reklama
kasiullla86
Zaciekawiona BB
Witam porannie kawką
Ciężki dzień mnie dzisiaj czeka, dom posprzątać bo znowu się nabrudziło...
No i biorę się za pisanie tej cho...... pracy... Ale leń ze mnie...
Ja też poproszę trochę energii jak ktoś ma nadmiar
Pozdrawiam cieplutko!
Ciężki dzień mnie dzisiaj czeka, dom posprzątać bo znowu się nabrudziło...
No i biorę się za pisanie tej cho...... pracy... Ale leń ze mnie...
Ja też poproszę trochę energii jak ktoś ma nadmiar
Pozdrawiam cieplutko!
Olgadom
Fanka BB :)
Kerna urosept jak najbardziej i wydaje mi sie ze furagin,ale idz do gina lepiej
Ja właśnie wczoraj dowiedziałam się,że moja znajoma w 8 miesiącu ciąży bierze Furagin i się zdziwiłam, bo myslalam że to silny lek i nie wolno, ale chyba jednak można. Na pewno nie ma nic lepszego niż furagin, kiedyś miałam problemy z pęcherzem i po nim od razu przechodziło.
Ja wczoraj nawet nie zdołałam do was zajrzeć, bo mój Jasiek wyspał się w dzień a później wieczorem nie mógł zasnąć i leżąc z nim chyba zasnęłam prędzej niż on ;-)
Teściowa zapisała mnie dziś na usg na 8 marca, więc po wizycie u ginki pójdę prosto na usg. Strasznie się obawiam żeby z dzidzią było ok. Mam nadzieję, że dostanę prezent na dzień kobiet w postaci dobrych wieści
nowaolka
Aktywna w BB
Dzień dobry wszystkim:-).A ja po wczorajszych wojażach tak byłam zmęczona ,że wieczorem to tylko myślałam o poduszce.Basen,i zakupki poprawiły mi znacznie humorek więc pełna optymizmu zaczynam nowy (dzisiaj słoneczny) dzionek:-).
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka
ja wlasnie wcinam snaidanko i pije kawusie
tesciowe podjechali wczeniej wiec wyskoczylam na targ i oprocz zakupkow jedzeniowych troszke fajnych ciuszkow kupilam
ja wlasnie wcinam snaidanko i pije kawusie
tesciowe podjechali wczeniej wiec wyskoczylam na targ i oprocz zakupkow jedzeniowych troszke fajnych ciuszkow kupilam
nowaolka
Aktywna w BB
Mleka stąd bym nie tknęła,ale kupujemy polskie mleko więc pije,i piję i piję.... .Muszę przestać bo wiem ,że to wcale nie jest dobrze w ciąży chliptać tyle mleka!!.Co do N-K to miałam kiedyś profil,ale zrezygnowałamja zawsze lubiałam mleko a teraz to tylko szklaneczkę do obiadu i jakiś jogurt wmusze a tak to nabiał mi nie smakuje :-(
no ja powoli kończę skrobanie na dzisiaj muszę iść się wykapać jutro muszę wstać wcześniej niż o 12 :---( bo jedziemy po córeczke mojego mena no i mamy ją do niedzieli wieczorem więc nie będę tak często może jedynie wieczorami jak już uśpie małą...więc kilka dni będę wpadać na chwilkę
A tak z innej beczki macie może dziewczynki konta na naszej klasie? Może bliżej się poznamy? Życzę miłej nocki :-):-):-)
Misiaaka
Czesc Dziewczyny
Ja dzisiaj jakas taka bez energii wstalam, zdolalam sie tylko wykapac i zjesc banana z kefirem (#%$##@%^) :-) Slone swiecilo ale juz zaszlo i cisnienie chyba spadlo bo ja nie do zycia jestem. Aha zapisalam sie tez do dentysty na nast czwartek, juz sie boje
Co do n-k tez kiedys mialam profil ale uznalam ze to bez sensu wiec sie wypisalam.
