reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Dzien dobry , maz juz w pracy , ja dopiero dochodze do siebie , jestem juz po sniadanku i czekam na kawke z ekspresu.Ja tez postanowilam sie wsluchac w siebie i moje dziecko nie chce kopac , natomiast czesto mam przelewanie w brzuszku wiec to pewnie fasol, musi byc))))
u nas pogoda sloneczna , w nocy meczylam sie z usnieciem i zawazylam ze czesto wieczorem pobolewa mnie glowa, ale tlumacze sobie to brakiem ruch i wychodzenia na swieze powietrze a o twart balkon to nie to samo co spacerek
u nas pogoda sloneczna , w nocy meczylam sie z usnieciem i zawazylam ze czesto wieczorem pobolewa mnie glowa, ale tlumacze sobie to brakiem ruch i wychodzenia na swieze powietrze a o twart balkon to nie to samo co spacerek
przyszla_mama81
Mama81
witam dziewczyny!
wlasnie po sniadanku jestem dzisaj zachcialo mi sie serka bialego z rzodkiewka i szczypiorkiem mniam!!
Waczoraj bylam u lekarza GP i powiedzialam o tym udzie ze mnei boli to tylko poiwedziala ze to czasami tak jest przy ciazy i kazala brac od bolu jak juz jest naprawde koniecznosc!
I slyszlam mojego skarbunia serduszkoBIJE JAK DZWON!! superowe uczucie i jestem spokojna ze wyztko okey,teraz czekam na usg 19 maja dopiero...ale szybko zleci moze dowiem sie czy chlopiec czy dziewczyna!!
MILEJ SOBOTY!!
wlasnie po sniadanku jestem dzisaj zachcialo mi sie serka bialego z rzodkiewka i szczypiorkiem mniam!!
Waczoraj bylam u lekarza GP i powiedzialam o tym udzie ze mnei boli to tylko poiwedziala ze to czasami tak jest przy ciazy i kazala brac od bolu jak juz jest naprawde koniecznosc!
I slyszlam mojego skarbunia serduszkoBIJE JAK DZWON!! superowe uczucie i jestem spokojna ze wyztko okey,teraz czekam na usg 19 maja dopiero...ale szybko zleci moze dowiem sie czy chlopiec czy dziewczyna!!
MILEJ SOBOTY!!
agamati1
Witam z rana
Jestem już po śniadanku, pranie wstawione (będzie jeszcze jeden wkład do pralki). Za oknem bardzo słonecznie, aż chce się wyjść z domu
Zrobię jeszcze szybki przegląd netu i zabieram się za porządki.
KAROLINKARE - SUUUUPER WIEŚCI!!!! wIERZĘ, ŻE WYNIKI AMNIO TEŻ BĘDĄ POZYTYWNE!!!
Witam nową mamusię!!!
Miłego dnia Wrześnióweczki))
Jestem już po śniadanku, pranie wstawione (będzie jeszcze jeden wkład do pralki). Za oknem bardzo słonecznie, aż chce się wyjść z domu
Zrobię jeszcze szybki przegląd netu i zabieram się za porządki.
KAROLINKARE - SUUUUPER WIEŚCI!!!! wIERZĘ, ŻE WYNIKI AMNIO TEŻ BĘDĄ POZYTYWNE!!!
Witam nową mamusię!!!
Miłego dnia Wrześnióweczki))
beti14011984
Jestem. Zrobiłam jak radziłyście, jadłam kromkę z miodkiem i oglądnęłam sobie pretty mena;-)
Pouciaskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię naprawde mocnych kopniaków
ale fakt, przestałam uciskać i nie czułam nic. ale to mi wystarczy!! Jestem spokojna i szczęśliwa
dzięki kochane!!! Naprawde!!!
bałam się dotykać brzuszka, bo wiadomo nie powinno się szczególnie w moim stanie, ale to pomogło
no widzisz kochanie nie trzeba się było tak martwić w natłoku spraw nie zauważyłaś ruchów
trzebab było dzidzie pogłaskac zeby sie odezwała ) GRATULUJE
a ja nawet jak głaszczę,mówię,uciskam,jem słodkie to i tak dziecię nie daje znaku życia smutno ale wiem że wszystko jest ok na wszystko przyjdzie czas i jak zacznie kopać to będę błagać żeby nie tak mocno ehhehe..ja to se tłumaczę co? heh
właśnie wstałam tzn obudziłam się po drzemce i zaraz lecę zrobić se kanapkę bo mały głód sie odezwał
dziś mamunia przyjedzie i przywiezie biednej chorej dziecinie gołąbki mniam mniam .....
no a ja mam dzień lenia pomimo że powinnam troszku okszątnąć ale nie chce mi się,jeszcze jutro dzień odpoczynku a w poniedziałek biorę się za porządki ehehe ciekawe tylko który
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Witam porannie. Znów nie miałam kiedy napisac cosik, ale to wszystko przez brak czasu i często tylko zaglądam, żeby sobie poczytac co u was. Odwołali mi szkołę, a więc weekend wolny. Zapowiada się chyba jakiś spacerek jak taka ładna pogoda. Miłego dzionka
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Jestem. Zrobiłam jak radziłyście, jadłam kromkę z miodkiem i oglądnęłam sobie pretty mena;-)
Pouciaskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię naprawde mocnych kopniaków
ale fakt, przestałam uciskać i nie czułam nic. ale to mi wystarczy!! Jestem spokojna i szczęśliwa
dzięki kochane!!! Naprawde!!!
bałam się dotykać brzuszka, bo wiadomo nie powinno się szczególnie w moim stanie, ale to pomogło
no widzisz super,naprawde sie ciesze ze sie uspokoilas
ja typowych kopniakow to nie czuje,bo wg mnie dzidzia jeszcze za mala zeby tak nogą machnac,tylko takie wypychanie brzucha jak sie przekreca--ja to tak odbieram
a wiecie co wracalam ze sklepu z zakupow i znalazlam na klatce 50 zl,takie zwiniete,niezle co
beti14011984
no widzisz super,naprawde sie ciesze ze sie uspokoilas
ja typowych kopniakow to nie czuje,bo wg mnie dzidzia jeszcze za mala zeby tak nogą machnac,tylko takie wypychanie brzucha jak sie przekreca--ja to tak odbieram
a wiecie co wracalam ze sklepu z zakupow i znalazlam na klatce 50 zl,takie zwiniete,niezle co
szczęściara
reklama
sylwia781122
Dorotko1 masz szczescie, ja nigdy nic nie znalazlam ale ja slepa ,jak bylismy u mojego brata w Uk to przeszlam 2 razy kolo telefonu na ziemii i nie widzialam ich , moj brat chodzil za mna i zbieral