Hej
Odnosnie picia to juz chyba na watku o jedzonku pisałam, ze Antek tez na bakier z piciem. Wypija w najwiekszych porywach 100 ml, ale nie za jednym zamachem, tylko pzrez cały dzionek. Dzisiaj taka duchota, ze probowałam i mineralna, i soczek jabłkowy, i herbatke brzoskwiniowa i nic. Juz nawet przelałąm z niekapka do butelki ze smokiem i tez klapa. Widocznie wiecej nie potrzebuje
misiuunia udanego weselicha. Potancz tez za mnie bo mi w tym roku zadne sie nie szykuje, tylko 2 osiemnastki w rodzinie, ale czy z tancami to nie wiem. I oby problemy odnosnie mieszkania szybko znalazły rozwiazanie
Beniaminka udanego urlopu ze słoneczna pogoda zycze. Odnosnie jazdy to Antek tez nie cierpi fotelika, chyba czas wiekszy zakupic, ale ciagle czasu brakuje. Bo pewnie nasze dzieci sie złoszcza ze nic nie widza, tak mi sie wydaje. I pocic sie tez poci w tym foteliku nawet przy właczonej klimatyzacji
. Jak jade gdzies z nim sama to repertuał muzyczny mi sie wyczerpuje, a młody i tak kweka
. A z ta jazda noca to dobry pomysł mi sie wydaje. Jak moj chrzesniak miał około 11m-cy to jechalismy razem nad morze, około 500 km w jedna strone. I wyjechalismy wtedy około 23 i wiekszosc drogi przespał. W dzien wracalismy i było duuuzo gorzej
mb to mieszkanie 2 razy wieksze, to i wiecej sprzatania
. Nas tez czeka przeprowadzka, my juz w trakcie remontow, a z inspiracjami to u mnie ciezko. Malarze, elektryk wiecznie cos ode mnie chca, a u mnie weny brak nadal
, wszystko na poczekaniu wymyslam.
Pytałas o jedzenie. To powiem Ci tak, raz lepiej, raz gorzej, ale juz sie tak nie stresuje tym bo bym juz dawno osiwiała
. Ostatnio dałam mu obiadek z hippa Risotto z warzywami i indykiem, zjadł cały słoik i jeszcze mu było mało
, chyba bede mu to czesciej serwowała
;-)
k8sad w chwili obecnej mieszkamy w domku parterowym wiec schody tylko wejsciowe, wiec problemy jak na razie nie ma. Ale na Twoim miejscu to bym bramke vel płotek zamowiła i po problemie bedzie.
Magdzik pisałam wyzej u nas z piciem kiepsko, max 100 ml na dzien. Podpytaj pediatre, ale moim zdaniem ma pragnienie chłopak
Saraa i Hausfrau udanego urlopu zycze
Zajrze wieczorkiem, bo mały kweka