reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam jako pierwsza, dospać nie mogę niestety :/ Już pranie wstawione i nie wiem co ze sobą zrobic bo dzieci sobie śpią smacznie a mnie jak na złość dziś się nie chce :/
Wczoraj dzień na działce spędziliśmy ale zanosiło sie na burzę cały czas i komary siapały niemiłosiernie nie szło nic zrobić, także odpuściłam sobie to pielenie.
Dziś jak ciepło będzie to na plac raczej pójdę niż na działkę, a swoją drogą to dziwne niby zima sroga a komarów multum :/

reklama
Ja tez sie witam!:-)
Gaja - strasznie wcześnie wstajesz!
Ja tez już nie spie od godziny i też już pranko sie pierze. Tylko, że mnie obudził teść o 6.30 pytaniem Jeszcze spicie?:wściekła/y: A tak chciałam dłużej pospać pospać!
Pogoda zapowiada sie ok! Pewnie wybiore sie na sparer!:-)

hej Dziewczynki!!!
Dorotka, mam nadzieję, ze nastrój dziś choć ciut lepszy??? :-)
a ja nie jestem zadowolona.. o 7:30 przyszedł fachowiec a miałam taki fajny sen... śniło mi się, że miałam przedstawiać Koziołka Matołka z Agnieszką Dygant (czy jak jej jest??) i już miała być moja kwestia a tu dzwonek... buuuuu.. nawet nie wiem co miałam mówić.. :-D
buziaki na dobry dzień!

Dzien dobry drogie panie,widze ze wszystkie jestesmy ranne ptaszki ja juz od 6 na nogach, pranie wstawione ,jeszcze ie troche poucze i na egzamin

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt ...

Ja wczoraj byłam na usg ..wszystko dobrze maluszek zdrowy waży 510 gram no i okazało się że będzie mała księżniczka !!!

Witam sie z rana przy kawusi. U nas pogoda jak marzenie, cieplusienko, slonce swieci i anie jednej chmurki. Zycze wszystkim takiej pogody.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt ...

Ja wczoraj byłam na usg ..wszystko dobrze maluszek zdrowy waży 510 gram no i okazało się że będzie mała księżniczka !!!
Gratuluje ksiezniczki

dorotko dzięki :)
oliwko gratuluję córeczki i spora juz jak na ten tc :)

Co do mego wstawania to dziś wyjątkowo wcześnie , pranie juz na dworze wisi, bułki, chlebek itp kupione, jeszcze bety sprzątnę i na spacer wywlekę dzieci :)

Gaja nie ma za co:)

Oliwka gratki ksiezniczki

Tosiu nie wiem czy lepszy,bo jeszcze z malzem sie pozarlam,kruszek mnie kopie i zaczepia ,chyba po to zebym sie nie denerwowala
cukier na czczo 90,w 1h po poislku 116 wiec nie jest zle,Mammi dala mi kilka wskazowek,jakos dam rade,w poniedzialek ide na usg to 3d/4d,a we wtorek do gina,wyblagam go jak bede miec ladne wyniki o skierowanie do diabetologa do warszawy bo nie chce isc do szpitala

a sen fajny,szkoda ze Cie obudzili

reklama
Do góry