msdracula
Fanka BB :)
Dorotka - dzięki. Ja innej myśli nie chce do siebie dopścić:-) musi być dobrze:-)
MsDracula - w karcie od neurologa mam napisane MPDz-niedowład 4-o kończynowy. Podczas porodu doszło do niedotlenienia mózgu. Synek jak miał robione MRI to wyszło że ma uszkodzoną tak dużą część mózgu że inne, zdrowe części nie zdołają przejąć roli tych uszkodzonych i są małe szanse na znaczną poprawę. Ale ja w to nie wierze. Lekarze po porodzie dawali mu 3% życia a przeżył. I będę walczyć o jego zdrowie do upadłego Nie wiadomo co było powodem tak szybkiego porodu. Co lekarz to opinia. Zaden też nie powiedział na 100%, po prostu tak podejrzewają.Ale fakt że mam problem z nerkami, większość ciąży przeleżałam w szpitalu,dawali mi dużo leków i zastrzyków.
Kerna - a mi maly dziś wstał w złym humorze. Teraz też marudzi. Lecę wymyślić mu jakąś zabawę. Może ściganie się na czworakach
ludzki mózg ma ogromne możliwości kompensacyjnie i tak naprawdę cięzko przewidzieć kiedy zdrowe czesci zaczną przejmować funkcję chorych, jednak szansa jest zawsze i tego się trzymaj czasami zdarzają się takie rzeczy że nawet lekarze nie wierzą jak to się mogło stać a jednak wszystko w medycynie jest możliwe. Widzę że jesteś pełna nadzieji i walczysz o sowjego maluszka, tak trzymaj, to na pewno wiele pomoże. Trzymam kciuki za was Jak tylko będziesz miała ochotę pomarudzić,ponarzekać lub po prostu wygarnąć wszystko co ci na sercu leży to pisz śmiało, na pewno chętnie cię wesprzemy
A jaką metodą jest prowadzony? Vojta, PNF?