nie nadrobie was dzisiaj.
mała coś spac nie chce, zasypia w chuście potem ją odkładam i po 30 min sie budzi, bawić się chceciągle, ale mamusia musi siedziec obok i na nia patrzyc, komórke do ręki wezme albo na kompa poparze i sie złości.
bluetooth, fajny ten twój mąż, niespodzianki robi coreczce, a ta mata jest fajowa, gdzies filmiki widziałam, tez mialam zamiar ją kupić jak by moja nieprzyszła, ale nie załuje bo malej się nasza podoba szczególnielusterko w które jak uderzy to wydaje dzwięki.
A dokupilam ostatnio lampki na choinkę za10 zł z 8 trybami świecenia i teraz w pełni interaktywna ta nasza mata.
pochwale sie że kąpałam sie wczoraj z anulką w dużej wannie, mała byla zachwycona, szczególnie wodą lejącą sie z kranu, ślicznie sobie plywała tylko za karczek podtrzymywana.
W czwartek idziemy do lekarza ( strasznie mi się preży i wygina, napina więc idziemy żeby dr zobaczyla czy to cos grożnego czy nie) więc spytam czy mozemy iść na basen i jak da zgode to w weekend lecimy do aquaparku wszyscy razem.
lece dziewczyny, nie daje sobie ostatnio rady z porządkami w domu, wszedzie suf i brud, a ja mam wrażenie ze nic nie robie tylko sprzatam a tu ciągle syf.
przepraszam że nie nadrobie was