reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam wszystkie mamusie:-)
U mnie pogoda też dosyć ładna ale co chwilkę słoneczko ucieka za chmurki.
Mam zamiar dziś w końcu zabrać się za porządki bo coś ostatnio nie mam siły i ochoty. Jeszcze trochę to się do podłogi przykleimy:-D

Powiedzcie mi jeszcze jedno, zwolnienie mam do jutra czyli do 29, następne bedzie więc od 30 - może mi lekarz dzisiaj je wystawić?? Ile to dni można do przodu i do tyłu??

Mycha wystawi ci bez problemu. Może 3 dni wstecz lub do przodu.

Miłego dnia:rofl2:

reklama
hmmm jak samo usg trwało 10 min. I babka zbadała wszystko to prawdopodobie to było to usg połówkowe tylko ci tego nie powiedziała... Pozatym jak piszesz że to jest super fachowiec to powinnas jej troche zaufać bo to chyba nie jest jej pierwsza ciąża ;-)

też tak uważam jak jest dobrym specalistą to musisz jemu zaufać,
w moim przypadku jest zupełnie inaczej moja ginka wogóle nie wspomniała o usg połówkowym,ogólnie robi ona usg moze trzy razy na cała ciaże,mi póki co zrobiła jedno i nie zapowiada sie na kolejne i dlatego tez ide na połówkowe prywatnie 10 maja i juz sie doczekac nie mogę:-)

Witam
ale męcza to naszą karolinkare:wściekła/y:
Ja dzis po przebudzeniu o 7 zasnęłam znowu i budzilam sie o 9.30 co w moim przypadku jest wielkie święto :-D:-D

dziś chyba przyjdzie do mnie paczuszka z pierwszymi zakupami :-)

Witam kochane, Miałam wczoraj wizyte,
Będę miała synusia:-D
Ciesze sie strasznie, bo marzyłam o synku, waży prawie 500g:-) Jest zdrowiutki, wszystko ma w normie, wierci sie jak szalony i serduszko bije jak szalone:-) i na tym dobre wieści sie konczą:-(
mam nadzieje,że mnie troszke podniesiecie na duchu, bo gin mi powiedział, że skróciła mi się szyjka macicy o 1 cm i musze brac leki i leżeć:-( Narazie tylko 2 tygodnie i po tym czasie mam sie zgłosic na wizyte, bo trzeba kontrolowac ta cholerna szyjke. Jak sie bedzie dalej skracała to czeka mnie szpital:-( Ja chyba zwariuje całymi dniami w domu i nic nie robić:wściekła/y: A do tego jeszcze jade do domu, bo musimy robic remont pokoiku dla maluszka i wychodzi na to, ze ja bede przez caly tydzien lezała:wściekła/y: i nic nie bede mogła im pomóc:confused2: Przepraszam Was za ten kiepski nastrój, ale jestem załamana i musiałam sie wyżalic:-(

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i poznania płci maluszków:tak:
Karolinkare
współczuje tej niepewności
Mycha i Pysia 3 mam kciuki za lepsze samopoczucie
Korba rosnie Ci mały wstydzioszek;-)

tosiu,skrzacie,i Kasias88 gratuluje poznania plci-ale to frajda nie?

Dziewczyny a ja juz w UK ,smutno mi bo synka zostawilam ...ale tylko na 8 dni,bo potem lecimy z mezem na 2 tyg.

Moj brzuch ciagle boli,biore ta luteine i nospe 3 razy dziennie a wczoraj chcialam zrobic sobie spacerek(bo przeciez tydzien praktycznie tylko dom moich rodzicow i auto) i dystans ktory normalnie pokonuje w 20 min zajol mi 1h i 20 min!Juz mi lzy lecialy tak mnie brzuch rozbolal.Ciekawe co bedzie dalej....

Karolinkare-ja podziwiam cie za wytrwalosc,ja nie nalerze do cierpliwych osob i chyba bym juz oszalala!

Kasias gratuluje synka i głowa do góry. Kup jakies fajne ksiazki, gazetki o ciazy czy dzieciach , zebys nie myslala za duzo i nie nudziła sie...no niestety nie zawsze jest tak kolorowo i czasami trzeba pocierpiec zeby potem we wrzesniu byc w pełni szczesliwym ;)

Kasia gratuluje synka:)
nie przejmuj sie wszystko będzie dobrze,tylko musisz sie dostosowac do zalecen lekarza a wszystko bewdzie oki,a odpoczynek ci sie przyda więc do łóżka marsz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry