reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

no ja troszke puczułam jak się połozyłam to maluszek popukał mamusi aż tak że brzuszek falował z czego sie oczywiście cieszę :) jem se właśnie wiosenne kanapeczki :) i oglądam tv chociaż nic w niej nie ma....aj te niedziele takie zamulone,na bb cisza bo każda mamuska spedza dzień z rodzinka :)

muszę też pomyśleć o jakiejś maseczce na ryjkens :) karolinko jakiej używasz?

reklama
beti ja używam maseczki z avonu:-) z tego co pamiętam to mamy tu jakąś mamuśke na forum która jest kosmetyczką,to trzeba by było poprosic ją o przepis na jakąś fajną domową maseczkę ,

właśnie pomalowałam paznokcie i teraz muszę trochę posiedzieć zanim pójdę spać bo nie chcę mieć wzorków z pościeli na pazurkach:-D
pewnie wszystkie już śpicie:-D kolorowych snów kochane:tak:
Do jutra!!! Przejrzę jeszcze allegro bo mam ochotę coś już kupić dla dzidzi;-)
PA!!!!!!!!!!

lilu wszystkie jeszcze nie śpią:-) ja jakos zasnąć nie mogę,do tego wszystkiego pokłóciłam sie z męzem na koniec dnia i mi sie ciśnienie podniosło,ehhh z tymi chłopami-gorzej niż z dziecmi

gorzej gorzej....ja z moim już dyskusji nie zaczynam bo po nich zawsze ja mam doła a po nim spływa wszystko co powiem...tak już jest...mi też jakoś do spania nie spieszno, ale pewnie będę musiała bo jutro wyjazd do pracy o 7 a chciałam jeszcze włosy doczepić żebym po długiej nieobecności w biurze wyglądała jakoś....a wstawać rano nie lubię:wściekła/y:
kurczę właśnie ktoś kupił komplecik na allegro który obserwowałam:wściekła/y: znowu zapomniałam o aukcji!!!

beti ja używam maseczki z avonu:-) z tego co pamiętam to mamy tu jakąś mamuśke na forum która jest kosmetyczką,to trzeba by było poprosic ją o przepis na jakąś fajną domową maseczkę ,

no ja kiedys tez se robiłam maseczki ale tak szczerze to było chyba z 5 lat temu heh :) no i by sie przydałpo coś nałożyc na pyska bo juz nie pamietam co to przyjemnośc ;)

ja sie żegnam :) miłej nocki :)

reklama
Witam Mamuśki...Życzę wam dobrego ,spokojnego i słonecznego dnia:):tak:
Ja uciekam na Poznań wrazie co jestem spakowana na szpital!,ale myślę,ze wrócę....bardzo chcę!
Dziękuję każdej z was za dobre słowo i chwile podtrzymania na duchu-to tak wiele....zawsze ten krok do przodu....Buziale!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry