reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach usg jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. na 100% dziewczynka :-) czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry ok, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...

gratuluję!!!super

A ja dopiero wstałam:-), tzn śniadanie już jadłam o 8 ale teraz znowu jestem głodna, a nie chce mi się iść do sklepu.
Martwię sę ruchami dzidzi bo wczoraj cały dzień cisza, czy wasze pociechy ruszają się codziennie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam przy kawci!
Strasznie źle sie czuje. Wszystkie stawy mnie bolą, lewa ręka wygląda jak baleron a barki to tragedia. Jakby czołg po mnie przejechał i jeszcze wrzucił wsteczny.
Gratuluje dziewczynom udanych wizyt
Kerna czekamy na wieści

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-)
GRATULUJĘ DZIEWUSZKI!!! Ja też tak się cieszyłam po ostatniej wizycie...super!!!

witam sie i ja:-)
oj dzisiaj u nas zanosi sie na deszcz tak jakoś zimno i nieprzyjemnie wrrrr,co do kopniaczków mojego maleństwa to też już sa regularne o danych porach,pierwszą serie kopniaków otrzymuje ok 8 rano następnie po obiedzie no i wieczorem o23 zostaje tak "skopana"ze szok:-)
u mnie remontu ciąg dalszy,efektów nie widać wogóle poza tym ze cały dom jest wywrócony do góry nogami:-(
GRATULUJE UDANYCH WIZYT I ŻYCZE MIŁEGO DNIA
Poprzednie dwie ciąże też miałam remonty wiem co to znaczy....wytrwałości życzę:tak: A potem będziesz dumna z siebie, ze w ciąży dałaś radę ten bałagan ogarnąć :-D

Witajcie Mamusie;)
Moze jeszcze ktos mnie tutaj pamieta...
Za miesiac znowu bede mogla starac ie o Malenstwo wiec postanowilam wrocic na forum, oczywiscie najpierw postanowilam zobaczyc co u was slychac, bo do wrześniowek juz zawsze bede miala sentyment...
Ogladalam Wasze Malenstwa i Wasze brzuszki, piekne widoki:)
Trzymajcie sie cieplutko i zycze wszystkim i kazdej z osobna powodzenia:)
Pamiętamy, pamiętamy :tak: Czekamy na dobre wiadomości o zafasolkowaniu!!!

A ja dopiero wstałam:-), tzn śniadanie już jadłam o 8 ale teraz znowu jestem głodna, a nie chce mi się iść do sklepu.
Martwię sę ruchami dzidzi bo wczoraj cały dzień cisza, czy wasze pociechy ruszają się codziennie?
U mnie są cichsze i bardziej ruchliwe dni, też nie wiem czy to dobrze czy źle. Nie martw się może dzidzia jest jeszcze mała i niektórych ruchów jeszcze nie czujesz tak wyraźnie jak innych. Jesli bardzo się martwisz to wypróbuj sposób z czekoladą o której pisały tu dziewczyny...;-)

A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY!!!!
Ja już po odwiedzinach u kochanej siostry i mam superowy humor. Do tego moja przyjaciółka wpadnie dziś do mnie i wiem, ze będzie fajnie.
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt ja na moją i na usg czekam do 4 maja. Własnie co ile macie wizyty?? ja co 5 tygodni....
Czy któraś robi leniwe pierogi na słodko?? Bo ja chętnie się nauczę:tak:
Miłego dnia kobietki!!!!!!!!

moje maluszki tez nie ruszaja sie codziennie, tzn nie codziennie je czuje a to dlatego ze spia albo sie ukladaja tak ze ich nie czuc :)

Witam
u mnie dziś zimno deszczowo brrr
Kerna- daj znać co tam po wizycie
Karolinkare- napewno wsio będzie ok
Malapralinka- ciesze się, że o nas pamiętasz.Trzymam kciuki za owocne staranka w najblizszym czasie.
Monia.gryc- mój maluszek czasami tez leniu****e i mało go czuć w ciągu dnia, za to wieczorem nadrabia zaległości w kopaniu.Jeszcze tydzień dwa temu bywały dni, że w ogóle nie czułam nic przez cały dzień lub dwa a potem delikatne kopniaczki i znowu cisza dzień lub dwa.Dzidulek był malutki i pewnie nie dało się wyczuć ruchów jak się gdzieś zaszył w swoim domku.
Teraz najmniejszy ruch czuję, pewnie dzidolek urósł troszkę i ma mniej mniejsca na wygibaski i czuć jak sie obija o swój domek.

A moje dziecie w niedziele szalało cały dzien az do późna wieczorem, ze zasnac nie mogłam. Wczoraj i przedwczoraj mniej, bo tylko czasami, ale za to dzis juz daje mi popalic :) no tak sie wierci ze szok..hiii

:-)WITAM:-)
gratulacje dziewczyny z powodu poznania płci, rzeczywiscie jakos więcej Mamuś ma dziewczynki? Może i ja zapisze się do tego grona zapiszę, ale to dopiero 11 maja. juz sie nie mogę doczekać:tak:
U nas dzis deszczowo i chłodno jakos.
pozdrawiam i zycze miłego dnia.

sprawa....
Dziewczynki jutro juz czwartek a oni nie dzwonia.......:((((

zadzwonia jutro:tak:

jeszcze nie czas na regularne ruchy, spokojnie,dzidzia sie rusza ale nie zawsze musisz ja czuc;-)

u mnie tez cisza maluszki woogole sie nie odywaja .... nie wiem czy tez sie stresuja czy poprostu spia male leniuszki caly czas....

jakwyzej karolinka,maluchy sie ruszaja alenie zawsze ich czujesz,bomoga baraszkowac kiedy mama spokojnie spi;-)

ale na pomorzu cudna wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurde listopad jakis, jeszcze nie schowalam zimowych kurtek,deszcz wiatrzimnojak w psiarni:crazy:

ja dzis ide oddac krew przebadac tarczyce bo moje zmeczenie jest dysfunkcyje ,w poniedzilek kolejna dawka krwi na obciazenie glukoza:baffled:

gratuluje kolejnych dziewczynek:-)

reklama
Anja78 a Ty tez z Pomorza jesteś? Bo ja też i też mam tę cyferke w roczniku co Ty! Rzeczywiscie dziś pogoda bardziej przypomina jesenną niz wiosenną aurę. Pozdrawiam Ciebie

Do góry