tosia1
zakochana mama
Witam sie z Wami przy kawie tez . Dzis to ja sie nie wyspalam - maluch wieczorem sie krecil , zasnal na nieposcielonym naszym wyrku - zal mi go bylo przekladac do lozeczka - wiec siedzialam do 24ej jak neptyk - ( moj M to by go przelozyl ale mi go zal bylo ) , nakarmilam ale budzil sie co 3 h , a o 7ej na dobre wiec ledwo trybie dzis.
Z ta kaszka wlasnie tak mnie i kusi sprobowac ale tez to takie dylematy czy oby to potrzebne juz - aj nie ma to jak dylematy :-)))
Milego dnia Wam zycze:-)
ja też z niekapka bym nie podała.. za malutkie szkraby :-) my kupiliśmy butelkę dwa w jednym, dwa na potem :-)
Marja, ja tez nic wcześniej nie podawałam (na 4 urodzinki :-) łyżeczkę jabłuszka) no i wczoraj spróbowałam z tą kaszką, ale sen dłuższy nie był, więc chyba sztucznie nie bede gwiazdy faszerować, bo Ona mała nie jest (7400 :-)) choć smakowało Jej, smakowało cyc starcza... no zobaczymy co na szczepieniu powie lekarka, bo to już by troszkę glutenu wprowadzać...
Dobre z tymi pampersami... se piękną antyreklamę zrobili!
Moja zasypia przy cycku i też nie wiem jak oduczyć.. czasem musze docyckować w trakcie drzemki... już nawet sie złamałam (moja wychowywana bez smoczka, nie wie co to :-)) i wczoraj jej wpakowalam zamiast cycka smoka do buzi i podziałało... ale potem sobie pomyślalam, ze tak też źle i jak tyle bez smoka wytrzymaliśmy to 5 miesięcznego Szkraba nie będę uczyć, zeby zaraz oduczać...