Saraa
Fanka BB :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Dorotka ale wykarmilas coreczke-poprostu super
A u nas kolejny dzien swiateczny czyli wolny.Wybralismy sie do Parku rozrywki w Solingen. Fajowo bylo, taki bajkowy las, gdzie mozna pojedzic na karuzelach, odwiedzic czerwonego kapturka i inne postacie z bajek. Sama sie skusilam na plywanie rowerkiem wodnym i polatalam na karuzeli. A wie c dzien dzis nie byl stracony
Dorotka ale wykarmilas coreczke-poprostu super
A u nas kolejny dzien swiateczny czyli wolny.Wybralismy sie do Parku rozrywki w Solingen. Fajowo bylo, taki bajkowy las, gdzie mozna pojedzic na karuzelach, odwiedzic czerwonego kapturka i inne postacie z bajek. Sama sie skusilam na plywanie rowerkiem wodnym i polatalam na karuzeli. A wie c dzien dzis nie byl stracony
Onionku swietna ta mala. Ja swojego synusia tez wychowuje w duchu sportowym. Jak mial 2 lata jezdzil juz na hulajnodze. W wieku 3,5 roku jezdzil na rolkach. A teraz jak ma 5 jezdzi na rowerze i plywa jak rybka.Zobaczcie, co dzis znalazlam ... szok :-)
[video=youtube;0n6475aezco]http://www.youtube.com/watch?v=0n6475aezco&feature=player_embedded[/video]
Te spiworki sluza do spania.Jest udowodnione, ze spiworki zapobiegaja smierci lozeczkowej i przyduszeniom. W szpitalu w ktorym rodze kladzie sie dzieci tylko w spiworkach do snu, ja tez juz zakupilam kilka.A ten śpiworek to do czego ? normalnie do spania, czy na dwór, na spacer? ja jak zwykle zielona.