MsDracula przymierzam sie tez do tych jeansow z allegro Niestety beda za dlugie ale chyba da rade skrocic. Maja tam jeszcze takie dosc fajne spodnie oliwkowe. Zobacze:-)
Milego dnia mamusie
Ja dzisiaj jakas taka bez energii wstalam, zdolalam sie tylko wykapac i zjesc banana z kefirem (#%$##@%^) :-) Slone swiecilo ale juz zaszlo i cisnienie chyba spadlo bo ja nie do zycia jestem. Aha zapisalam sie tez do dentysty na nast czwartek, juz sie boje
Co do n-k tez kiedys mialam profil ale uznalam ze to bez sensu wiec sie wypisalam.
MsDracula przymierzam sie tez do tych jeansow z allegro Niestety beda za dlugie ale chyba da rade skrocic. Maja tam jeszcze takie dosc fajne spodnie oliwkowe. Zobacze:-)
Milego dnia mamusie
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam się i ja:-)
A czemu mleka nie można tak pic w ciąży??? Pierwsze słyszę żeby to mogło mieć jakieś skutki Mi mleko nie podchodziło..ale teraz mdłości przeszły więc smak do mleka wrócił
Olga będzie dobrze, zobaczysz a swoją drogą to super dzień na USG
Konto na n-k mam ale już bardziej dla zasady..czasem jakąs fotkę wkleje ale jakoś nie kręci mnie to już.
A czemu mleka nie można tak pic w ciąży??? Pierwsze słyszę żeby to mogło mieć jakieś skutki Mi mleko nie podchodziło..ale teraz mdłości przeszły więc smak do mleka wrócił
Olga będzie dobrze, zobaczysz a swoją drogą to super dzień na USG
Konto na n-k mam ale już bardziej dla zasady..czasem jakąs fotkę wkleje ale jakoś nie kręci mnie to już.
Kasias88
Witam, Wczorajszy dzien mialam zabiegany do domu wrocilam po 18 i mialam ochote na prysznic i lozko ale znajomi przyszli, ogladalismy mecz i zjedlismy pizze, po ktorej bylo mi tak nie dobrze ze ho ho. A dzisiaj wstalam o 10 dopiero, odespalam troszke sesje
Wlasnie jestem po sniadanku i zaraz zabieram sie za porzadki w domu
Co do n-k to mam i moge podac ale nie tak na forum, bo za duzo swirow jest:/ Juz nieraz mialam glupie komentarze.
Wlasnie jestem po sniadanku i zaraz zabieram sie za porzadki w domu
Co do n-k to mam i moge podac ale nie tak na forum, bo za duzo swirow jest:/ Juz nieraz mialam glupie komentarze.
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!:-)
U mnie dzis piękne słonce ze az sie chce zyc;-)
Ja juz umyłam nawet podlogetaka z rana werwe dostalam.Oczywiscie juz sie zaczyna psuć samopoczucie bo usiadłam ...hmm..musze byc w ciągłym ruchu chyba..he he
Wczoraj bylismy z moim z wizyta u młodej mamusi i cudnego maleństwa;-) , nachwaliłam sie ze juz pare dni nie wymiotuje pomimo ze mdłosci jeszcze nie odpusciły...no i suprise...jak wrócilismy to tylko zdązyłam kurtke zdjąć..blee...cholerka z tymi ż...mi
U mnie dzis piękne słonce ze az sie chce zyc;-)
Ja juz umyłam nawet podlogetaka z rana werwe dostalam.Oczywiscie juz sie zaczyna psuć samopoczucie bo usiadłam ...hmm..musze byc w ciągłym ruchu chyba..he he
Wczoraj bylismy z moim z wizyta u młodej mamusi i cudnego maleństwa;-) , nachwaliłam sie ze juz pare dni nie wymiotuje pomimo ze mdłosci jeszcze nie odpusciły...no i suprise...jak wrócilismy to tylko zdązyłam kurtke zdjąć..blee...cholerka z tymi ż...mi