sawi
szczęśliwa żona i mama
ależ ty dziewczyno masz przerąbane z tą babą -teściowąsawi... Tak niestety takie zycie :-( wczoraj znowu zrobila awanture, ze ja jestem hrabinka, ze do niczego sie nie dokladam, a skad? Do pracy nie chodze przeciez... Eryk nas utrzymuje... Przeciez on zarabia. I ze mamy sie do rachunkow dokladac, no to co Eryk dostanie wyplate i od razu ma im oddac ja? Bez sensu... To niech mu daje po odciagnieciu oplat wyplate... Wypomina ze wszystko ona przy dzieciach musiala robic, a przepraszam bardzo po co wypomina? Ja nie mam gdzie gotowac, bo nie kaza zrobic kuchni i nie moge prac, bo nie mam wstepu do piwnicy, wiec Eryk pierze... tylko raz w tygodniu mozemy prac
Wiecie co chyba mnie dopadla depresja od tego wszystkiego... bede musiala isc do psychologa. Wciaz jestem smutna, malo rzeczy mnie cieszy, wciaz bym tylko spala... jest mi bardzo zle.
A wczoraj jak tesciowka sie wkurzyla to powiedziala ze po chu... jej wnuk jak do niego nie moze sie zbizyc - wystarczylo by wychodzic na papierosa na dwor, nie chce ona to ja sie nie bede rzadzic, widocznie nie kocha malego zeby poswiecic minute na zapalenie na dworze, jej sprawa... ja nie mam z tego tytulu wurzutow!!!
W zeszlym tygodniu caly dzien chodzila jak bomba i krzyczala do swojego syna (32 lata) ze jest pedalem, ze pedala wychowala, porysowala mu samochod, chciala do kogos zadzwonic i na niego nagadac i... na meza powiedziala ze jest debilem. Nic.... nie narzekam juz wiecej.
Robciu tez juz chodzi przy meblach, jak go za raczki trzymam to tez, a sam to pierunek nie chce . A dziewczyny co myslicie o takich stolikach edukacyjnych? Rzecz zbedna? Widzialam jeden na allegro tani, ale w jezyku angielskim, nie wiem czy warto. Moze doradzicie? A to link do tego stolika:
STOLIK STOLICZEK INTERAKTYWNY NAUKA ANG D107 (2585061177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja bym uciekała jak najdalej od niej
nawet bym zmieniła miejsce zamieszkania (inną miejscowość)