Hej dziewczyny! Wiem co czujecie! Mój mały dziś w nocy ok 11 się obudził i ryk taki że szok! Jak tylko z nim chodziłam na rękach, to pokazywał, ze chce iść się bawić o0 ... masakra... jak go kładłam to wycie na pół ulicy ))) Ale w koñcu chyba po godzinie dostaø herbatké i zasnal, a dzis juz smarki ida itp.... pewnie trójki na razie niewidoczne sie wykluja niedlugo Mam nadzieję, że w końcu zacznie ładnie spać i te zębiska też dadzą nam spokój Pozdrawiam i lecę, do 19.00 w pracy dziś :/
reklama
aczkolwiek ja tez tak mam,ze czesto sama z siebie budze sie w nocy,przynajmniej z 3 razy. Jakis czas nawet stosowalam tabletki nassene benosen,ale nie bardzo pomagaly,tzn zasypialam dosc szybko,ale i tak sie budzilam po kilka razy;/
kaoru3... wszystkiego najlepszego dla Kubusia, ale ma bystre oczka
Kopka... tak mam nadzieje, ze nam sie uda, ze nie bedziemy musieli do nich wracac, bo zostanie nam malo na zycie, ale ja jestem oszczedna..., tesciowie jeszcze nic nie wiedza... a tesciowa przed wczoraj i wczoraj znowu robila awanture i ze kiedy w koncu sie wyniesiemy stad na pokoj :/, no to ma czego chciala... znalezlismy kawalerke 32m w wiezowcu, ale ma bardzo duzy pokoj, jeden minus to taki ze w calym pokoju jest boazeria i w korytarzyku, ale to nic, przyzwyczaje sie mam nadzieje :-) i Eryk daleko do pracy nie ma, moze nawet rowerem jezdzic, a autobusem to moze z 10 minut pojedzie, wec nie tak zle, co nie???
Kopka... tak mam nadzieje, ze nam sie uda, ze nie bedziemy musieli do nich wracac, bo zostanie nam malo na zycie, ale ja jestem oszczedna..., tesciowie jeszcze nic nie wiedza... a tesciowa przed wczoraj i wczoraj znowu robila awanture i ze kiedy w koncu sie wyniesiemy stad na pokoj :/, no to ma czego chciala... znalezlismy kawalerke 32m w wiezowcu, ale ma bardzo duzy pokoj, jeden minus to taki ze w calym pokoju jest boazeria i w korytarzyku, ale to nic, przyzwyczaje sie mam nadzieje :-) i Eryk daleko do pracy nie ma, moze nawet rowerem jezdzic, a autobusem to moze z 10 minut pojedzie, wec nie tak zle, co nie???
S
sińka
Gość
Hej dziewczyny:-)
Dziękuje za porady odnośnie urodzin:-)
Kurcze chciałąm więcej napisać a moja Lolka już isę obudziła grrrrrrrrrrrrr
Bafinko z Tobą szczególnie myślami jestem i mam nadzieje że problemy Gabisia w końcu się zakończą, te wszystkie badania musza być okropnie stresyjące i dla malkutkiego i dla was:-(
Echhhhhhh czy kiedykowliek usiąde na spokojnie, poczytam i napisze?????????? niepracuje a mam 24/24 zajęte
Pozdrawiam i wszystkim Roczniaczkom życze wszystkiego NAJLEPSZEGO
Dziękuje za porady odnośnie urodzin:-)
Kurcze chciałąm więcej napisać a moja Lolka już isę obudziła grrrrrrrrrrrrr
Bafinko z Tobą szczególnie myślami jestem i mam nadzieje że problemy Gabisia w końcu się zakończą, te wszystkie badania musza być okropnie stresyjące i dla malkutkiego i dla was:-(
Echhhhhhh czy kiedykowliek usiąde na spokojnie, poczytam i napisze?????????? niepracuje a mam 24/24 zajęte
Pozdrawiam i wszystkim Roczniaczkom życze wszystkiego NAJLEPSZEGO
782...jak to sie mowi,nie wazne,ze ciasny kat,wazne,ze wlasny
ja dzisiaj dostalam telefon,ze w piatek mozemy obejrzec mieszkanie od miasta. Strasznie sie ucieszylam,bo takie mieszkanie po pierwsze jest tansze,po drugie mozna wykupic na wlasnosc,kwestia tylko tego,gdzie to mieszkanie sie znajduje,ale pojedziemy w piatek i zobaczymy
ja dzisiaj dostalam telefon,ze w piatek mozemy obejrzec mieszkanie od miasta. Strasznie sie ucieszylam,bo takie mieszkanie po pierwsze jest tansze,po drugie mozna wykupic na wlasnosc,kwestia tylko tego,gdzie to mieszkanie sie znajduje,ale pojedziemy w piatek i zobaczymy
Kopka... Ja bym tez chciala mieszkanie od miasta, ale rozni ludzie tam mieszkaja potem w takim bloku, ale wiadomo zalezy jak sie trafi. Eryka kuzynka mieszka i straszni ludzie tam sa tzw. pener... :/ A Wy jestescie na wynajmie? Ile placicie i jaki metraz?
Ostatnia edycja:
reklama
tak w tym momencie wynajmujemy mieszkanie. Metrazowo nie mam pojecia,ale mamy duzy salon,sypialnie,kuchnie i lazienke. Tak na oko to ok 50 metrow. Placimy 365 funtow plus rachunki. Za mieszkanie z miasta bedziemy placic 292 funty,a mieszkanie 2 pokojowe plus salon,kuchnia i lazienka. Z tym,ze na wstep musimy kupic takie rzeczy jak pralka,lodowka,kuchenka itp,ale damy rade,wazne,ze wlasne i potem mozemy dla Nadii przepisac,zeby cos miala jak my wrocimy do Polskico do ludzi to pewnie,ze rozni mieszkaja tak samo jak wynajmujesz mieszkanie. Nad nami mieszkaja 2 braci i co weekend awantury,trzaskanie itp kilka razy juz policje wzywalismy bo halasy i bijatyki pol nocy