reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziękuje za miłe powitanie:-)
malapralinka Ja też jestem w pierwszej ciąży:blink: I tak samo jak Ty czuję się zielona w tych sprawach:tak:, jak mnie coś szczyknie lub zaboli to już mam ochotę biec do lekarza:unsure: i sprawdzić czy wszystko jest ok, ale narzeczony sprowadza mnie na ziemie i poprostu każe wyluzować;-);-);-):-)

Witam :-) dorotka ja się czuję świetnie:tak::tak: dziękuję za troskę;-) Nic nie dolega tylko piersi się w końcu odezwały..ale wszsytko do zniesienia i jest ok:tak: Dziś jak smarowałam sie oliwką to co zauważyłam??? Że brzuch już mi rośnie..mam wyraźnie większy w okolicach spojenia i troszkę wyżej:tak::tak::tak::tak: strasznie szybko, ale na pewno to to, bo wszsytko jest wokół twarde:tak: kurcze.....a w tamtej ciąży do połowy piątego chodziłam w zwykłych ciuchach:baffled::baffled::baffled:
Vanilia nie dopuszczaj do ssania bo masz wtedy bardzo duże wahania cukru!! A dzidzi szkodzą takie skoki. Staraj sie jeść co chwilę coś. nie przejadaj się i nie dopuszczaj do głodu:tak: Dasz radę:tak::tak::tak: A tak z innej beczki to jak przeskalowałaś suwak ten z obrazkiem?? bo mi on nie wchodzi a nie wiem jak go zmniejszyć:no::no:
Gaja to super że masz pewność że wszystko jest ok. A co do guzka.....to kurcze no ja też miałabym stresa..ale to pewnie wina hormonów:tak: Szczerze Ci sie przyznam że też piersi nie badam..bo jak dla mnie to tam są same guzki i dziwne rzeczy...a ona badała ci piersi???:confused::confused::confused:
Kasias witaj!!!

Dziś jak smarowałam sie oliwką to co zauważyłam??? Że brzuch już mi rośnie..mam wyraźnie większy w okolicach spojenia i troszkę wyżej:tak::tak::tak::tak: strasznie szybko, ale na pewno to to, bo wszsytko jest wokół twarde:tak: kurcze.....a w tamtej ciąży do połowy piątego chodziłam w zwykłych ciuchach:baffled::baffled::baffled: !

wiesz ja mam to samo na wieczor wyglada tak jakby to conajmniej byla koncowka 4 a nie 2:szok:,jakas totalna masakra sie zapowiada,bo ja calą zeszlą ciąze do 7 miesiaca przechodzila w dwoch parach dzinsow ,w ktorych przed ciązą chodzilam,potem dopiero wieksze kupilam jakos na koniec kwietnia,a pod koniec czerwca urodzilam:tak:teraz to juz dwie mi zostaly w ktorych czuje sie komfortowo,bo w reszcie za ciasno:tak:
tak stwierdzam,ze w drugiej ciazy to juz organizm nie taki,poza tym macica po pierszym dziecku nigdy nie dojdzie do wielkosci przed ciązą:tak:

Hej dziewczyny
tyle piszecie, że nie nadążam odpisywać...
Doła dziś załapałam do tego miałam wysłać maile ważne i mi net strajkuje :wściekła/y:
Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...

Kurcze ja pamietam moja koleżankę. w drugiej ciąży w 5 m-cu wyglądała jakby powinna juz dawno urodzić..no brzuch miała gigant:szok: troche sie tego boje..ale wole to niż rodzić za wcześnie:tak:

Dorotka moje samopoczucie bardzo dobre, mdłości pojawią się może raz dziennie, nie to co w pierwsze ciąży, wtedy to masakra była, schudłam 2 kg w pierwszych dwóch miesiącach. Teraz apetyt dopisuje także również ledwo co się mieszczę w spodnie i brzuszek wystaje tak jak u Ciebie i Kerny :( Nie wiem co to będzie na koniec:szok: Poza tym trochę mniejsza kondycja, szybciej się męczę i te zachcianki!!

reklama
Eeee babki bez stresów mi tu proszę;-);-);-) no wiadomo, że kolejna ciaża wyskoczy szybciej, ale co do wielkości brzuszka to może być podobnie jak w pierwszej...a ta laska to przytyła ponad 20kg i może też temu:confused:

Do góry