ojej nie wiem od czego zaczac
witam
)
KERNA ciesze sie ze calo i zdrowo wrociliscie do domku:***
Taka ja pewnie troche pozno odpisuje ale Ritka ma racje..mi najbardziej pomaga oklad z zamrozonych lisci kapusty i odciaganie mleka. wspolczuje bo wiem jaki to bol
ehh..nie lubie tego tematu o szczepieniach bo nie wiem czy dobrze robie szczepiac a nie chce zrobic malemu krzywdy przez moja niewiedze..na szczescie szczepienia znosi dobrze i nie goraczkuje..mial juz infarnix hexa 6 w 1 ( dwa razy) i na rotawirusy 2 dawki.
Malpko Ty masz podobny problem jak ja z malym..tzn malo je i malo wazy
( ale na glowie nie stane bo jak ma w butelce 120ml to zjada ok 100 i wiecej nie chce;/
Anja to teraz pupka obita i pewnie boli.. ajjj...ja juz przezylam upadek na pupe i nie chce tego wspominac;/ a Gabi bidulka z tym katarzyskiem.
Lilu macie auto ktore mojemu E sie podoba ale kiedys wybilam jemu z glowy ten pomysl
i mamy passata B5 ktorego zmieniamy wiosna albo na mercedesa albo na passata B6. Ja kocham duze auta i tak jak Ty uwielbiam prowadzic
i kochana oby ten naczyniak zniknal z brzuszka malutkiej.
no a ja dzis wsciekla jak dzikie zwierze!!! moj zadzwonil ze jutro bedzie w domu ale w sobote jedzie znowu i to do Francji..wroci przed swietami..super!!! Wszystko na mojej glowie..juz widze ten maraton po sklepach;/ jak tak dalej pojdzie to Dawid bedzie na niego mowil PAN!!! widzi go tylko dwa dni w tygodniu..ehh..