reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja już po raz 2 byłam odsnieżać, bo sama jestem w domku do jutra rana.Plecy mi nawalają teraz...
Za to po przytulania kibelka przeszły nudności jak na razie...:-D
U nas odśnieżarki to chyba nie nadążają z odśnieżaniem.Ciągle sypie i sypie.

reklama
Jejku podziwiam, ze masz sile odsniezac :-) ja siedze taka otumaniona w pracy, ze nie mam mocy wstac z krzesla hihi.. zastanawiam sie, czy cos przekasic..ale boje sie, ze mnie zmuli.. wypilam narazie malusia kawke z mleczkiem.. bardzo slaba, zeby nie zasnac :-)

No umówiłam się z moim G. na sobotę po 8.00 rano, także już żyję sobotą i tym USG.
Oglądłam dzisaj na allegro fajne kojce.Mam w sumie łóżeczko, ale jest już stare i mam ochotę kupić taki kojec który będę mogła przeciągać pózniej po całm domu żeby nie przerywać sobie roboty i mieć moje baby na oku. A tak to m.in wygląda ;)
betseypp_1192833036.jpg

Hej. Czytam te Wasze wpisy i Wam współczuję tych mdłości. Ja pod tym względem czuje sie super. Tylko strasznie spać mi się chce. Ale mdłości pewnie jeszcze przyjdą-w którym tygodniu z reguły się zaczynają??? Ja wizyte u gin mam 12.02. Byłam już 29 stycznia i robiła mi USG ale było widać tylko pęcherzyk (byl pusty)i kazała mi przyjśc za 2 tygodnie, bo wtedy było za wcześnie. Trochę się tym martwię. Bo zastanawiam się czy w 5 tygodniu nie powinno już coś być w tym pęcherzyku?

Mycha, kojce to fajna sprawa, ale zauwaz jedna rzecz- caly z plastiku:baffled:
nie jest zbyt zdrowe by dziecko spalo w takim czyms,takmi sie prznajmniej wydaje.. drewno to drewno:tak:

plastik nalezy eliminowac jak najwiecej sie da,boniestety jest rakotworczy. ciezko bo prawie wszystko plastikowe w naszym swiecie i jeszcze made in china:no:

kazdy podejmuje oczywiscie swoja decyzje, ja przezywam duzy bunt przeciwko produktom chinskim i plastikowi( ciezko bo to 98%) i trudno kupic ubrnaka czy zabawki nie produkowane w kraju srodka.:dry:

Hej. Czytam te Wasze wpisy i Wam współczuję tych mdłości. Ja pod tym względem czuje sie super. Tylko strasznie spać mi się chce. Ale mdłości pewnie jeszcze przyjdą-w którym tygodniu z reguły się zaczynają??? Ja wizyte u gin mam 12.02. Byłam już 29 stycznia i robiła mi USG ale było widać tylko pęcherzyk (byl pusty)i kazała mi przyjśc za 2 tygodnie, bo wtedy było za wcześnie. Trochę się tym martwię. Bo zastanawiam się czy w 5 tygodniu nie powinno już coś być w tym pęcherzyku?

Nie stresuj się, było zdecydowanie za wcześnie żeby coś było widać. Także te 2 tygodnie powinny wystarczyć ;-)
Co do mdłości to ja z Hubciem miałam od samego początku, a teraz zaczeły się jakoś w tym czasie w którym teraz jesteś. Także jeszcze mogą przyjść :tak:;-)

Anja78 Tak myślisz?? Czy ja wiem.. są produkty chińskie ( tanie i tandetne ) których tez nie cierpię ale są też produkty jak np. ten kojec wykonane z bardzo porządnego plastiku i takich się nie obawiam. Co teraz nie jest rakotwórcze jakbyś si tak wgębiła w temat to prawie wszystko takie jest.

dzięki dziewczyny za podpowiedź sama nie wiem, chyba jestem zmuszona do tej ponadprogramowej wizyty, wcale mnie to nie cieszy:-(nie dość, ze mam już doła, huśtawkę nastrojów,lenia okropnego i jadłowstręt to jeszcze za to,że urodzę kolejnego obywatela tego wspaniałego kraju muszę latać za jakimś chorym zaświadczeniem, paranoja !!!!ufff ulżyło mi:-)

Mycha1 a ten kojec ma różowe wstawki czyżby podświadoma( a może całkowicie swiadoma:))chęć posiadania drugiej płci wśród potomstwa?
mnie też bardziej wpadają w oko ciuszki, wózki i akcesoria dla dziewczynki, bardzo chciałabym córeczkę;-)

reklama
No umówiłam się z moim G. na sobotę po 8.00 rano, także już żyję sobotą i tym USG.
Oglądłam dzisaj na allegro fajne kojce.Mam w sumie łóżeczko, ale jest już stare i mam ochotę kupić taki kojec który będę mogła przeciągać pózniej po całm domu żeby nie przerywać sobie roboty i mieć moje baby na oku. A tak to m.in wygląda ;)
betseypp_1192833036.jpg
Super to wyglada :-) a moze sa kojce z drewna? ale pewnie ciezko by sie je przeciagalo po mieszkanku :blink:

Ostatnia edycja:
Do góry