_koRba_
Fanka BB :)
Skrzat no ja wlasnie 7 mam ukruszona co chciałam by mi ja usunęły to powiedziały ,ze teraz zatrują a wyrwać zawsze można i 6 po tej samej stronie co dziąsło na nią naszło. A mi teraz smaka zrobiłaś na powidła mmmm zawsze jak byłam mała to moja śp Babcia budziła mnie o 7 rano bo wracała z gorącymi bułeczkami lub chlebkiem z piekarni i robiła mi właśnie je z własnej roboty powidłami śliwkowymi i do tego gorące pyszne kakao
Ojjj jakie to było świetne. Angelus3376 biedulo Ty nasza kochana widze ,że Ty dziś miałaś jeszcze większe nerwy niż ja wczoraj i podobną babę. Tulaski na poprawe humoru <tuli >
A następnym razem powiedz ,że rozumiesz jej frustracje ale to nie byłaś Ty. Albo ,że nikt jej tam siedzieć nie karze. A ja dziś byłam na uczelni i jedna baba z sekretariatu jednego z profesorów tak mnie wkurzyła i była dla mnie wręcz wulgarna ,ale po wczorajszych doświadczeniach pomyślałam sobie „kochana jesteś mądrzejsza nie daj się sprowokować” i co po jej tekście już na koniec naszej rozmowy , czy wstydziłam się tego ,że jestem w ciąży czy jestem nienormalna powiedziałam jej ,że po pierwsze nie wstydziłam się i nadal nie wstydzę bo nie mam czego zwłaszcza ,że w 6 miesiącu wyglądam lepiej niż pani ,a po drugie jeszcze jestem normalna ale jak dłużej tutaj zostanę to nie będę więc życzę miłego dnia i dowidzenia. Więc babkę po prostu zamurowało
A rozchodziło się o to ,że zrobiła mi awanturę ,że profesor jej nie przekazał moich papierów ,ze zmianą nazwiska i zmianą terminu szkolenia. A ona miała do mnie pretensje ,że ja osobiści nie przyszłam do niej tylko do profesora ,który jest głównym założycielem projektu i który mi powiedział ,że on wszystko załatwi. Ale mój mąż miał później ubaw. Mówi ,że on by jej się po prostu spytał czy może się nie wyspała albo jest głodna ,że takie pierdoły wymyśla
W sumie sama byłam w szoku mojej bezczelności ale ona była o wiele gorsza i wredna. Kerna znam ten ból mnie po wczorajszej wizycie też cała szczęka boli i na dodatek te spuchnięte dziąsła w około zęba masakra. Życzę zdrówka i trzymam kciukaski za wizyty!