reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Tosia ciekawy cytat masz w sygnaturze... zgapiłam sobie na gg:zawstydzona/y:;-)

pociesza mnie mysl ze z łużeczki ładnie je wiec w razie czego kaszke na gesto bedzie moje małe sumo wcinac jak mamy nie bedzie- no i jeszcze obiadek i deserek....

reklama
Ritka dzięki za dobre rady.....:-):-):-):-):-)
masz racje nie warto zamartwiac sie na przyszłość.... moze nie bedzie az tak zle... najwyżej bede musiałą znaleźć bogatszego męża i wróce na wychowawczy ;-)
ha, ha! Teżl muszę nad tym się zastanowić, bo na samą myśl o powrocie do pracy to aż się wzdrygam:no::no::no::no::no:

Witam sie i ja:-D

A dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z urlopem wychowawczym czy lepiej jest napisac podanie o pełny wymiar i później zrezygnowac np we wrześniu czy wnioskowac urlop do wrzesnia a pozniej gdyby maly nie dostal sie do zlobka to przedłuzyc i czy wówczas prcodawca musi wyrazic na to zgode czy nie

Miłego dnia

Ja wybrałabym tę drugą opcję, wydaje mi się, że tak bezpieczniej!

Asiek ja tez "zgapiłam" od kogoś :-D
własnie mi się Gwiazda obudziła z napisem na czole "mamo 100 % uwagi dla mnie" :-D

Magdzik20 mi to juz palma odbija hehehh juz tak ze 3 lata siedze wiec powoli czaczynam miec dosyc!

asiek1000 moze w koncu pokocha butle,moze jak dziewczyny radza niech tatus jej da mleczko czy jakis pyszny soczek,moze zalapie lenka wkoncu ta butle,w kazdym razie trzymak kciuki!!!!!!!!!

agusska jesli chodzi o zasypianie to ja mojego malego we wozku niestety musze bujac bo inaczej nie zasnie za cholere!!! az sie boje troche tego jego bujania , juz mam wizje bujania rocznego syna we wozku hheheheh takze nie ty jedna:))))

ja też miałam problem z podawaniem małemu butelki... zawsze odmawiał i wołał o cycusia ale dzisiaj nam się udało i wypił kaszkę z butli... a wystarczyło tylko zmienić butlę i smoczek :-) mamy butlę z canapol-a i specjalny smoczek do kaszy i zassał jak trzeba :-)
a co do niekapków to myślicie że już można małemu w nim podawać napoje albo mleko??

ja bym jeszcze niekapka nie podało, bałabym sie ze mała sie zakrztusi....

agata, aguska ja czesto huśtam w hustawce i tez sie boje jak to pozniej bedzie...

Witam porannie przy kawusi.
Jednak z tymi pampkami w Polo to lipa,cena dobra ale w opakowaniu 40 sztuk,w bolona lecą chamy niemyte,też mi promocja,
Gaju zobacz nosidełka Womar,ja mam tej firmy i są do 13 kg.
Od kiedy zaczełam kluske karmić lyżeczką to też zaczyna przy butli cyrki odstawiać,wyciąga,wkłada,memła,po dziąsłach trze albo gada do smoczka.
Tosia-też podbieram Ci sygnaturke:-).

słodka leca w kulki i to niezle w ulotce ilosc sztuk byla zaslonieta cena, cwaniaczki jedne hehheh

asiek1000 miejmy nadzieje ze poprostu wyrosna z tej potrzeby bujania, bo ja nie wyobrazam sobie takiego rocznego byka usypiajacego w spacerowce:-D,, co do niekapka to tez mi sie wydaje ze to za wczesnie!

moj mlody z butli tramoli jak szalony ale za to lyzka....ten temat pozostawiam bez komentarza,jak zbliza sie pora jego obiadku to dostaje palpitacji serca:-D

Słodka, Asiek ależ prosze bardzo, na zdrowie :-) ja w związku z ogólnym otępieniem po ciąży postanowiłam błysnąć... sygnaturką :-D

reklama
Witam sie z Wami przy kawie tez . Dzis to ja sie nie wyspalam - maluch wieczorem sie krecil , zasnal na nieposcielonym naszym wyrku - zal mi go bylo przekladac do lozeczka - wiec siedzialam do 24ej jak neptyk - ( moj M to by go przelozyl ale mi go zal bylo ) , nakarmilam ale budzil sie co 3 h , a o 7ej na dobre wiec ledwo trybie dzis.
Z ta kaszka wlasnie tak mnie i kusi sprobowac ale tez to takie dylematy czy oby to potrzebne juz - aj nie ma to jak dylematy :-)))
Milego dnia Wam zycze:-)

Do góry