reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Oj Gaju, no żal mi ciebie bidulko. Tak sie poswiecasz dla tych obcych ludzi...Nauczmłoda nawazniejszych rzeczy a pierdułkami niech sie szefowie martwią. Zmykaj na zwolnionko, nie wszystkie moga pracowac w ciazy do konca terminu, jak to kiedys bywało.

reklama
Witam po dluuugiej przerwie...w niedziele w nasz dom walnal porun i jestem bez internetu prawdopodobnie do polowy przyszlego tygodnia.Sciskam Was wszystkie serdecznie .Juz strasznie tesknie za naszym forum.

Trixi dobrze ze sie odezwalas ,bo juz sie martwilysmy

Kerna hop,hop i jak po wizycie

spokojnej nocy

Witam.
Gaju naprawdę idź na to L-4 od razu samopoczucie Ci się poprawi.
Ja byłam zmuszona iść z dnia na dzień i zostawić wszystko.
Może wtedy szef Cię doceni.
To co ja robiłam sama teraz robią dwie osoby. Ja nie miałam żadnej przerwy śniadanie jadłam między jednym petentem a drugim. Teraz jest wprowadzona przerwa. Ja załatwiałam ludzi do samej 15 teraz tylko do 14. Więc mam nadzieję, że szefowa to doceniła bo podobno tak i będę miała gdzie wracać. A młoda jak będzie musiała to szybko się wprawi a czasem nie warto tak dokładnie wszystkie tajniki zdradzić.

Gaju dziewczyny mają racje idź na zwolnienie, bo Ty dosłownie padasz na buźke:/ A szefostwo jak czytam to nie docenia Cie za grosz.
Kerna odezwij sie jak tam po wizycie:)
Ja ide wziąć prysznic i do lulania, bo już oczy mnie bolą przed kompem. Także słodkich snów.

Gaju kochana dbaj o siebie. Pamiętaj że wszystko co czujesz czuje już maluszek. Tylko jak już pójdziesz na L4 to leniu**** a nie całą energie poświęconą pracy przelejesz na mieszkanie i działke.

Ja ide powoli spać. Życze wam wszystkim kolorych snów i spokojnej nocy. Dobranoc.

Hejka Dziewczyny,

I ja ostatnie dni mam kiepski nastrój, ale sama sobie powtarzam, że po smutnych chwilach przyjdą te jaśniejsze i nie pozwalam się sobie nakręcać na dołek.
Mój maluszek odzywa się coraz wyraźniej, a dzisiaj po podsłuchaniu waszych postów, kazałam TŻ cierpliwie czekać z ręką przyłożoną do brzuszka, żeby poczuł kopniaczek maluszka, bo czułam że się obudził wraz ze mną po drzemce i...udało się, mocno dał tatusiowi znać, że tam jest i ma się dobrze :-)
Gratuluję Wam udanych wizyt dziewczyny i zazdroszczę rozpoznania płci, zwłaszcza tej dziewczyńskiej :-D Ja też chcę, baaardzo. Półowkowe genetyczne mam 4 maja. Już niedługo.
Karolinkare, byle do jutra - na pewno zadzwonią, jak nie to sama dzwon się przypomnieć.
Gajeczka, jeszcze chwilka i pójdziesz na L4, może zdecydujesz pójść wcześniej.Nie wolni Ci tak się przemęczać.
Maspralinko, ciesze się że nas odwiedziłaś i trzymam kciuki za Wasze staranka,Kingo dla Ciebie również, powodzenia! :-)
Trixi współczuję dni bez kontaktu ze światem wirtualnym, wracaj szybko na forum! :-)
Kasia88, gratuluję samozaparcia i postępów w pisaniu pracy, podziwiam i zycze dalszej wytrwałości.
Próbuję i poróbuję, ale nie umiem wielocytować, i pewnie wiele spraw pominełam a chciałam napisać ...Jeszcze ponad 4 miesiące- zdążę się nauczyć tego cytowania wielu postów ;-)
Dobrej nocy Mamusie!

ok tez sie żegnam powoli ...
kerna odezwij sie kochana jak po wizycie
karolinkarejuż jutro sie wszystkiego dowiesz :) kochana trzymam kciuki za was :)

ja ide myju i lulu wiecie co laski ja to jestem pechowiec dodatkowo do choroby dołącza ból zęba ajjjj szok dentysta się kłania a ja tak się bojęęę :(

no nic miłej nocki wszystkim i do juterka :)

Ja wlasnie wrocilam do domu z wielka iloscia wody ognistej i wina hehe :D Ale sasiedzi patrzyli bo akurat spotkalismy :) Odebralam sukienke !! jest cudna i dobrze ze 3 dni przed slubem bo inaczej musialabym dac do przerobienia jeszcze bo by mi brzuszek nie wszedl cos mi sie zdaje :) a u nas zimno jak cholerka ,przez chwile zmarzlam jak nie wiem. kerna a Ciebie wcieło? My tutaj z niecierpliwoscia czekamy na relacje! Ide zjesc truskawki i na TV . Dobranoc mamuska ktore uciekaja spac :)

reklama
oj beti to widze ze nie jestem sama z tym zębem ,mnie juz pobolewa od kilku dni ale strasznie sie boje iśc do dentysty tym bardziej ze nie mam swojego i nikt mi nie chce jakiegos dobrego polecić ohhhhhh:)
KERNA ODEZWIJ SIE JAK TAM PO WIZYCIE
MALAPRALINKO WITAM CIEBIE SERDECZNIE I TRZYMAM KCIUKI ZA PONOWNE ZAFASOLKOWANIE,NAPEWNO SIE UDA :-)
WITAM NOWA MAMUŚKĘ

Do góry