reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ollga to poślij mi energii bo ja padam, córka znów nie spała - wysiadam:zawstydzona/y:
Teraz oczy mi się kleją nawet nie kontaczę co do mnie w pracy mówią dociera do mnie znacznie później:-(

reklama
Witam porannie kawką :-D
Ciężki dzień mnie dzisiaj czeka, dom posprzątać bo znowu się nabrudziło...
No i biorę się za pisanie tej cho...... pracy... Ale leń ze mnie...
Ja też poproszę trochę energii jak ktoś ma nadmiar :rofl2:
Pozdrawiam cieplutko!

Kerna urosept jak najbardziej i wydaje mi sie ze furagin:tak:,ale idz do gina lepiej

Ja właśnie wczoraj dowiedziałam się,że moja znajoma w 8 miesiącu ciąży bierze Furagin i się zdziwiłam, bo myslalam że to silny lek i nie wolno, ale chyba jednak można. Na pewno nie ma nic lepszego niż furagin, kiedyś miałam problemy z pęcherzem i po nim od razu przechodziło.
Ja wczoraj nawet nie zdołałam do was zajrzeć, bo mój Jasiek wyspał się w dzień a później wieczorem nie mógł zasnąć i leżąc z nim chyba zasnęłam prędzej niż on ;-)
Teściowa zapisała mnie dziś na usg na 8 marca, więc po wizycie u ginki pójdę prosto na usg. Strasznie się obawiam żeby z dzidzią było ok. Mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci dobrych wieści :tak:

Dzień dobry wszystkim:-).A ja po wczorajszych wojażach tak byłam zmęczona ,że wieczorem to tylko myślałam o poduszce:-D.Basen,i zakupki poprawiły mi znacznie humorek więc pełna optymizmu zaczynam nowy (dzisiaj słoneczny) dzionek:-).

hejka
ja wlasnie wcinam snaidanko i pije kawusie:tak:
tesciowe podjechali wczeniej wiec wyskoczylam na targ i oprocz zakupkow jedzeniowych troszke fajnych ciuszkow kupilam:tak:

ja zawsze lubiałam mleko a teraz to tylko szklaneczkę do obiadu i jakiś jogurt wmusze a tak to nabiał mi nie smakuje :-(

no ja powoli kończę skrobanie na dzisiaj muszę iść się wykapać jutro muszę wstać wcześniej niż o 12 :-:)-:)-( bo jedziemy po córeczke mojego mena no i mamy ją do niedzieli wieczorem więc nie będę tak często może jedynie wieczorami jak już uśpie małą...więc kilka dni będę wpadać na chwilkę :tak::tak::tak:
A tak z innej beczki macie może dziewczynki konta na naszej klasie? Może bliżej się poznamy? Życzę miłej nocki :-):-):-)
Mleka stąd bym nie tknęła,ale kupujemy polskie mleko więc pije,i piję i piję.... .Muszę przestać bo wiem ,że to wcale nie jest dobrze w ciąży chliptać tyle mleka!!.Co do N-K to miałam kiedyś profil,ale zrezygnowałam:tak:

Czesc Dziewczyny ;)

Ja dzisiaj jakas taka bez energii wstalam, zdolalam sie tylko wykapac i zjesc banana z kefirem (#%$##@%^) :-) Slone swiecilo ale juz zaszlo i cisnienie chyba spadlo bo ja nie do zycia jestem. Aha zapisalam sie tez do dentysty na nast czwartek, juz sie boje :szok:
Co do n-k tez kiedys mialam profil ale uznalam ze to bez sensu wiec sie wypisalam.
MsDracula przymierzam sie tez do tych jeansow z allegro Niestety beda za dlugie ale chyba da rade skrocic. Maja tam jeszcze takie dosc fajne spodnie oliwkowe. Zobacze:-)
Milego dnia mamusie ;)

Witam się i ja:-)
A czemu mleka nie można tak pic w ciąży??? Pierwsze słyszę żeby to mogło mieć jakieś skutki:eek::eek::eek: Mi mleko nie podchodziło..ale teraz mdłości przeszły więc smak do mleka wrócił:tak:

Olga będzie dobrze, zobaczysz a swoją drogą to super dzień na USG:-D:-D:-D

Konto na n-k mam ale już bardziej dla zasady..czasem jakąs fotkę wkleje ale jakoś nie kręci mnie to już.

Witam, Wczorajszy dzien mialam zabiegany do domu wrocilam po 18 i mialam ochote na prysznic i lozko ale znajomi przyszli, ogladalismy mecz i zjedlismy pizze, po ktorej bylo mi tak nie dobrze ze ho ho. A dzisiaj wstalam o 10 dopiero, odespalam troszke sesje:)
Wlasnie jestem po sniadanku i zaraz zabieram sie za porzadki w domu:)
Co do n-k to mam i moge podac ale nie tak na forum, bo za duzo swirow jest:/ Juz nieraz mialam glupie komentarze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!:-)
U mnie dzis piękne słonce ze az sie chce zyc;-):-D
Ja juz umyłam nawet podloge:szok:taka z rana werwe dostalam.Oczywiscie juz sie zaczyna psuć samopoczucie bo usiadłam ...hmm..musze byc w ciągłym ruchu chyba..he he
Wczoraj bylismy z moim z wizyta u młodej mamusi i cudnego maleństwa;-) , nachwaliłam sie ze juz pare dni nie wymiotuje pomimo ze mdłosci jeszcze nie odpusciły...no i suprise...jak wrócilismy to tylko zdązyłam kurtke zdjąć..blee...cholerka z tymi ż...mi:wściekła/y:

Do góry