Mycha1
Fanka BB :)
witam sie po usg genet
wszytsko w pozadku, malenstwo strasznie ruchliwe, fikalo koziolki, cudny widokprzeziernosc w normie, nie ma powodow by robic dalsze badania genetycz, wszyskie pomiary idealne, jedyne co zaintrygowalo to pedzelek miedzy nogamiale to na 80%
super że wszystko o.k!!
woow fajowo wiedzieć tak szybko, jak ja bym chciała już też wiedzieć... chociaż tak na 80 %
Moj mąż twierdzi że zrobił synka, mi tez się tak wydaje, ale jak pisalam wcześniej marzy mi się córcia..
woow fajowo wiedzieć tak szybko, jak ja bym chciała już też wiedzieć... chociaż tak na 80 %
Moj mąż twierdzi że zrobił synka, mi tez się tak wydaje, ale jak pisalam wcześniej marzy mi się córcia..
Witam wszystkie mamusie i przyszle mamusie Dolaczam do Was na 23 wrzesnia 10' Jestem tu nowa i musze sie ogarnac bo jak narazie zielono mi heh
Witamy nową mamę!! I zapraszamy do klikania ;-):-)
Witam się dziewczyny, nie było mnie wczoraj bo byłam w delegacji. Ale w środę miałam to drugie badanie USG i wszystko się potwierdziło. W jak najlepszym porządku przeziernośc karkowa w normie 1,7mm, serduszko 166 /minutę i cała jestem happy i spokojna przede wszystkim...
A i dziś powiedziałam w końcu w pracy także mam taki radosny dzionek chwalenia się :-) Szef bardzo się ucieszył, nie wiem czy nie sztucznie, pogratulował no i nie będzie wiązał ze mną planów w drugiej połowie roku.
Poza tym głowa mi dziś pęka i jakiś taki dyskomfort czuję ale jestem mega radosna ;-)
Również super że i u Ciebie wszystko o.k, nic tak teraz nie cieszy jak takie wlaśnie wieści.. ;-)