reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
waśnie zaraz wychodze,...wizyta na 19..zaraz wyjeżdżam..Boże jakiego mam stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cukry mi przez to skoczyły okropnie!!! dobra bo niezdążę....spadam.pa

trzymam kciuki :)))) kurcze Wy tak wszystkie sie denerwujecie przed wizytą a ja jakoś na luzie chodze....

co do ruchów to ja czuje codziennie i rano i wieczorem ale to sa wyraźne kopniaki te "przelewanie" to w ogóle nie czułam..

Ja z ciekawości wskoczyłam na inne forum wrześniówek 2010r gdzie tez jestem zalogowana, ale tam wrześniówki piszą mało ledwie 48 stronek na forum głównym a my tu sie rozpisujemy że ho ho :)

Witam wieczornie :) U nas tez deszcz i grad dzis na zmiane ze słonkiem :) Ja już jakiś czas czułam maleństwo ale normalnie dziś jak dostałam kopniaczka na uczelni to aż się zdziwiłam za co :D Kerna – wczoraj jak przymierzyłam już prawie skończona suknie i miałam już zrobione paznokcie to przeszedł mnie dreszcz i poczułam o kurde to tylko 4 dni i zaczynam się stresować . A ja jakoś specjalnie też się nie stresuje przed wizytą, chociaż zawsze ciekawość mnie zjada :) Zaraz uciekam odebrać suknie i po ostatnie zakupy :) oj tylko 3 dni do ślubu ojej :) Bede wieczorkiem by poczytac nowinki :)

reklama
Do góry