_koRba_
Fanka BB :)
Ja juz po wszystkich pomiarach cukru na dzis wiec tez moge isc spac Zycze kolorowych ,a jutro troszke chlodniejszego i przyjemniejszego dla nas dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)
Dawno nie widziałam na forum JoliMi, She*shu, Oliwki, Asiek1000, Karoliny, Haszi... .Hej dziewczyny odezwijcie się, jak u Was.
Oj Biedulku, kuruj się...i może juz czas na zwolnienie tempa i mały urlopik od pracy? Bierzesz antybiotyki, masz cukrzycę i zero L4 jeszcze. Zdrowiej Dorotko i dbaj o siebie Kochana :-*
Skad ja znam ten bol :-) U mnie maz gra na komputerze. Np gra 2 tygodnie, wtedy moge zapomniec, ze mam meza w domu, a potem jest pare miesiecy spokoju. Takze jakos jestem w stanie to przebolec. Gorzej jak juz bedzie dziecko w domu;-)nie oni sa jak dzieciaki:0
moj mial dluga przerwe i wyprosil na 5ta rocznice slubu-ale fakt nie gra bardzo czesto tylko ze jak saidzie to masakra,a jeszcze dzis nowa gre sobie kupil
Wlasnie wczoraj sie zastanawialam co sie dzieje z niektorymi sposrod tych wymienionych przez Ciebie. Dziewczyny zameldujcie sie:-):-)
Dawno nie widziałam na forum JoliMi, She*shu, Oliwki, Asiek1000, Karoliny, Haszi... .Hej dziewczyny odezwijcie się, jak u Was.
Dorotka doskonale Cie rozumiem. Ja niby czasem marudze, ze juz mi sie nie chce pracowac. Jednak dobrze mi robi to codzienne wstawanie, szykowanie sie i wychodzenie do pracy. Jedynie co mi przeszkadza, to to, ze bardzo pozno wracam do domu.a co do zwolnienia tempa to chwala ze l4 nie musze brac naprawde
oszalalabym w domu,tak to wychodze do pracy do ludzi,ubrana ,umalowana ,pogadam ,pozartuje
potem i z cora przyjemniej mi sie siedzi jak malz w pracy
oj nie nie dalabym rady w domu tyle miesiecy,jakby bylo trzeba to bym musiala,ale ciesze sie ze jest tak jak jest
Kinia Trzymam kciukasy zeby problemy meza minely. Mysle, ze faceci juz tak maja. Jak maja problem w pracy, to w domu sie zamykaja, wyciszaja. Kasiella ma racje, olej firanki.Cóż teraz tak w skrócie, bo już nie mam siły się rozpisywac. W domu trochę napięta atmosfera przez problemy z pracą męża ;/ Ja już jestem zmęczona fizycznie i psychicznie wszystkim co muszę robic. Ostatnio nawet nie mogę prosic męża o pomoc, bo ciągle mówi później, albo jutro, o powieszenie firanki prosiłam go już dwa dni i wychodzi na to, że muszę dzisiaj sama to zrobic, nawet w sprzątaniu nie pomaga, a wczoraj cały dzień siedział w domu i nic, tylko komputer, albo tv, ja już mam czasami tego dosyc, po prostu brak mi sił na awantury, które i tak nie skutkują, a rozmawiac nie ma sensu, bo to jak grochem o ścianę ;/ Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej...
Gaja ale wam dobrze- jeziorko grill. Kobieto nawet na malenka kielbaske z grilla sie nie skusisz? Ty to masz silna wole.Witam
U nas tez duchota wczoraj była aż na spacerze o godz 19 nie miałam czym oddychać :/ Ledwo szłam.
Ale byliśmy nad jeziorkiem 2 godzinki dzieci sie nachlapały w wodzie jak kaczki, nie chciały do domu wracać Dzis z kolei działeczka bo trawę trza pokosic to sie im basen rozłoży Grillka sie zrobi, ja oczywiście obejde się smakiem ale mam borówki na działce to nadrobię
hejka
nawet nie czytam co dzis naskrobalyscie wiec z gory przepraszam ze nie odpisuje
mam mega katar,bol gardla,bol kosci i temperature
na dodatek cukier w tej goraczce skacze jak szalony
mowie Wam masakra
tzrymajcie kciuki zeby mi przeszlo szybko bo oszaleje
milego wieczoru kochane
Ja czasami, kiedy zapomne rozlozyc tego jakos w ciagu dnia i biore feminatal + tardyferon na raz pod wieczor to mam wrazenie, ze drgaja mi miesnie.. ale moze to jakies zludzenie. Mimo to zainteresowalam sie tymi dawkami kwasu. Na ulotkach pisza, ze organizm po kwasie foliowym moze byc pobudzony. No, ale na tych ulotkach zawsze pisza takie cuda, ze najlepiej ich nie czytac - tylko od razu do kosza.Cześć Dziewczynki!
