reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

nie wiem co przeszkadza marzenie o pieknym slubie, dlugiej sukni i super weselu przy slubie cywilnym:confused2:
wiesz mi sama mialam lub cywilny( w usc strym zaku) wesele na starym miescie i kazdy bylw szoku z jaka pompa i elegancja zostal zorganozowany- wystarczy troche fantazji i dobrej organizacji z bedzie jak z bajki:tak::tak::tak:

Dokładnie, Beti to Wasz dzień i tak go zorganizuj jak marzyłaś. Tylko miejsce zawarcia małzenstwa bedzie gdzie indziej :)

reklama
Mam do Was pytanko. Wyszło mi dodatnie HBs. Jak odbierałam wyniki, to panie w przychodni trochę mnie postraszyły, ale gin. zbytnio się tym nie przejął. A Wy wiecie coś na ten temat.

Antygen HBs - wynik dodatni - Specjalista radzi - Poradnik - ForumPediatryczne.pl – portal wiedzy o pediatrii

czesc laski , ja wlasnie wrocilam z pogotowia bo oprocz mocnych bolow brzucha dostalam plamieni bardzo sie przestraszylam, mam nakaz lezenia ,nie wolno mi nic nosic i dzwigac tylko sie oszczedzac, ale z malenstwem ok ,serduszko bije , nozki maja po 5 palcow, wedlug usg 17 tydz i 3 dni.Teraz leze, nudze sie , leze

to super ze wsio oki,ale duzo musisz lezec

Moj staz z moim M to 15 lat i 8 lat po slubie. Do slubu szlam w cudownej bialej sukni , ale nie mialm przyjecia weselnego. Po Kosciele goscie, 12 osob , poszli z nami do restauracji na obiad a po obiedzie , przebralismy sie pojechalismy do Paryza na tydzien a z Paryza na Majorke drugi tydzien. I powiem Wam , ze nie zaluje ze nie mialam typowego wesela, ta decyzja byla nasza wspolna i bylo jak w bajce. Powtorzylabym to jeszcze raz. Meza tez mam super i nie zamienilabym na zadnego innego, wiadomo, ze czasami tez sie klocimy ale nie dlugo:-D:-D:-D

Onionek wszystkiego Najjjjjj!!!:-D:-D:-D:-D:-DSto Lat!!
sylwia781122 dbaj o siebie i maleństwo!!Musisz się trochę pomęczyć ale zdrowie fasolinki jest najważniejsze!!:tak:

My ze staruszkiem nie mamy ślubu no i chyba szybko nie weźmiemy odkładamy i odkładamy bez końca:sorry:a to kasy nie ma a to znowu ja zaciążona i gruba :-p:-p:-pa to stary marudzi, że chce wesele a ja nie chce!!itd itp.... ale tak na poważnie to raczej lepiej dla dzieci żeby rodzice byli małżeństwem i mieli to samo nazwisko chociażby dlatego żeby uniknąć wścibskich pytań i dziwnych docinków od rówieśników!!:cool:

Wiecie ja juz sie oszczedzam , bo moja ciaza od poczatku zagrozona, zaledwie 3 tyg. temu dostalam pozwolenie wstawania i znowu , ja leze bo dziecko jest najwazniejsze ale czasem mam juz dosyc, zaczynam panikowac i wpadac w dol psychiczny
Sylwia lez kochana jak najwiecej !!!! wiem co czujesz bo ja tez do tej pory mialam bardzo czesto plamienia ..... Mysl o fasolce to dodaje skrzydel (lepiej niz red bull )!!!

Wiecie ja juz sie oszczedzam , bo moja ciaza od poczatku zagrozona, zaledwie 3 tyg. temu dostalam pozwolenie wstawania i znowu , ja leze bo dziecko jest najwazniejsze ale czasem mam juz dosyc, zaczynam panikowac i wpadac w dol psychiczny

Wiadomo ze sie nie chce ale lez dla dzidzi
a bedzie dobrze

a ja tez nie mialam koscielnego(wyznanie) i bylam w sukni na cywilnym i zgadzam sie ze to moze byc tak samo piekny slub:)

a najwazniejsze jest potem wspolne szczesliwe zycie

a wiecie w zeszlym roku na wakacje jak przyjechalismy do Pl,moi rodzice wykupili nam 6 nocy w zakopanem i oni opiekowali sie besiem a my mielismy ten tydz tylko dla siebie -rewelacja

a ja po wizycie mocz w pozadku,cisnienie tez 100/52 (lecielam z poczty),slyszalam bicie serduszka:) a i dostalam skierowanie na toxo

tylko nie wiem kiedy pojde bo Besiu mi zaczol goraczkowac -czyli jednak wirus:(

No czytając was idzie się rozmarzyć.
Ja też stażem krótko w małżeństwie ( niestety drugim ) bo 13.09 będzie dopiero dwa lata. Ale męża znam od 22 lat pierwsza miłość nie rdzewieje. Kiedyś byliśmy razem nie wyszło. Potem każde z nas poukładało sobie życie osobno. Ale kontakt mieliśmy cały czas. No i w końcu żadnemu z nas się nie poukładało. Teraz razem szczęśliwie i mam nadzieję, że już do końca. Jedno szczęście, że córcia zaakceptowała związek. Ale wiadomo ojcować nigdy nie będzie. Bardziej na stopie przyjacielskiej.

Onionek wszystkiego naj naj.

Asiek mojego męża też urodzinki. A w tym roku 40. Chociaż nikt mu tyle nie daje. No ale termin dopiero 25.09. Więc prezent będzie spóźniony.
Ale lalunie masz słodziutką.

reklama
Do góry