reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie laseczki
Ja niedawno wrocilam od lekarza i nie mam dobrego humorku:-(

Lekar powiedzial ze ciaza jest, ze wieksza niz ostatnio, ale nie zgadza mu sie z data ostatniej miesiaczki.
Ze niby za male jest:baffled:
Kolejna wizyta 10go lutego

reklama
Witajcie laseczki

Lekar powiedzial ze ciaza jest, ze wieksza niz ostatnio, ale nie zgadza mu sie z data ostatniej miesiaczki.
Nie przejmuj sie napewno jest wszystko ok !!!! a lekarz ..... moze poprostu byl juz zmęczony. Glowa do gory !!! Bedzie dobrze !!!

Witam,
Małapralinko nie martw się na zapas przy mej 1 ciąży wg miesiączki miał być 7 tc a był dopiero 4 i też było tylko pęcherzyk widać.
Kerna ja też mam tyłozgięcie, z młodą też miałam ale maccica samoistnie się naprostowała, teraz mi kazała ginka leżeć na brzuchu bo wtedy siła grawitacji sprowadzi ją na właściwe miejsce.

A mnie zaczyna już brzuch boleć, ewidentnie rozciągają się węzadła.

Co do łóżeczek ja miała drewniane z drewexu z szufladą, szuflada się wypaczyła, szczebelki połamały bo mała raz kopnęła w jeden potem w drugi. Teraz chcę takie turystyczne, bo w razie wyjazdu zawsze będę mieć łóżeczko.

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry, oj wczoraj to był gorący dzień... Jednak te wiyty u ginków mogą dużo w głowach zakręcic :szok: Dziewczyny to jeszcze młode ciąże, wszystko się może naprostowac, także głowa do góry :tak: Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Dzięki dziewczyny za wsparcie:-) może aż tak nie boje się samego tyłozgięcia bo podobno to nie powinno mieć wpływu na ciażę. Po prostu jestem zszokowana, bo nigdy nie miałam:no:a tu nagle babka szyjki znaleźć nie może:dry:. Jeszcze to tyłozgięcie nie takie straszne. Gorzej że mam PCO a to główny powód cukrzycy ciążowej:-:)-:)-( no i fakt tamtego wcześniejszego porodu koplikuje ten. także po usłyszeniu tylu ciekawostek ciężko cieszyć się pełnią szczęscia...ale staram sięnie myśleć o najczarniejszych scenariuszach.
Pralinka to widze, że podobne humory mam:sorry2::sorry2::sorry2: Kurcze wiesz mi sięwydaje, że póki co nie powinnaś się bać. Mogłaś mieć owulkę bardzo przesuniętą i wtedy pewnie by się zgadzało. Ważne że fasolinka rośnie i rosnąć na pewno będzie. :tak::tak:
A kiedy miałaś ostanią @???? bo wyczytałąm ,ze podobne wymiary mają nasze groszki.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
śnadanko i kawka jako podstawa dnia zaliczone:-D:-D:-D
Moje dziecko juz teraz mamusi nie daje spac po nocach bo albo budzi sie glodna albo do łazienki siusiu:-D:-D
w lodowce obowiązkowo zapas jogurtow bo to najszybciej w nocy mozna zjesc o dozyc rana:rofl2::rofl2:

Witajcie laseczki

nie przejmuj sie bardzo,owszem ciaza moze byc mlodsza bo wcale owu nie musiala byc w polowie cyklu,tylko pdo koniec stad ciaza jest mlodsza niz miesiaczka:tak:
ja z julką termin mialam na 30 .06,co usg to slyszalam male dziecko,urodzilam ją 18.06 i wazyla 3580 wiec wcale nie byla taka mala

wsio oki bedzie

dzien dobry
robie goląbki:-D

reklama
Do góry