reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Od wczoraj nie odzywał się....teraz parę razy poczułam ruchy na samym dole...i już panikuję,czy nie jest za nisko?
Ach dziewczyny ja to bym musiała wyjechać z tego miasta....,ale co by było z moją siostrą:confused:. Chciałabym jej dać tą normalność,ale jak???-sami mamy ciężko pod względem finansowym....i nasze maleństwo,któremu też trzeba co nie co kupić.....
Ach dziewczyny marudzę tylko wam....trochę wewnętrznie się podłamałam.....
Życzę wam dobrej niedzieli!!!!!!!!!!!!!
Nie martw sie te leniwe chlopczyki tak maja , moj tez sie odzywa rzadko i jak sie juz odezwie to te kopniaczki sa bardzo nisko. Ja tez mialam dzis czas podlamania, wyslalam chlopakow na spacer a sama sobie troche poplakalam , a na koniec upieklam przepyszne ciasto czekoladowe i humor mis ie troche poprawil.
Przepis podaje na kulinarnym , najprostsze ciasto czek i zawsze wychodzi.

Witam się niedzielnie:)
Jeszcze południa nie ma a mi sie (przekrwione) oczy już zamykają. Położyłam się coś ok 1 i do ok6, 5 razy wstawałam do małego. O 6:30 dzwonił kolega M.:wściekła/y::wściekła/y: Ludzie też mają świetne pory. Tak sie wkurzyłam że już zasnąć nie mogłam, trochę sie pomęczylam i zasnęłam. Obudził mnie synek o 9.

MAGDAH, AGIM - żadnych innych objawów nie ma. 27maja mamy wizytę u psychologa. Już wcześniej miałam z nim problemy ale zaczeło się wszystko układać powoli. Daniel jakiś czas temu zaczął walić główką w ściane. raz nawet tak mocno, że rozbił sobie nosek do krwi.Jak poczuje ze go boli to wali jeszcze mocniej. Wystarczy, że pójdę do łazienki. .
Wiesz moj synek byl od urodzenia bardzo podrazniony, Na 24 h przesypial 4-5 godz. Caly czas chodzilam z nim po lekarzach, i bylo wszystko ok. Pediatra przepisal mi czopki homeopatyczne Viburcol na rozdraznienie dziecka. Podawalam mu je wtedy kiedy nie mogl spac , lub byl ogolnie podrazniony. I musze powiedziec one dzialaja.

Karolina - sliczny kociak.

reklama
dziewuszki ale macie śliczne kotki :) no nic tylko przytulać :)
my właśnie wróciliśmy od teściówki zakupiłam se puszeczkę pepsi i chipsy a mój men piwo i se balujemy heheh :) no i będzie impra do bialego rana hahah :)u nas od rana pogoda super troszkę wieje i żałuję że nie zrobiłam prania bo by wyschło a jutro ma padać...dziś bardzo dużo ludzi w ogródeczkach i na balkonach siedzi :) ale ja niestety sama na balkonie nie mam ochoty siedzieć a mój ten leń woli w łóżku....

beti mój men też dzisiaj cały dzień w łóżku,no ale co zrobić wkońcu musi kiedyś wypocząć a ja póki co siedze przed kompem i sie nudze,no ale oby do poniedziałku-ja tak strasznie nie lubie niedziel

beti mój men też dzisiaj cały dzień w łóżku,no ale co zrobić wkońcu musi kiedyś wypocząć a ja póki co siedze przed kompem i sie nudze,no ale oby do poniedziałku-ja tak strasznie nie lubie niedziel

no ja tez jakos nie lubie niedzieli no lubie jedynie te w które weekendy bierzemy mojego małą wtedy mam zajęcie i jak jedziemy do mojej mamy to mała sie tam bawi z moimi dziewuchami,ja plotkuje z mamą a moje kochanie śpi w dużym pokoju heheh :) a tak jak dnp.dziś to leń leń i jeszze raz leń i nudy

Superanckie te koty.
Ponizej moj leniuch :-)

Załączniki

• dyzio.jpg
    dyzio.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Dziewczyny kiedy czuć już regularnie, codziennie ruchy dzidzi?
Moja tak nieśmiało i malutko puka że sama nie wiem czy to tak ma być a dopiero we wtorek wizyta.:-(
Ta pogoda mnie w jakąś depresje wpędzi. Jak nie leje to wieje.:wściekła/y:

Śliczne te wasze kotki. Super pozy mają:-D

Do góry