reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć dziewczynki, ja się tak troszkę późno zdecydowałam na forum, ale w końcu jestem :). A termin mam na 24go września :)

Witam nową brzuchatke!
Ja sie właśnie wypluskałam w wannie i troszke mi przeszły te wszystkie boleści.
Zaraz odgrzeje obiadek z wczoraj Mężusiowi bo lada chwila wróci z pracy.

reklama
Ja mam mega zgage caly czas prawie (to samo w pierwszej ciazy) ,pomaga mi mleko,i unikam tlustych ciezkich posilkow

zgaga to moje drugie imie od kilku dni

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...

gratulacje wielkie

Hejka laseczki!!!:-D:-D:-D Będzie dziewczynka!!:-D:-D:-DStary się wkurza ,że go oszukałam bo on robił synka:-p:-p:-pwięc chyba sąsiad w tym maczał "palce":-p:-p:-p:rofl2: Przynajmniej nie musze kupować zbyt wiele nowych ciuszków i innych pierdołek bo już u nas wszystko na różowo!!:-D:-D:-D

gratulacje wielkie

Witajcie Mamusie;)
Moze jeszcze ktos mnie tutaj pamieta...
Za miesiac znowu bede mogla starac ie o Malenstwo wiec postanowilam wrocic na forum, oczywiscie najpierw postanowilam zobaczyc co u was slychac, bo do wrześniowek juz zawsze bede miala sentyment...
Ogladalam Wasze Malenstwa i Wasze brzuszki, piekne widoki:)
Trzymajcie sie cieplutko i zycze wszystkim i kazdej z osobna powodzenia:)

jasne ze Cie pamietamy,zaladaj do nas czasami
i szybkiego zafasolkowania

witaj malapralinko ! dziekujemy i rowniez zycze ci powodzenia zeby sie udalo i wsyztsko bylo ok, pozdrowienia :) apropo wczoraj wlasnie myslalam o twoim nicku i tobie :)

Karolinkare nie denerwuj sie kochana, wszytsko bedzie dobrze, jestem tego pewna :) modle sie za was!
Dzien dobry dziewczynki :) u mnie dzis piekny dzien chyba pojde sobie polazic troszke :)

Karolinkare spokojnie czwartek juz jutro
trzymamy kciuki

Hejo.
Malapralinko pamietamy i trzymymy kciuki.

Dziewczyny ja tez nie czuje regularnych ruchow jeden dzien sa w inny ich nie ma.
Ja juz dzisiaj po wizycie, plci nie znam bo dzidzia nogi zacisnela i koniec, wazy ok 375 g. A ja przytylam od poczatku ciazy rowno 4 kilo. Wszystko z baby ok. Za 3 tyg wybieram sie do centrum prenatologii beda tam sprawdzac wszystkie organy i serce.

Gratuluje wszystkim mamom poznania plci.

gratulacje

Cześć dziewczynki, ja się tak troszkę późno zdecydowałam na forum, ale w końcu jestem :). A termin mam na 24go września :)

witaj i zapraszamy

Kerna i jak juz po wizycie,daj znac
glowa mnie boli dzis

Ja juz nie moge wytrzymac. Dzisiaj caly dzien przy biurku- papierkowa robota. Juz nie moge sie doczekac, kiedy dotre do domu i walne sie na lozko. A tu mi sie jeszcze zachcialo zaczynac kurs w ciazy i tak dzisiaj dopiero o 21 bede w domu:baffled:
Pocieszam sie tylko tym, ze jutro juz czwartek;-)
Powiem Wam jaka jestem agentka. Wczoraj rano smialam sie z kolegi z pracy, ze mi nie przywiozl probki (zapomnial wyciagnac z lodowki),ze starosc nie radosc i takie tam. Wieczorem odebralam te probki i zawiozlam do domu. I co? Dzis zapomnialam ich ze soba zabrac do pracy:laugh2:

A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY!!!!
Ja już po odwiedzinach u kochanej siostry i mam superowy humor. Do tego moja przyjaciółka wpadnie dziś do mnie i wiem, ze będzie fajnie.
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt ja na moją i na usg czekam do 4 maja. Własnie co ile macie wizyty?? ja co 5 tygodni....
Czy któraś robi leniwe pierogi na słodko?? Bo ja chętnie się nauczę:tak:
Miłego dnia kobietki!!!!!!!!

Lilu ja chodzę do ginka co 3 tygodnie, chciał mnie zapisywać co 4, ale ja z tych przewrażliwionych więc wolę częściej. Ale jeśli u Ciebie wszystko przebiega prawidłowo, to pewnie dlatego masz co 5 tyg.

Właśnie zrobiłam sobie chwilkę przerwy w pisaniu pracy i weszłam na bb.:tak: Nom co do pogody to fakt do du.y, nawet z domu nie chce sie wyjsc:dry: Ja właśnie wypiłam kawkę rozpuszczalną z dużą ilością mleka i troszke mnie to postawiło na nogi, bo od rana nieprzytomna chodziłam.
Ja za tydzień jade do domu i będe szykowała pokoik dla dziecka, na szczęście pracowników nie będe musiała pilnować, bo teść z moim ukochanym będą go robić:-), ale i tak obiadki, kawki, herbatki bede musiała robic i sprzatać ten syf później echhh.
Co do płci maluszków to we wrześniu prawie same babki się urodzą hehe:-D
Dobra lece cos zjesc i pisac dalej prace takze do wieczorka:)

Kasius życzę weny przy pisania pracy i oczywiście jak najszybszego jej dokończenia:tak::tak:

Witamy Cię Myszko. Nie jesteś Myszko taka ostatnia, ja też niedawno dołączyłam do wrześniówek i też mam termin na 24.

gratuluje kolejnych dziewczynek :)))) tak sobie myślę że można by zaktualizować liste wrześniówek i wpisać przy dacie porodu płeć dziecka bo juz troszke sie myle co która bedzie mieć :))

robiłam porządki, bo było nas naprawdę dużo a dziewczyny ani jednego posta nie napisały..dlatego tak. Ale wyślij mi PW i zaraz cie wpiszę spowrotem:tak:

reklama
rozumiem :)) milczałam jakies 2 miesiące... ale ładnie tam zrobiłaś - kolorowo :)) fajny pomysł wpisywać imiona bo jestem bardzo ciekawa ile z nas będzie konsekwentnych a kto na sam koniec zmieni zdanie :))

Do góry