reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dzien dobry , maz juz w pracy , ja dopiero dochodze do siebie , jestem juz po sniadanku i czekam na kawke z ekspresu.Ja tez postanowilam sie wsluchac w siebie i moje dziecko nie chce kopac , natomiast czesto mam przelewanie w brzuszku wiec to pewnie fasol, musi byc))))
u nas pogoda sloneczna , w nocy meczylam sie z usnieciem i zawazylam ze czesto wieczorem pobolewa mnie glowa, ale tlumacze sobie to brakiem ruch i wychodzenia na swieze powietrze a o twart balkon to nie to samo co spacerek

Witajcie z rana. A ja wczoraj bylam na swoim wieczorze panienskim - takim pseudo , bo przy pizzy , herbacie i soczku ale i tak bylo bardzo milo . Oj Korba jeszcze tydzien nam zostal :-))

witam dziewczyny!
wlasnie po sniadanku jestem dzisaj zachcialo mi sie serka bialego z rzodkiewka i szczypiorkiem mniam!!
Waczoraj bylam u lekarza GP i powiedzialam o tym udzie ze mnei boli to tylko poiwedziala ze to czasami tak jest przy ciazy i kazala brac od bolu jak juz jest naprawde koniecznosc!
I slyszlam mojego skarbunia serduszko:)BIJE JAK DZWON!! superowe uczucie i jestem spokojna ze wyztko okey,teraz czekam na usg 19 maja dopiero...ale szybko zleci moze dowiem sie czy chlopiec czy dziewczyna!!
MILEJ SOBOTY!!

Witam z rana :)
Jestem już po śniadanku, pranie wstawione (będzie jeszcze jeden wkład do pralki). Za oknem bardzo słonecznie, aż chce się wyjść z domu :)
Zrobię jeszcze szybki przegląd netu i zabieram się za porządki.

KAROLINKARE - SUUUUPER WIEŚCI!!!! wIERZĘ, ŻE WYNIKI AMNIO TEŻ BĘDĄ POZYTYWNE!!!

Witam nową mamusię!!!

Miłego dnia Wrześnióweczki:)))

Jestem. Zrobiłam jak radziłyście, jadłam kromkę z miodkiem i oglądnęłam sobie pretty mena;-)
Pouciaskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię naprawde mocnych kopniaków:tak::tak::tak:
ale fakt, przestałam uciskać i nie czułam nic. ale to mi wystarczy!! Jestem spokojna i szczęśliwa:tak::tak:
dzięki kochane!!! Naprawde!!!
bałam się dotykać brzuszka, bo wiadomo nie powinno się szczególnie w moim stanie, ale to pomogło:tak:

no widzisz kochanie nie trzeba się było tak martwić :) w natłoku spraw nie zauważyłaś ruchów :)

trzebab było dzidzie pogłaskac zeby sie odezwała :)) GRATULUJE

a ja nawet jak głaszczę,mówię,uciskam,jem słodkie to i tak dziecię nie daje znaku życia :( smutno ale wiem że wszystko jest ok na wszystko przyjdzie czas i jak zacznie kopać to będę błagać żeby nie tak mocno ehhehe..ja to se tłumaczę co? heh

właśnie wstałam tzn obudziłam się po drzemce i zaraz lecę zrobić se kanapkę bo mały głód sie odezwał :)
dziś mamunia przyjedzie i przywiezie biednej chorej dziecinie gołąbki mniam mniam .....:)
no a ja mam dzień lenia pomimo że powinnam troszku okszątnąć ale nie chce mi się,jeszcze jutro dzień odpoczynku a w poniedziałek biorę się za porządki ehehe ciekawe tylko który :)

Witam porannie. Znów nie miałam kiedy napisac cosik, ale to wszystko przez brak czasu i często tylko zaglądam, żeby sobie poczytac co u was. Odwołali mi szkołę, a więc weekend wolny. Zapowiada się chyba jakiś spacerek jak taka ładna pogoda. Miłego dzionka :)

Jestem. Zrobiłam jak radziłyście, jadłam kromkę z miodkiem i oglądnęłam sobie pretty mena;-)
Pouciaskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię naprawde mocnych kopniaków:tak::tak::tak:
ale fakt, przestałam uciskać i nie czułam nic. ale to mi wystarczy!! Jestem spokojna i szczęśliwa:tak::tak:
dzięki kochane!!! Naprawde!!!
bałam się dotykać brzuszka, bo wiadomo nie powinno się szczególnie w moim stanie, ale to pomogło:tak:

no widzisz super,naprawde sie ciesze ze sie uspokoilas

ja typowych kopniakow to nie czuje,bo wg mnie dzidzia jeszcze za mala zeby tak nogą machnac,tylko takie wypychanie brzucha jak sie przekreca--ja to tak odbieram

a wiecie co wracalam ze sklepu z zakupow i znalazlam na klatce 50 zl,takie zwiniete,niezle co

reklama
Dorotko1 masz szczescie, ja nigdy nic nie znalazlam ale ja slepa ,jak bylismy u mojego brata w Uk to przeszlam 2 razy kolo telefonu na ziemii i nie widzialam ich , moj brat chodzil za mna i zbieral

Do góry