reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Haszi ktos musi czasem wykonać czarna (choć w wypadku śniegu białą)robotę.Za to kompletnie nie mam już sił odkurzyć pokój.
Niestety ale jak sie ma dom w ogródkiem to trzeba na bieżąco chodnik koło posesji odśnieżać, aby nikt sobie przypadkiem nie połamał nóg.
Mi się też strasznie podobają te kojce-łóżka turystyczne, ale stwierdziliŚmy z T.że lepsze będzie łóżeczko drewniane.Tańsze, zdrowsze łatwiejsze w utrzymaniu czystości.Do tego łóżka turystycznego za minimum 300 zł trzeba kupić porządny materac, kołderkę, podusie, pościel, prześcieradło a łóżeczka drewniane w cenie ok 300zł mają full zestaw pościel baldachim ochraniacz na szczebelki kołderkę, podusię i materac wystarczy dokupić prześcieradło_Ogólnie drewniane lepsze do nauki wstawania itd zawsze maluszek może sie przytrzymac szczebelków a w turystycznym czego ma się trzymać?Materiału czy metalowych rurek?
Jakoś poza super wyglądem te turystyczne do mnie nie przemawiają...

reklama
Hej, ale sie dzisiaj poobijalam, mam strasznego lenia.
A niedawno wsunelam bulke z goracymi paluszkami rybnymi i przeogromna iloscia majonezu i keczupu . To bylo poprostu jak marzenie. Kurcze mam takie zachcianki chyba jestem w ciazy:szok: hahaa.
Jutro ide na wizyte i na Usg , obiecalam sobie ,ze jak bedzie wszystko OK to wstawiam suwaczek.

Ostatnia edycja:
Ide sie kompusiac i zbieram sie pomalu...
Trzymajta za mnie kciukasy:blink:

A inne tez tak pozno do lekarza ida??
Z tego co pamietam to kilka z nas mialo miec dzisiaj wizyte

Buziaki:happy2::blink:

Ide sie kompusiac i zbieram sie pomalu...
Trzymajta za mnie kciukasy:blink:

A inne tez tak pozno do lekarza ida??
Z tego co pamietam to kilka z nas mialo miec dzisiaj wizyte

Buziaki:happy2::blink:
Trzymam kciuki z calej sily .J
Ja bylam w zeszlym tyg tez na usg i bylam w tym smym czasie co ty tzn 7 t i 1 d malenstwo mialo juz 1.03 cm. Takie usg juz naprawde cieszy. Jutro tez mam kolejne usg ( Ja niestety musze robic usg co tydzien)

Ostatnia edycja:
Saraa bo ja wiem czy niestety.
Myślę, ze to zaszczyt móc oglądać maluszka co tydzień choćby ze wskazań medycznych.
Ja w poprzednich ciążach miałam w każdej 2 usg więc to tyle co nic i gdyby cos było nie tak to nie wiem.Ty masz bynajmniej maluszka pod stałą kontrolą :-)

Pysia ja tez sie bardzo ciesze ,ze zobacze dzidzie ale nie zbadane sa tak do konca skutki usg. Mam nadzieje , ze nie zaszkodzi bobasowi takie czeste podgladanie.
W ciazy z moim synkiem mialam usg co 4 tyg i dodatkowo jeszcze 2 razy w szpitalu, narazie nie moge stwierdzic , zeby mu to zaszkodzilo, ale kto wie co bedzie w przyszlosci:cool:.

Sarra ja gdzieś czytałam że to tylko mit żeby USG szkodziło ale czasami czlowiek szm nie wie w co wierzyć i jak to naprawde jest

czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo

miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)

reklama
Nie no chyba nie jest tak źle z tymi skutkami USG, przecież to nie rentgen. Bądźmy dobrych myśli :tak: Trzymam kciuki za wasze filmiki bądź zdjątka, ja muszę poczekać jeszcze dobre 2 tygodnie do następnego USG :-(

Do góry