reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kerna: ja najpierw miałam pH - 7.0 i leukocyty - 5-10 w polu widzenia, do tego eytrocyty, jakieś bakterie i miałam zażywać furagin i witaminę C.
Po kuracji pH takie samo - 7.0, leukocyty - 0-2 w polu widzenia, bakterii brak i podobno wynik dobry.
Wykup lek!

Ja też myślałam, że mnie ominie zażywanie leków, na razie zażywam potas, magnez i cyclo3fort (na krawienia i krwotoki z nosa).

Na problemy z opuchniętymi, zmęczonymi nogami lekarka poleciła mi veno spray - taki musujący żel - podobno super. Nie kupowałam na razie, bo stopy mam normalnych rozmiarów (w porównaniu z całą resztą).

Wczoraj byłam u teściowej i oczywiście cały czas mi dochrzaniała - "cześć grubasku - tzn. właściwie to nie jesteś takim grubaskiem i dziwię się, że WSZYSCY tak o Tobie mówią, bo moim zdaniem jest ok". Wkurzyłam się i powiedziałam jej, że nie interesuje mnie zdanie innych i jeśli jej coś mówią za moimi plecami, to, żeby to zachowała dla siebie. A jeśli ktoś sam mi to chce powiedzieć, to mu powiem, że może i jestem gruba, ale jestem w ciąży i trudno, żebym wyglądała jak modelka, ale ja mam szanse wrócić to figury a Ty dalej będziesz głupia/brzydka/albo coś innego do wyboru. EH.

Emilka: powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja!
Wy rzeczywiscie szybko wstajecie:)no ale u mnie godzina do tylu, wiec to tez roznica! mu nas tez slonko swieci, wiec zapowiada sie mily dzien!

Oliwka, gratuluje dziewczynki:))))

Emilia , powodzenia!tylko nie dziekuj;)

Dagna , ja tez zauwazylam, ze najbardziej dogaduja mi, ze utylam wlasnie grubaski!mysle, ze maja satysfakcje!i niech im bedzie, jeszczen im pokazemy!

Usmiechnijcie sie do brzuszkow Dziewczynki i milego dnia!!!!!!

Witam przy kawci.
Gratuluje Oliwko!
Emlia kopala w dupala na szczęście. A czerwone majtaski założyłaś?;-)
Dorotko głowa do góry! Wszystko sie napewno ułoży.

Nie moge sie doczekać kiedy rozłoże łóżeczko i będe urządzać kącik dla Malutkiej. Coraz częściej mi sie śni jak ją nosze i sie na nią patrze. Tak bardzo chciałabym żeby już był wrzesień.

Witajcie
Emilka powodzenia!!!!
Kurcze, ale dziś parno jezusie poszłam do sklepu po buty dla siebie no i kilka innych rzeczy wracam obładowana spocona jak koń na roli.
Nogi dalej opuchnięte a powinny cholera jasna wrócić do swoich rozmiarów po nocnym wypoczynku.
Nie wyspałam się co chwila się budziłam wierciłam a o 5 T. wstawał do pracy budzik dzwoni a on śpi myślałam,że go trzasnę.
Ja jak bym miała wstać prędzej niż T. to po jednym sygnale budzika, bym się zerwała by go wyłączyć a temu może dryndać koło ucha a on nic buuuuuuuuuu
Zrobiłam już zupkę warzywna sobie i idę poleżakować w ogrodzie bo w domu nie wyrobię.
Oliwka gratki małej laseczki!!!!!!!!!!!!

Nie moge sie doczekać kiedy rozłoże łóżeczko i będe urządzać kącik dla Malutkiej. Coraz częściej mi sie śni jak ją nosze i sie na nią patrze. Tak bardzo chciałabym żeby już był wrzesień.

Ja mam to samo:-)...U mnie już łóżeczko skęcone i czeka na malutką..:tak::tak:
A ciuszki mogłabym układać, przekładać kilka razy dziennie;-)
Wrześniu przybywaj!!:-D

Ostatnia edycja:
witam :)
u mnie pogoda ładna jak narazie :)
ja znowu przeziębiona ajjj tak mam co 2 tyg nawrót :(
moja Juleczka dziś dała znac o sobie po wczorajszym wieczorku gdzie sie nie ruszała ani razu a ja juz ćwiczyłam spazmę hehe
weekendzik spędzmy z mąłą mojego więc nie będę często...
oliwka gratki córeczki :)

reklama
angelus u mnie podobnie, tzn. wszystko czeka w szafie, spioszki , bamboszki i bodziaszki, ale płci znów nie poznałam na wizycie usg, bo sie dzieciatko odwracało... Na łóżeczko przyjdzie czas, bo jeszcze mały remoncik sypialni planujemy.

a pogoda nareszcie piekna , wiec zmykam na słonko:-)
pozdrawiam brzuszki:-D

Do góry