Oj Gaju, no żal mi ciebie bidulko. Tak sie poswiecasz dla tych obcych ludzi...Nauczmłoda nawazniejszych rzeczy a pierdułkami niech sie szefowie martwią. Zmykaj na zwolnionko, nie wszystkie moga pracowac w ciazy do konca terminu, jak to kiedys bywało.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Witam po dluuugiej przerwie...w niedziele w nasz dom walnal porun i jestem bez internetu prawdopodobnie do polowy przyszlego tygodnia.Sciskam Was wszystkie serdecznie .Juz strasznie tesknie za naszym forum.
Trixi dobrze ze sie odezwalas ,bo juz sie martwilysmy
Kerna hop,hop i jak po wizycie
spokojnej nocy
Witam.
Gaju naprawdę idź na to L-4 od razu samopoczucie Ci się poprawi.
Ja byłam zmuszona iść z dnia na dzień i zostawić wszystko.
Może wtedy szef Cię doceni.
To co ja robiłam sama teraz robią dwie osoby. Ja nie miałam żadnej przerwy śniadanie jadłam między jednym petentem a drugim. Teraz jest wprowadzona przerwa. Ja załatwiałam ludzi do samej 15 teraz tylko do 14. Więc mam nadzieję, że szefowa to doceniła bo podobno tak i będę miała gdzie wracać. A młoda jak będzie musiała to szybko się wprawi a czasem nie warto tak dokładnie wszystkie tajniki zdradzić.
Gaju naprawdę idź na to L-4 od razu samopoczucie Ci się poprawi.
Ja byłam zmuszona iść z dnia na dzień i zostawić wszystko.
Może wtedy szef Cię doceni.
To co ja robiłam sama teraz robią dwie osoby. Ja nie miałam żadnej przerwy śniadanie jadłam między jednym petentem a drugim. Teraz jest wprowadzona przerwa. Ja załatwiałam ludzi do samej 15 teraz tylko do 14. Więc mam nadzieję, że szefowa to doceniła bo podobno tak i będę miała gdzie wracać. A młoda jak będzie musiała to szybko się wprawi a czasem nie warto tak dokładnie wszystkie tajniki zdradzić.
beti14011984
Fanka BB :)
Witam po dluuugiej przerwie...w niedziele w nasz dom walnal porun i jestem bez internetu prawdopodobnie do polowy przyszlego tygodnia.Sciskam Was wszystkie serdecznie .Juz strasznie tesknie za naszym forum.
i to jeden ze 100 powodów mojego lęku przed burzą
Kasias88
Gaju dziewczyny mają racje idź na zwolnienie, bo Ty dosłownie padasz na buźke:/ A szefostwo jak czytam to nie docenia Cie za grosz.
Kerna odezwij sie jak tam po wizycie
Ja ide wziąć prysznic i do lulania, bo już oczy mnie bolą przed kompem. Także słodkich snów.
Kerna odezwij sie jak tam po wizycie
Ja ide wziąć prysznic i do lulania, bo już oczy mnie bolą przed kompem. Także słodkich snów.
skrzat910
żyje dla nowego życia
Beniaminka
Hejka Dziewczyny,
I ja ostatnie dni mam kiepski nastrój, ale sama sobie powtarzam, że po smutnych chwilach przyjdą te jaśniejsze i nie pozwalam się sobie nakręcać na dołek.
Mój maluszek odzywa się coraz wyraźniej, a dzisiaj po podsłuchaniu waszych postów, kazałam TŻ cierpliwie czekać z ręką przyłożoną do brzuszka, żeby poczuł kopniaczek maluszka, bo czułam że się obudził wraz ze mną po drzemce i...udało się, mocno dał tatusiowi znać, że tam jest i ma się dobrze :-)
Gratuluję Wam udanych wizyt dziewczyny i zazdroszczę rozpoznania płci, zwłaszcza tej dziewczyńskiej Ja też chcę, baaardzo. Półowkowe genetyczne mam 4 maja. Już niedługo.
Karolinkare, byle do jutra - na pewno zadzwonią, jak nie to sama dzwon się przypomnieć.
Gajeczka, jeszcze chwilka i pójdziesz na L4, może zdecydujesz pójść wcześniej.Nie wolni Ci tak się przemęczać.
Maspralinko, ciesze się że nas odwiedziłaś i trzymam kciuki za Wasze staranka,Kingo dla Ciebie również, powodzenia! :-)
Trixi współczuję dni bez kontaktu ze światem wirtualnym, wracaj szybko na forum! :-)
Kasia88, gratuluję samozaparcia i postępów w pisaniu pracy, podziwiam i zycze dalszej wytrwałości.
