_koRba_
Fanka BB :)
hehe no racja Ja dziekuje raz jeszcze I teraz niecierpliwie czekam na zdjecia i na wtorkowa wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no racja Ja dziekuje raz jeszcze I teraz niecierpliwie czekam na zdjecia i na wtorkowa wizyte
Dołączam sie:-) i abyscie były szczesliwe w każdym znaczeniu tego słowa;-)
Zdrówka życzę Jacusiowi. Oby to chodziło o ząbki.
/QUOTE]
Dziękujemy, gorączka spadła zaraz po przebudzeniu, więc stwierdziliśmy, że skoro takie ładne słonko to na spacer się wybierzemy, humor Jacka doskonały, a tu po spacerze znów 38,8:------(normalnie dolinka, teraz mu spadła poniżej 38(po środkach przeciwgorączkowych)dostał swój bebilon pepti, wypił 100ml. i zasnął, zobaczymy jak będzie nocka. W gardło nie dał sobie zajrzeć:--(jak do jutra się nic nie zmieni to nas czeka wyprawa do lekarza, a tu auto jeszcze się popsuło, alternator siadł i dobrze, żę mój M. sprawdził napięcie, bo mieliśmy jechać i mógłby się zapalić, bo za mocno ładował wrrrrrrrrrrrrrrrrdopiero od mechanika wyszedł
A Małpko mój wyrodny mąż na propozycję zamiany zareagował z ożywieniem i uznał to za miłe urozmaicenie, co za wredzizna;-);-);-);-)
Dziewczyny ja tak z innej beczki, czy orientujecie sie czy ciezarna ma szanse na kredyt mieszkaniowy w banku, np. w pko bp ?