malgos jak miło poczytac,ze tatus pozytywnie oszalał na punkcie dzieckaWitam Maly nakarmiony i probuje zasnac w lozeczku..potrafi lezec pol godziny rozgladajac sie na boki i strzelajac minki co do matczynej milosci to ja dopiero jej doznaje..powoli ale sie rodzi za to moj E jest zakochany w malym na zaboj i to do takiego stopnia ze jak jest w domu to nie musialabym wstawac do malego gdyby nie odciaganie mleka..wczoraj bylismy u jego rodzicow z malym i byl taki dumny jak zapinal w aucie fotelik dzisiaj pojechal do holandii ale widzialam ze mial lzy w oczach mimo ze w czwartek juz wroci..i kazal mi wywolac zdjecia malego zeby mogl sobie w tirze tzn kabinie przyczepic
asiek justyna i calineczka trzymam kciuki
Beniaminka samych dobrych wiesci zycze
Dagna powodzenia i szybkiego porodu
Ja tez za tydzien jade z moim na zakupy i mam zamiar isc do fryzjera ale musze najpierw swobodnie zaczac siedziec;/
14 listopada planujemy chrzciny malego
dziewczyny dagna i magdah trzymam kciuki za szybkie porody
beniaminka jestes dzielna mamusia, podziwiam za optymizm i wewnętrzna siłę,oby jak najlepiej sie Wam ułozyło
my chrzest mamy 24 pazdziernika, wszystko juz zalatwione, pisalam wczesniej juz o tym ale jakos bez echa, w sumie tu sie tak duzo dzieje, czasem nie moge wszystkiego objąc i odpowiedziec to tylko tak ogólnie, wiec wszystkiego zapamietac sie nie da
pozdrawiam
Ostatnia edycja: