Dzisiaj Karolinka zrobiła mały postęp - wypiła 60 ml, niestety musiałam jej wciskać to picie, bo sama nie wykazywała chęci. No i zaczęła raczkować. Już wczoraj, jak rozłożyłyśmy się na trawie, zaczęła się ładnie poruszać, ale w domu znowu pełzała. Tak samo rano - dopiero jak pojechałam do koleżanki, mała postanowiła pochwalić się nową umiejętnością i znowu zaczęła raczkować.
Dziewczyny, mam do was pytanie, miesiąc temu dostałam po raz pierwszy @, przed ciążą miałam zawsze regularnie co 28 dni, więc teraz wypadałoby, że dostanę w niedzielę. Minęło już jednak parę dni i nic. Brzuch mnie trochę pobolewa, ale poza tym cisza. Czy u was też zmieniło się coś po porodzie? Ciąży na razie nie biorę pod uwagę.
Wszystkim urlopowiczkom życzę udanych wakacji i wróćcie do nas na forum
My też w następnym tygodniu zaczynamy letni wypoczynek we troje. Najpierw jedziemy do teściów, a później gdzieś w Polskę, jeszcze nie wiemy gdzie.
Dziewczyny, mam do was pytanie, miesiąc temu dostałam po raz pierwszy @, przed ciążą miałam zawsze regularnie co 28 dni, więc teraz wypadałoby, że dostanę w niedzielę. Minęło już jednak parę dni i nic. Brzuch mnie trochę pobolewa, ale poza tym cisza. Czy u was też zmieniło się coś po porodzie? Ciąży na razie nie biorę pod uwagę.
Wszystkim urlopowiczkom życzę udanych wakacji i wróćcie do nas na forum
My też w następnym tygodniu zaczynamy letni wypoczynek we troje. Najpierw jedziemy do teściów, a później gdzieś w Polskę, jeszcze nie wiemy gdzie.