynajmie? Ile placicie i jaki metraz?

Ostatnia edycja:
reklama
tak w tym momencie wynajmujemy mieszkanie. Metrazowo nie mam pojecia,ale mamy duzy salon,sypialnie,kuchnie i lazienke. Tak na oko to ok 50 metrow. Placimy 365 funtow plus rachunki. Za mieszkanie z miasta bedziemy placic 292 funty,a mieszkanie 2 pokojowe plus salon,kuchnia i lazienka. Z tym,ze na wstep musimy kupic takie rzeczy jak pralka,lodowka,kuchenka itp,ale damy rade,wazne,ze wlasne i potem mozemy dla Nadii przepisac,zeby cos miala jak my wrocimy do Polski:)co do ludzi to pewnie,ze rozni mieszkaja tak samo jak wynajmujesz mieszkanie. Nad nami mieszkaja 2 braci i co weekend awantury,trzaskanie itp kilka razy juz policje wzywalismy bo halasy i bijatyki pol nocy

Do góry