Próbuję i poróbuję, ale nie umiem wielocytować, i pewnie wiele spraw pominełam a chciałam napisać ...Jeszcze ponad 4 miesiące- zdążę się nauczyć tego cytowania wielu postów ;-)
Dobrej nocy Mamusie!
I ja ostatnie dni mam kiepski nastrój, ale sama sobie powtarzam, że po smutnych chwilach przyjdą te jaśniejsze i nie pozwalam się sobie nakręcać na dołek.
Mój maluszek odzywa się coraz wyraźniej, a dzisiaj po podsłuchaniu waszych postów, kazałam TŻ cierpliwie czekać z ręką przyłożoną do brzuszka, żeby poczuł kopniaczek maluszka, bo czułam że się obudził wraz ze mną po drzemce i...udało się, mocno dał tatusiowi znać, że tam jest i ma się dobrze :-)
Gratuluję Wam udanych wizyt dziewczyny i zazdroszczę rozpoznania płci, zwłaszcza tej dziewczyńskiej Ja też chcę, baaardzo. Półowkowe genetyczne mam 4 maja. Już niedługo.
Karolinkare, byle do jutra - na pewno zadzwonią, jak nie to sama dzwon się przypomnieć.
Gajeczka, jeszcze chwilka i pójdziesz na L4, może zdecydujesz pójść wcześniej.Nie wolni Ci tak się przemęczać.
Maspralinko, ciesze się że nas odwiedziłaś i trzymam kciuki za Wasze staranka,Kingo dla Ciebie również, powodzenia! :-)
Trixi współczuję dni bez kontaktu ze światem wirtualnym, wracaj szybko na forum! :-)
Kasia88, gratuluję samozaparcia i postępów w pisaniu pracy, podziwiam i zycze dalszej wytrwałości.
Próbuję i poróbuję, ale nie umiem wielocytować, i pewnie wiele spraw pominełam a chciałam napisać ...Jeszcze ponad 4 miesiące- zdążę się nauczyć tego cytowania wielu postów ;-)
Dobrej nocy Mamusie!
beti14011984
ok tez sie żegnam powoli ...
kerna odezwij sie kochana jak po wizycie
karolinkarejuż jutro sie wszystkiego dowiesz kochana trzymam kciuki za was
ja ide myju i lulu wiecie co laski ja to jestem pechowiec dodatkowo do choroby dołącza ból zęba ajjjj szok dentysta się kłania a ja tak się bojęęę
no nic miłej nocki wszystkim i do juterka
kerna odezwij sie kochana jak po wizycie
karolinkarejuż jutro sie wszystkiego dowiesz kochana trzymam kciuki za was
ja ide myju i lulu wiecie co laski ja to jestem pechowiec dodatkowo do choroby dołącza ból zęba ajjjj szok dentysta się kłania a ja tak się bojęęę
no nic miłej nocki wszystkim i do juterka
_koRba_
Ja wlasnie wrocilam do domu z wielka iloscia wody ognistej i wina hehe Ale sasiedzi patrzyli bo akurat spotkalismy Odebralam sukienke !! jest cudna i dobrze ze 3 dni przed slubem bo inaczej musialabym dac do przerobienia jeszcze bo by mi brzuszek nie wszedl cos mi sie zdaje a u nas zimno jak cholerka ,przez chwile zmarzlam jak nie wiem. kerna a Ciebie wcieło? My tutaj z niecierpliwoscia czekamy na relacje! Ide zjesc truskawki i na TV . Dobranoc mamuska ktore uciekaja spac
reklama
KAROLINA84
oj beti to widze ze nie jestem sama z tym zębem ,mnie juz pobolewa od kilku dni ale strasznie sie boje iśc do dentysty tym bardziej ze nie mam swojego i nikt mi nie chce jakiegos dobrego polecić ohhhhhh
KERNA ODEZWIJ SIE JAK TAM PO WIZYCIE
MALAPRALINKO WITAM CIEBIE SERDECZNIE I TRZYMAM KCIUKI ZA PONOWNE ZAFASOLKOWANIE,NAPEWNO SIE UDA :-)
WITAM NOWA MAMUŚKĘ
KERNA ODEZWIJ SIE JAK TAM PO WIZYCIE
MALAPRALINKO WITAM CIEBIE SERDECZNIE I TRZYMAM KCIUKI ZA PONOWNE ZAFASOLKOWANIE,NAPEWNO SIE UDA :-)
WITAM NOWA MAMUŚKĘ