Saraa
Fanka BB :)
Nie martw sie te leniwe chlopczyki tak maja , moj tez sie odzywa rzadko i jak sie juz odezwie to te kopniaczki sa bardzo nisko. Ja tez mialam dzis czas podlamania, wyslalam chlopakow na spacer a sama sobie troche poplakalam , a na koniec upieklam przepyszne ciasto czekoladowe i humor mis ie troche poprawil.Od wczoraj nie odzywał się....teraz parę razy poczułam ruchy na samym dole...i już panikuję,czy nie jest za nisko?
Ach dziewczyny ja to bym musiała wyjechać z tego miasta....,ale co by było z moją siostrą. Chciałabym jej dać tą normalność,ale jak???-sami mamy ciężko pod względem finansowym....i nasze maleństwo,któremu też trzeba co nie co kupić.....
Ach dziewczyny marudzę tylko wam....trochę wewnętrznie się podłamałam.....
Życzę wam dobrej niedzieli!!!!!!!!!!!!!
Przepis podaje na kulinarnym , najprostsze ciasto czek i zawsze wychodzi.
Wiesz moj synek byl od urodzenia bardzo podrazniony, Na 24 h przesypial 4-5 godz. Caly czas chodzilam z nim po lekarzach, i bylo wszystko ok. Pediatra przepisal mi czopki homeopatyczne Viburcol na rozdraznienie dziecka. Podawalam mu je wtedy kiedy nie mogl spac , lub byl ogolnie podrazniony. I musze powiedziec one dzialaja.Witam się niedzielnie
Jeszcze południa nie ma a mi sie (przekrwione) oczy już zamykają. Położyłam się coś ok 1 i do ok6, 5 razy wstawałam do małego. O 6:30 dzwonił kolega M. Ludzie też mają świetne pory. Tak sie wkurzyłam że już zasnąć nie mogłam, trochę sie pomęczylam i zasnęłam. Obudził mnie synek o 9.
MAGDAH, AGIM - żadnych innych objawów nie ma. 27maja mamy wizytę u psychologa. Już wcześniej miałam z nim problemy ale zaczeło się wszystko układać powoli. Daniel jakiś czas temu zaczął walić główką w ściane. raz nawet tak mocno, że rozbił sobie nosek do krwi.Jak poczuje ze go boli to wali jeszcze mocniej. Wystarczy, że pójdę do łazienki. .
Karolina - sliczny kociak.