Na początku, bo zapomnę:
Onionek, zazwyczaj kobiety mają niedobór kwasy foliowego, dlatego zaleca się suplementację kwasu foliowego już przed zajściem w ciążę. Więc tak sobie myślę,że raczej nie można go przedawkować. Zresztą ja też biorę feminatal N i tardyferon, więc w razie czego grozi nam to samo;-).
Jutro rano mam wizytę a później rozmowę w sprawie mieszkania bardzo proszę trzymajcie za mnie magiczne kciukasy bo bardzo się przydadzą...
Hej dziewczyny, ja po wizycie i kolacji u teściowej.
Wizyta pozytywna, lekarz mnie pochwalił za poziom cukrow i na razie nie wysyła do diabetologa, za tydzien mam przyniesc dalsze pomiary zobaczymy. Aha, i zauważył po ważeniu, że schudłam 2 kg i mówi mi Ok, ale już nie chudnij, masz jeść więcej, bo urodzisz chudzielca ;-) No więc, będę jadła ciut więcej
Malutka waży 800 gram, i znowu komentarz lekarza- że ma długie nogi, ale dodał że dziewczyna ma mieć długie :-) Tętno 140, wsio OK:-) dzisiaj jestem uradowana i spokojniejsza. Nadal mam brac fenoterol, kalipoz i nospę. Łykac witaminki Feminatal z DHA i morfologię mam super.Przynajmniej tyle ;-)
U mnie tez duchota taka, ze nie wiem czy wyjde na jakis spacer...Dobry późny wieczór! Starałam sie nadrobić Wasze posty, ale sie rozpisałyscie Mamusie;-) no tak, ale faktycznie dużo sie dzieje i naprawde to niesamowite, ze mozemy sobie na BB razem pisać
Z tych postów co pamietam, przepraszam,ze nie odniose sie do Wszystkich ,ale to fizycznie niemozliwe dla mnie. miałam ciezki dzien... tak liczyłam na wolne, a znow do pracy trzeba była zajrzec. no cóz mąz sie nie wyrabia ze wszystkim i tak jest dzielny moj bidulek...
A pogoda masakra, rano 14 st. i mega burza z ulewą a po południu 34 st i mega duchota.
i jak tu sie dobrze czuc?
Cierpiące na zęby: współczuje gorąco i życze szybkiego wyleczenia!
dorotka.1 duzo zdrowka, faktycznie klima w aucie to jednak zdradliwa rzecz.
skrzaciku jak po wizycie?
justynka kciuki zacisniete za wazne Twoje sprawy.
Ritka gratuluję chłopczyka, super ze juz wiesz !
onionku ale mi smaka na truskawki narobiłaś, podziwiam ze tyle mozesz ich zjesc, a ja dzis juz ich nie dostałam w naszym warzywniaczku, wiec musze sie smakiem obejsc...
pysia odpoczywaj i zbieraj siłę do powrotu Twoich skarbów
angelus zachowanie tej lekarki jest ponizej jakiegokolwiek poziomu, skarga to malo!
ojej a reszty juz nie pamieetam...ale solidaryzuje sie i sciskam goraco
dobranoc Brzuchatki
Koniecznie pogadaj z chlopem - spokojnie - a wszystko sie unormuje :-)Kurczę trzeci raz piszę na forum i mi się wiadomośc kasuje jak robię wyślij odpowiedź...
Cóż teraz tak w skrócie, bo już nie mam siły się rozpisywac. W domu trochę napięta atmosfera przez problemy z pracą męża ;/ Ja już jestem zmęczona fizycznie i psychicznie wszystkim co muszę robic. Ostatnio nawet nie mogę prosic męża o pomoc, bo ciągle mówi później, albo jutro, o powieszenie firanki prosiłam go już dwa dni i wychodzi na to, że muszę dzisiaj sama to zrobic, nawet w sprzątaniu nie pomaga, a wczoraj cały dzień siedział w domu i nic, tylko komputer, albo tv, ja już mam czasami tego dosyc, po prostu brak mi sił na awantury, które i tak nie skutkują, a rozmawiac nie ma sensu, bo to jak grochem o ścianę ;/ Z dnia na dzień czuję się coraz gorzej...