lilula8891
Fanka BB :)
ja mam wizyte 11 lutego juz nie moge sie doczekać jak dostane zdjecie zaraz sie wam pochwale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana szybko kanapeczke z czosnkiem wcinaj i popij cieplym mleczkiem. To powinno troche pomoc, wiesz czosnek i cebula maja wlasciwosci antywirusowe.czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
ja też miałam taki sen, śniło mi się że byłam cała we krwi i strasznie płakałam... ale nie martwię się tym i tobie również nie radzę bo sny zazwyczaj sprawdzają się na opak śnił mi się książę z bajki i co...czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)