reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U nas też rano pięknie słonko świeciło a teraz burza:dry::dry:
Co do ruchów to regularne musza być chyba od 28tc dopero:tak: jeszcze czasu a czasu;-)
Beti nie martw się. Przeziębienie nie zaszkodzi maluchowi o ile nie łykasz jakiś tabletek:tak:

dziękuje dziewczynki :) nie kernus nie łykam nic a nic nawet apapu nie biore na ból głowy ssam tylko tantum max.4 dziennie i ze 3 razy psikam tantum w aerozolu no i poza tym nic...ale jutro ide do lekarza niech spojrzy swoim bystrym oczkiem hehehhe :)

a powiedz mi kochana gdzie mieszkasz że u was burza? jej ja sie tak boje burzy,boję sama się być w burze w domu mam traumatyczne przezycie z dzieciństwa i to nie takie że ktos mnie straszył ale to też heheh :) ok ja spadam po dziewczyny do szkoły :) do wieczorka :)

reklama
Onionek witaj! też jestem z iławy ;)

życzę wam wszystkim dziewczęta spokojnej ciąży
ja z mężem nadal z nadzieją że kiedyś sie uda...

pozdrawiam!

beti ja też z tych bojączek;-);-) Jak byłam mała i leciałą pogoda to od razu ryczałam, wybiegałam z pokoju i potem prosiłam mamę żebi mi powiedziała, że nie zapowadali burzy:baffled::baffled::baffled:
ale wiesz co..odkąd mam Michała, to burza jest mi kompletnie obojętna:tak::tak::tak: Zmężniałam:-)
a ja z podkarpacia jestem, tam gdzie Tosia nasz mieszkam i daaleko od Ciebie...do Ciebie juz nie dojdzie;-)
Saraa ale wstydliwy ten bobas no...:baffled:

witaj Kinga!!! Nadzieję trzeba mieć zawsze..umiera ostatnia!!!!!!!!

Oj, a ja jeszcze wcale nie czuję ruchów :( Współczuję przeziębienia. Ja na razie całe szczęście jestem zdrowa, ale wszyscy wokół mnie chorują. Mąż to już 2 raz w ciągu miesiąca jest chory, w pracy w rodzinie chorują, a ja całe szczęście się trzymam zdrowo. Miłego popołudnia życzę :)

witam Kochane!
wstrętną ta pogoda dziś u nas, wstrętna... a zapowiadał się ładny dzień.. :-( ja czekam sobie dziś na mojego osobistego fryzjera ;-) przyjdzie kuzynka M coś z moimi włoskami zrobić, więc mam nadzieje, ze humorek mi się poprawi :tak:
Kernuś, trzymam kciuki za wizytę i czekamy na super wieści i może kolejną dziewczynkę :-) fajnie bys miała starszy brat i młodsza siostra :) cmoki

reklama
Do góry