reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Malgos no nie wiem co ci powiedzieć ale ci współczuje strasznie!
Alcia zdrówka wam życze!

Nio a ja na życzenie Męża mam znowu karkówke na obiadokolacje. Właśnie wkurzony z miasta wrócił. Mówi że korki jak cholera i same barany na droge wyjechały bo nawet na światła sie nie patrzą tylko jadą:szok:.
Mała drzemie a ja próbuje dogadać sie z kręgosłupem.

reklama
bylam u laryngologa..powiedzial,ze gabrys mzoe miec katar nawet miesiac:-p,alergie wykluczyl...badz tu madry a kichawka jak zapchana byla tak jest:confused:.
aha
dobijam sie cenami w sklepach,ceny za benzyne masakryczne,moj pali 12L
ceny na wzystko jescze wzerosc po nowymroku vat...dzieciece art z7%na 22%
ten kraj jest chory...:wściekła/y:jak tu normalnie zyc,mozna sie zaharowac:no:i co ciagle ceny rosna co nie ida w parze ile sie zarabia:cool2:

lilu
-oj nieciekwie to znamie wyglada,kurcze duze paskustwo na takim slicznym,malym brzusiu:-(,ale dobrze,ze nei ma paskustwa buzince

ja szczepie tak jak lila bezpneeumo,rota,ospy,ale odwlekam czasie,mysle,ze to okale tez sie tych szczepien boje:eek:
oj u mojej Lenki własnie tyle trwał tylko niepotrzebnie kase wydałam na tone leków :/
a co do benzyny to jakas masakra u nas kosztuje ponad 5zl za litr my na szczescie mamy auto z gazem bo inaczej chyba bysmy na piechote chodzili :/
a temat watu to nawet nie poruszam :((((((
ojej nie wiem od czego zaczac:)
witam:))

KERNA ciesze sie ze calo i zdrowo wrociliscie do domku:***

Taka ja pewnie troche pozno odpisuje ale Ritka ma racje..mi najbardziej pomaga oklad z zamrozonych lisci kapusty i odciaganie mleka. wspolczuje bo wiem jaki to bol:(

ehh..nie lubie tego tematu o szczepieniach bo nie wiem czy dobrze robie szczepiac a nie chce zrobic malemu krzywdy przez moja niewiedze..na szczescie szczepienia znosi dobrze i nie goraczkuje..mial juz infarnix hexa 6 w 1 ( dwa razy) i na rotawirusy 2 dawki.

Malpko Ty masz podobny problem jak ja z malym..tzn malo je i malo wazy:(( ale na glowie nie stane bo jak ma w butelce 120ml to zjada ok 100 i wiecej nie chce;/

Anja to teraz pupka obita i pewnie boli.. ajjj...ja juz przezylam upadek na pupe i nie chce tego wspominac;/ a Gabi bidulka z tym katarzyskiem.

Lilu macie auto ktore mojemu E sie podoba ale kiedys wybilam jemu z glowy ten pomysl i mamy passata B5 ktorego zmieniamy wiosna albo na mercedesa albo na passata B6. Ja kocham duze auta i tak jak Ty uwielbiam prowadzic:D
i kochana oby ten naczyniak zniknal z brzuszka malutkiej.

no a ja dzis wsciekla jak dzikie zwierze!!! moj zadzwonil ze jutro bedzie w domu ale w sobote jedzie znowu i to do Francji..wroci przed swietami..super!!! Wszystko na mojej glowie..juz widze ten maraton po sklepach;/ jak tak dalej pojdzie to Dawid bedzie na niego mowil PAN!!! widzi go tylko dwa dni w tygodniu..ehh..
no popatrz a my właśnie na wiosne bedziemy kupować B5 :)))) teraz mamy forda mondeo i troszke ciasno :/

Lilu córcia mojej kuzynki tez ma takie znamie na pleckach i jej tez lekarze mówili że samo zniknie wiec sie nie przejmuj :))

Dziewczyny dzis karmię mieszanie i oto co zjadł od godz 13 po powrocie ze spaceru:
100 ml mojego mleka + 130 mieszanki, po 2,5 godz 130 mojego mleka i 90 ml mieszanki i teraz 100 ml mm czyli ewidentnie potrzebuje więcej niż ja naprodukuję :/ Szok tyle mojej walki o pokarm i cycolenie a tu taki zawód. No ale najważniejsze szczęśliwe dziecko :)

Ritka i malgos83 serdecznie dziekuję Wam za odpowiedź!
Za Waszą radą postanowiłam spróbowac z ta kapustą..wiec dzwonię do męża , że jak bedzie wracał z pracy to niech się zatrzyma przy markecie i kupi taką małą do 1 kg ... no i kupił KISZONEJ KAPUSTY 1 KG!!:szok::szok: I jeszcze zadowolony z siebie mówi, że dziś się na nią promocja zaczęła i jest po 1.90 :-D Tak wiec bigos mam murowany hehehehehehe;-):-)

Ja też dostałam paczkę z Hippa, a drugą odebrałam z Rossmana za 1 gr..ale poczekam jeszcze 1 m-c nim podam małej..póki co najada się moim mlekiem i nie będe jej jeszcze nic innego wprowadzać ..

Małgoś83 zarejestruj się na stronie www.hipp.pl

Ostatnia edycja:
Gaju najważniejsze żeby był zdrowy i szczęśliwy, a i Ty może troszkę odsapniesz.
Ja rowniez zapytam o ten klub Hippa, gdzies trzeba sie zapisac dziewczyny? Pampki dostalam 5 sztuk ja i 5 sztuk moj P , dali rozne rozmiary , sa calkiem fajne :-)

Asiek no powiem Ci ze te passaty B5 jak dla mnie komfortowe i bezpieczne ale moj sie napalil juz na nowszego bo przeciez nie ma na co kasy wydawac a ten jeszcze daje rade i nie awaryjny.

taka ja to sie usmialam z tej kapusty:D a i dzieki za linka:*

skrzacik dzieki:*

gaja-super,ze dokarmiasz,nie masz wyjscia przeciez, mlekojad ma pelny brzuszek a mama moze troche odsapnac:tak::tak::tak:ja tez osttanio dokramialm, bo fabryka jakos mi nawalala:-p

asia i co z tym dlugim katarem zrobilas,dobija ,mnei ,ze lekrze niewiedza co ze smarkatka zrobic:confused:

http://www.hipp.com.pl/ Wystarczy się zarejestrować w klubie maluszka i powinni przesłać paczkę ja czekałam może z 3 tyg :) jak by któraś z was znalazła jaką stronkę gdzie przesyłają darmowe próbki to dajcie znać :-) Lecę spać bo na 8.30 mamy wizytę u rehabilitantki dobranoc wszystkim i spokojnej nocy życzę :-)

reklama
Witam wieczornie,widzialam ze pisalyscie o naczyniakach :) Moja Kasia tez ma na pleckach ok 2cm wielkosci ,dzisiaj bylismy u pediatry na U5 i powiedzial ze powiniwen sie wchlonac.Dzisiaj wkurzylam pediatre ,ale mam to gdzies , ledwie zesmy zaszli a on mi tu ze zaraz Kasiulca zaszczepi itp itd ,a ja mu na to ze moze przynajmniej na razie o tym zapomniec i .... reszta badania przebiegala szybko i od niechcenia.

Do góry