reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja po zakupkach:-) Po drodze zaszłam do małej restauracyjki po zupke -żurek taki swojski z kielbachą. Oczywiscie moja porcja zupki nie uchowała sie do 15tej kiedy to mój wraca z pracy:-DPycha była:tak:
Co do piwa bezalkoholowego np lech-a to ja bym z chęcia wypiła bo wogóle teraz mam normalnie smaka na piwo:szok:, ale nie wiem czy takowe moge bo niby jakies sladowe ilosci alkoholu ma:sorry:Bo Karmi mi nie smakuje:no:

reklama
Witajcie dzis:-)
A wlasnie jak to jest z Karmi w ciazy ? czy mozna czy raczej nie? niby to nie alkohol ale tez chyba jakies sladowe ilosci . Wiecie cos na ten temat - bo ja uwielbiam Karmi i chetnie bym wypila:-))

w ostatniej ciąży od czasu do czasu wypiłam redsika małego albo lecha free
mój gin nie miał nic przeciwko
marcelkowi tez nie zaszkodziło:rofl2:

kobietki ja też wypije czasem lecha free i zdazyło mi sie lampke czerwonego wina tak do obiadku:) jak rozmawiałam z moja lekarką to powiedziała mi ze to nie zaszkodzi ale oczywiście w umiarkowanych ilosciach i raz na jakiś czas:-D

Kerna tak żurawina ponoś jest najlepsza na bakterie w moczu,ja własnie siedze prezy kompie i wcinam zeby poszły sobie jak najszybciej z mojego oreganizmu AAAA SSSSSIIIIIIIIIIIIOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zurawina jest super na te sprawy pecherzowe . W Ikei maja super rzeczy z zurawiny - taka konfiture - jest pycha i wspanialy dodatek do np. herbaty albo sok , tez pyszny do herbaty .

witam ! A ja polecam herbatkę żurawinową też miałam te paskudne bakterie w moczu ale na razie się ich pozbyłam i jest wsio ok (odpukać). jak chcecie mogę podać dokładne firmę z jakiej mam herbatkę bo naprawdę jest smaczna! a co do suszonej żurawiny jak już musicie jak wciać to polecam wraz z herbatką będzie smaczniejsza zaparzona:) mi humorek dzis dopisuje słonko świeci zakupy udane w polowie choć martwie sie co ubiore na święta bo zapewne w normalne ciuszki juz nie wcisnę się a w sklepach pustki a jak juz coś jest to nie mój fason echh.... może ktoś tuniczke z allegro juz zamawiał? i może polecić?

witam ! A ja polecam herbatkę żurawinową też miałam te paskudne bakterie w moczu ale na razie się ich pozbyłam i jest wsio ok (odpukać). jak chcecie mogę podać dokładne firmę z jakiej mam herbatkę bo naprawdę jest smaczna! a co do suszonej żurawiny jak już musicie jak wciać to polecam wraz z herbatką będzie smaczniejsza zaparzona:) mi humorek dzis dopisuje słonko świeci zakupy udane w polowie choć martwie sie co ubiore na święta bo zapewne w normalne ciuszki juz nie wcisnę się a w sklepach pustki a jak juz coś jest to nie mój fason echh.... może ktoś tuniczke z allegro juz zamawiał? i może polecić?
ja osobiście mogę polecić tę Śliczny sweter ciazowy tunika ROSNIE Z BRZUSZKIEM (904961159) - Aukcje internetowe Allegro ładnie leży i jest rozciągliwa :-)

Witam się
Jakoś dziś brak mi sił na cokolwiek i nic mi się nie chce.
Czuję się paskudnie.Może wieczorem lepiej się poczuję...

reklama
Witajcie dzis:-)
A wlasnie jak to jest z Karmi w ciazy ? czy mozna czy raczej nie? niby to nie alkohol ale tez chyba jakies sladowe ilosci . Wiecie cos na ten temat - bo ja uwielbiam Karmi i chetnie bym wypila:-))

Karmi można bez problemu, ja go pije teraz i pilam też jak karmiłam Hubiego piersią. Naprawdę poprawia on laktację, po nim mleko lało sie strumieniami ;-):tak: Koleżanka mówiła że jej polożna kazala kupić jak tylko wyjdzie ze szpitala, kupila więc je hurtowo. Działa to naprawdę !! Ja z początku nie pilam bo balam się że zaszkodzi gaz a po miesiącu powoli zaczęłam pić, najpierw po łyczku aż dosząłam do szklanki ;-) Teraz też pewnie tak zrobię :tak:

Do góry