hey dziewczynki
znów mam zaległości nie do odrobienia
musze sie pochwalic bo wczoraj byłam u lekarza i bedzie druga upragniona córeczka mała LENKA:-):-):-):-) dzidzia zdrowa wariowała w brzuszku, fajnie bo moja lekarka zawsze przełancza nam na 4d a dzidzie tam tak słodko widać, w poprzedniej ciazy musiałam za takie badanie płacić 190zl a tu mam w cenie wizyty tzn w 100zl :-)
dzis mam dzien bez męża:-( bo najpierw bedzie on w pracy a później idzie zrobic kolejny tatuaż wiec w domku zawita gdzies koło 20:--(
GRATULACJE SERDECZNE DRUGIEJ CORECZKI :-)
ja juz tez chce wiedzieć!
A z obrona to faktycznie bolesna to prawda i może niewygodna, ale im szybciej dziewczyny sie zabierzecie za pisanie tym lepiej i juz będzie z górki. A satysfakcja jaka! Ha! poza tym chyba łaskawiej patrza na studentkę-brzuchatkę
Ja wprawdzie broniłam się bez brzucha, ale podejście do samej pracy i pisania miałam identyczne, tzn. brak chęci i wymyslanie a teraz to , a teraz tamto. Jak sie już abrałam za pisanie to mnie wciągnęlo i poszło szybko. Potem obrona i już. Broniłam sie 2 miesiące przed slubem, wiec tez miałam co robić. jejciu to było prawie 10 lat temu jestem stara?????
Ostatnia edycja: