reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
No ja obrobiona z dziećmi, trzeba było z młodym nad słowami do dyktanda przysiąść :) I modlitwę nauczyć, mam nadzieję że jutro zda :)

Mój dzidziolek też coraz częściej daje o sobie znać, często w pracy jak za długo siedzę i ściskam brzuch (niestety moja wada, nieprawidłowa postawa przy kompie). Ale zaraz arbuzka sobie zapodam to pewnie zacznie harce :)

skrzat910 – sukienkę przymierzlam i jest cudowna :D i ma miejsce na brzuszek mimo ,ze one się śmieją ze mogłabym w końcu przytyć :D
Tosia – ja tez mam 27 wizytę i już nie mogę się doczekać :D
Marja -no właśnie wiem ,że mało czasu. Ja dziś przymierzałam i jestem bardzo, bardzo zadowolona ;) Jest taka, jaka chciałam jutro już odbieram :)
Asiek – gratulacje córeczki :)
Onionek – ja mam facebooka :D
Ja przyzwyczajam się do tipsów po długiej przerwie , ale już funkcjonuje hehe .Sukienka super zakupiłam też biżuterie więc już wszystko mam. I teraz już będzie z górki. Zdjęcia będę miała jednak w niedziele czyli po ślubie, ale znając nas może się to zmienić :D idę cosik zjeść :)

witam kochane piszecie jak szalone nie daję rady wszystkiego nadrobić nie wiem czy pisałyście o tym czy nie ale spytam czy wy też macie takie problemy ze zgagą a może macie jakieś sprawdzone sposoby aby się jej pozbyć

witam kochane piszecie jak szalone nie daję rady wszystkiego nadrobić nie wiem czy pisałyście o tym czy nie ale spytam czy wy też macie takie problemy ze zgagą a może macie jakieś sprawdzone sposoby aby się jej pozbyć

Ja mam mega zgage caly czas prawie (to samo w pierwszej ciazy) ,pomaga mi mleko,i unikam tlustych ciezkich posilkow

lilula8891, migdały i tylko migdały :-) u mnie działają.. :-) wcześniej bym w życiu o tym nie pomyślała... spróbuj!!!

może to niezbyt popularne lub tez niezdrowe, ale ja ratowałam sie małą szklaneczką coca - coli, pomogło:tak: ale bez obaw nie stosowalam tego zbyt czesto. wlasciwie juz od 10-12 tyg. zgaga mnie nie męczy, może tez dlatego ze ja jem duzo warzyw na parze i potrawy na parze gotowane, zero smażeliny.

reklama
a ja właśnie zjadłam zupke kapuśniaczek i zaraz idę się myć i lulu....wykończy mnie ten ból gardła ale teraz boli mnie całkiem inaczej niz ostatnio,wtedy to był luzik heheh :) no ale płukam w tym rumianku może coś da ajajaj :)

Do góry