Saraa
Fanka BB :)
BENIAMINKO czekamy dzis na dobre wiesci. I takie maja byc
Ja tez tak mam, ze malego moglabym nawet po brudnej pupie calowac. Wogole tym razem to moje macierzynstwo jest takie wesole, pelne milosci i spokoju.
U nas dzis katarku ciag dalszy. Najgorsze jest to , ze tego kataru wogule nie widac tylko slysze jak charczy a po wyciagnieciu frida okazuje sie , ze bylo duzo. Chyba sie wybiore do lekarza.
Pysia nawet nie wiesz jak sie ciesze twoja radoscia. Bo w koncu po tych wszystkich smuteczkach zasluzylas jak nikt na wiele radosci.Witam
ja choćby nie wiem jak zmęczona była, lub gdy mała zrobi mega kupkę i obsra siebie ubranko i wsio co się da potrafię całować ciałko małej i czule do niej przemawiać...
Ja nie wiem skąd te uczucia się we mnie zebrały, ale się cieszę,że są i że z taką miłością, ochotą i oddaniem poświęcam każdą chwilunie małej a wiem,że równie dobrze mógł mnie dopaść Baby Blues a wtedy to T. małą musiałby się zająć i było by istne kongo, oj nie dałby rady biedaczek...
...
Ja tez tak mam, ze malego moglabym nawet po brudnej pupie calowac. Wogole tym razem to moje macierzynstwo jest takie wesole, pelne milosci i spokoju.
U nas dzis katarku ciag dalszy. Najgorsze jest to , ze tego kataru wogule nie widac tylko slysze jak charczy a po wyciagnieciu frida okazuje sie , ze bylo duzo. Chyba sie wybiore do lekarza.