reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Hej Brzuchatki 1000 stron zesmy naskrobaly proponuje toast ...... soczkiem
Mycha a masz poze poduszke elektryczna albo chociaz termofor zeby sobie troche kregoslup ogrzac ? Czy pomoze nie wiem ,ale napewno nie zaszkodzi.Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
Mycha a masz poze poduszke elektryczna albo chociaz termofor zeby sobie troche kregoslup ogrzac ? Czy pomoze nie wiem ,ale napewno nie zaszkodzi.Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
KAROLINA84
Fanka BB :)
he za szybko nadusilam i mi poszlo
u nas pogoda pod psem pocvhmurno...mam nadzije ze sie zmieni bo taka senna jestem i chyba slabiutka kakwe sobie wypije,cos mnie brzuch pobolewa i nie wiem czy to normalne i czy to moze macica sie rosciaga.
Ide kaweczke robic moze komus?
JA DZIĘKUJE JESTEM JUZ PO KAWUSI:-)
RZECZYWISCIE 1000 STRON ALE NAM ZESZŁO ,
NO TO NA ZDROWIE
Ostatnia edycja:
Anja78
matka superstar
Mycha, mysle,ze zwolnienie wystawi;-)1 dzien - nie powinno byc problemu
a bol na pewno nie jest spowodowany cc, pewnie to nerwobole, ktore wystepuja czesto niezaleznie od ciazy, tylko w ciazy nie mozesz lyknac np ketolanu:-(i wszytsko jets nasilone, dochodzi strach i stres ktory te n bol kregoslupa nasila:-(
kiedys bylo takie przeswiadczenie,ze po cc nie powinno sie zachodzic w 2ga ciaze,ale od Twojej minely juz 4 lata wiec spokojnie i sie nie denerwuj.
wspolczuje bolu,mzoe na jakis masaz dla kobiet ciezarnych sie wybierz;-)
ciekawe czy Karolina wysadzila w powietrze instytut genetyki :-)czy byli mili i grzecznie dali jej wyniki- oczywiscie POZYTYWNE
cala az sie trzese, na mysl co ona tam przechodzi
a bol na pewno nie jest spowodowany cc, pewnie to nerwobole, ktore wystepuja czesto niezaleznie od ciazy, tylko w ciazy nie mozesz lyknac np ketolanu:-(i wszytsko jets nasilone, dochodzi strach i stres ktory te n bol kregoslupa nasila:-(
kiedys bylo takie przeswiadczenie,ze po cc nie powinno sie zachodzic w 2ga ciaze,ale od Twojej minely juz 4 lata wiec spokojnie i sie nie denerwuj.
wspolczuje bolu,mzoe na jakis masaz dla kobiet ciezarnych sie wybierz;-)
ciekawe czy Karolina wysadzila w powietrze instytut genetyki :-)czy byli mili i grzecznie dali jej wyniki- oczywiscie POZYTYWNE
cala az sie trzese, na mysl co ona tam przechodzi
beti14011984
ja poprosze kawkę bo boli mnie znowu głowa
no i mam takiego wkurza bo wcięło mi takiego długiego posta że juz napewno nie napiszę go od nowa ....
karolinkare kochana trzymaj się jeszcze troszkę i wszystko będxziesz wiedziała tzn same pozytywne wiadomośći jeszcze kciuki trzymamy
a ja dziś dzień sprzatania bo szok co się dzieje u mnie w domu heheh
a tak wogóle to dzień doberek
zjem śniadanko i zabieram sie za sprzątanko ale nie wiem od czego zacząć
a i oczywiśćie trzymam kciuki za dizsiejsze połówkowe bo któraś mamuśka ma ale nie pamiętam która no i jak szykują się wizytki to również powodzonka
taaa..... kawcia ... szarlotka a ja bidulka w pracy :-( ale ze mnie się leniuszek zrobił w ciąży.... a co do 1000 strony to warto się na niej zapisać ;-)
Mam wieści od Karoliny... a właściwie to nie ma żadnych wieści cały czas czeka na telefon z tego instytutu, a pozatym nie ma siły już na nic bo strasznie dołuje ją to całe czekanie i niewiedza... Może około 15-tej będzie coś wiadomo
Mam wieści od Karoliny... a właściwie to nie ma żadnych wieści cały czas czeka na telefon z tego instytutu, a pozatym nie ma siły już na nic bo strasznie dołuje ją to całe czekanie i niewiedza... Może około 15-tej będzie coś wiadomo
Ostatnia edycja:
tosia1
zakochana mama
cześć Kwiatuszki! :-) ja dziś jakaś taka do tyłka, ale da się przeżyć.. wczoraj na wizycie ginka posprawdzała parę rzeczy tj kręgosłup, raczki, nóżki, brzusio itp... samo usg trwało ok 10 minut.. ale słowem nie wspomniała o połówkowym.. następna wizytę mam dopiero za miesiąc, więc podejrzewam, ze ona w ogóle takowego nie wykonuje.. nie zapytałam... z tego co wiem Ona jest dobrym fachowcem i dlatego mi bardzo na Niej zależało.. i teraz mam dylemat... czy próbować się zapisać gdzieś na to badanie? czy wystarczy Jej fachowe oko podczas każdego z USG? co myślicie? Buziaki na dobry dzień!
Karolinkare, jestem z Tobą!
za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!
lilu02
Mycha i Karolinkare trzymam za Was babeczki kciuki będzie...musi być dobrze!!!!
U mnie słonecznie teraz spadam do dentysty później się odezwę!!!
1000 stron to się nazywa twórczość!!!
U mnie słonecznie teraz spadam do dentysty później się odezwę!!!
1000 stron to się nazywa twórczość!!!
reklama
cześć Kwiatuszki! :-) ja dziś jakaś taka do tyłka, ale da się przeżyć.. wczoraj na wizycie ginka posprawdzała parę rzeczy tj kręgosłup, raczki, nóżki, brzusio itp... samo usg trwało ok 10 minut.. ale słowem nie wspomniała o połówkowym.. następna wizytę mam dopiero za miesiąc, więc podejrzewam, ze ona w ogóle takowego nie wykonuje.. nie zapytałam... z tego co wiem Ona jest dobrym fachowcem i dlatego mi bardzo na Niej zależało.. i teraz mam dylemat... czy próbować się zapisać gdzieś na to badanie? czy wystarczy Jej fachowe oko podczas każdego z USG? co myślicie? Buziaki na dobry dzień!
hmmm jak samo USG trwało 10 min. i babka zbadała wszystko to prawdopodobie to było to USG połówkowe tylko Ci tego nie powiedziała... pozatym jak piszesz że to jest super fachowiec to powinnas jej troche zaufać bo to chyba nie jest jej pierwsza ciąża ;-)