reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja po zakupkach:-) Po drodze zaszłam do małej restauracyjki po zupke -żurek taki swojski z kielbachą. Oczywiscie moja porcja zupki nie uchowała sie do 15tej kiedy to mój wraca z pracy:-DPycha była:tak:
Co do piwa bezalkoholowego np lech-a to ja bym z chęcia wypiła bo wogóle teraz mam normalnie smaka na piwo:szok:, ale nie wiem czy takowe moge bo niby jakies sladowe ilosci alkoholu ma:sorry:Bo Karmi mi nie smakuje:no:

reklama
Witajcie dzis:-)
A wlasnie jak to jest z Karmi w ciazy ? czy mozna czy raczej nie? niby to nie alkohol ale tez chyba jakies sladowe ilosci . Wiecie cos na ten temat - bo ja uwielbiam Karmi i chetnie bym wypila:-))

w ostatniej ciąży od czasu do czasu wypiłam redsika małego albo lecha free
mój gin nie miał nic przeciwko
marcelkowi tez nie zaszkodziło:rofl2:

kobietki ja też wypije czasem lecha free i zdazyło mi sie lampke czerwonego wina tak do obiadku:) jak rozmawiałam z moja lekarką to powiedziała mi ze to nie zaszkodzi ale oczywiście w umiarkowanych ilosciach i raz na jakiś czas:-D

Kerna tak żurawina ponoś jest najlepsza na bakterie w moczu,ja własnie siedze prezy kompie i wcinam zeby poszły sobie jak najszybciej z mojego oreganizmu AAAA SSSSSIIIIIIIIIIIIOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zurawina jest super na te sprawy pecherzowe . W Ikei maja super rzeczy z zurawiny - taka konfiture - jest pycha i wspanialy dodatek do np. herbaty albo sok , tez pyszny do herbaty .

witam ! A ja polecam herbatkę żurawinową też miałam te paskudne bakterie w moczu ale na razie się ich pozbyłam i jest wsio ok (odpukać). jak chcecie mogę podać dokładne firmę z jakiej mam herbatkę bo naprawdę jest smaczna! a co do suszonej żurawiny jak już musicie jak wciać to polecam wraz z herbatką będzie smaczniejsza zaparzona:) mi humorek dzis dopisuje słonko świeci zakupy udane w polowie choć martwie sie co ubiore na święta bo zapewne w normalne ciuszki juz nie wcisnę się a w sklepach pustki a jak juz coś jest to nie mój fason echh.... może ktoś tuniczke z allegro juz zamawiał? i może polecić?

witam ! A ja polecam herbatkę żurawinową też miałam te paskudne bakterie w moczu ale na razie się ich pozbyłam i jest wsio ok (odpukać). jak chcecie mogę podać dokładne firmę z jakiej mam herbatkę bo naprawdę jest smaczna! a co do suszonej żurawiny jak już musicie jak wciać to polecam wraz z herbatką będzie smaczniejsza zaparzona:) mi humorek dzis dopisuje słonko świeci zakupy udane w polowie choć martwie sie co ubiore na święta bo zapewne w normalne ciuszki juz nie wcisnę się a w sklepach pustki a jak juz coś jest to nie mój fason echh.... może ktoś tuniczke z allegro juz zamawiał? i może polecić?
ja osobiście mogę polecić tę Śliczny sweter ciazowy tunika ROSNIE Z BRZUSZKIEM (904961159) - Aukcje internetowe Allegro ładnie leży i jest rozciągliwa :-)

Witam się
Jakoś dziś brak mi sił na cokolwiek i nic mi się nie chce.
Czuję się paskudnie.Może wieczorem lepiej się poczuję...

reklama
Witajcie dzis:-)
A wlasnie jak to jest z Karmi w ciazy ? czy mozna czy raczej nie? niby to nie alkohol ale tez chyba jakies sladowe ilosci . Wiecie cos na ten temat - bo ja uwielbiam Karmi i chetnie bym wypila:-))

Karmi można bez problemu, ja go pije teraz i pilam też jak karmiłam Hubiego piersią. Naprawdę poprawia on laktację, po nim mleko lało sie strumieniami ;-):tak: Koleżanka mówiła że jej polożna kazala kupić jak tylko wyjdzie ze szpitala, kupila więc je hurtowo. Działa to naprawdę !! Ja z początku nie pilam bo balam się że zaszkodzi gaz a po miesiącu powoli zaczęłam pić, najpierw po łyczku aż dosząłam do szklanki ;-) Teraz też pewnie tak zrobię :tak:

Do góry