Ja to raz w życiu miałam ciśnienie powyżej 120/80 przeważnie jak u zdechlaka 90/60 lub mniej więc pewnie obrzęk od pogody.Codź u mnie to 1 raz w życiu, ale kiedys musiał być ten 1 raz
Zobaczymy czy zniknie po nocnym odpoczynku lub czy się będzie pojawiał częściej.
Jak cos podrepce do gina w poniedziałek bo i tak muszę przełozyć wizytę u gina z wtorku na inny dzień bo mam zarezerwowane na wtorek na 10 a o 9,30 już będę w pociągu do Gdańska na rozprawę siostry.Ehhh zawsze coś.
Kupię w aptece jakiś żel chłodzący lub cuś i powinno być ok do tego poleniu****ę z nogami deczko wyżej jak reszta ciała jakby obrzęk wrócił.
Moja niunia kopie jak oszalała.Dostała chyba powera po tym jak wciągnęłam 3 brzoskwinie i syrop od nich ha ha ha
Na poprawkę gorzka czekolada i mała da mi do wiwatu
Nic mykam się położyć.
Jutro mam dzień lenia tyle co ugotuję obiadek i pójdę kupić buty nowe wygodne bo inaczej T. mnie zakracze,że nie kupiłam se butki a on sam nie kupi dla mnie, bo ponoć jak się partnerowi, partnerce kupi buty to się związek rozejdzie.
Kilka dni temu sam sobie kupił nowe adidaski i tylko mnie o tym poinformował
Ja dostałam z 3 lata temu adki nike od męża kupił je w Irlandii i przekazał przez kuzyna co wrócił do Polski na urlop a nasz związek licho strzeliło więc pewnie coś w tym zabobonie jest.
Trzymajcie się dziewuszki i oby żadne zmory ciążowe was nie tykały.