beti14011984
Fanka BB :)
ja też mówię już dobranoc..akurat reklama jest to się żegnam ale mnie wciągnął film jutro przyjeżdża moja mama to mi czas zleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia, ale masz fajnie. Też bym poszła na weselicho. Ale jedyne w tym roku mam na początku października, więc chyba nici, bo dzidzi będzie maleńkie.my tez idziemy na wesele 8ego maja ,nie wiem na ile potancze a bank sie najem haha
Onionek sama też nie wiem jak to jest z tym twardnieniem brzucha. Ale podobno nie powinien być twardy. Mojej siostrze, w pierwszej ciąży, ale to w 34 tyg. twardniał brzuch i jak pojechała do gina to okazało się ze to skurcze. Tłumaczyła mi że czuje takie napinanie i to jest niby to twardnienie.No Magi w koncu avatar zmieniony i widac, jak choc troche jak wygladasz :-)
Wlasnie - Benjaminko napisz, jak to z tym twardnieniem brzucha - bo zdaje sie, ze brzuchy ciazowe to w ogole sa twarde jakies a jesli ma byc jakis mocno twardy to, jak to zinterpretowac? :-)
ps. wiecie, jak u mnie zimnooooo!!! normalnie pozna jesien - wczesna zima.. szokers.
ja tez mam żyły ale takie długie i większe, ja je odrazu widze a mąż mówi że mam " cycuszki jak z plejboja" chyba przez rozmiar bo przez ciązą miałam C a teraz E... oby mi liter w alfabecie starczyłoWitam wieczornie
Tez miewam bole w pachwinach zwłaszcza kiedy po siedzeniu chcę wstac gwałtowniej oj to boli
Dzis zauważyłam na piersiach żyły dziwnie to wygląda
ja też mam dziwne sny, śniło mi się, że mnie mąż zdraza i że mnie bejsbolem, tata chciał natłuc,Cześć dziewczyny!
Całą noc mi sie takie głupoty śniły że sie przez to nie wyspałam. W 1 trymestrze spałam jak niemowle a teraz sie budze po 3-4 w nocy albo mi sie koszmary śnią. Macie jakieś dobre sposoby na mocny sen w ciąży?
Trixi do lekarza dzwoń a jutro do laboratorium mocz nieś. Miejmy nadzieje że to kręgosłup pracuje i tak promieniuje.
Beti rutinoscorbin 2 x dziennie po 2 tabletki na krwawienie z noska.
Justynka głowa do góry, wiem że cięzko bez męża, ale na pewno sie wszystko ułoży i będziecie razem cieszyć się "małym szczęściem":-( mam strasznego doła... prawie popłakałam się dziś w pracy i nie mogę poradzić sobie z moimi problemami... moje dziecko jeszcze się nie urodziło a ja już jestem beznadziejną matką :-( nie potrafię zadbać o przyszłość swoją i maleństwa... Mój mąż wyjechał w poszukiwaniu pracy a ja jakoś się nie łudzę że ją znajdzie a mi bez niego jest bardzo ciężko. Wiem że powinnam być silna dla dziecka i naprawdę mi go żal bo mam dla niego tylko miłosć... już nie potrafię się cieszyć i dopada mnie taki nastrój jak na początku ciąży (to nie było nasze planowane dziecko)... wogóle to jest bez sensu i szkoda wam zawracać głowę...
u nas jak na złość w tym roku wesela obrodziły, mamy 29 maja, 23 lipca i jakoś tak 18 wrzesnia. Także dzidzia juz w brzuszku bedzie miała niezłe imprezymy tez idziemy na wesele 8ego maja ,nie wiem na ile potancze a bank sie najem haha
No i witam sie z rana dziewczyny
mi w poniedziałek tez jeszcze się trafiło, ale mysle że to takie raczej przypadkowewitam dziewczeta.. ja dzis nie najlepiej zaczelam dzien! z glowa w kiblu masakra....czesciej mi sie to zdarza niz na poczatku czy ktos tak ma tez?
Karolinkare ale super, gratuluje i ciesze się z całego sercaCzesc dziewuszki... tak na szybciutko wpadłam do was..... bo jestem po wizycie i pani dr powiedziala ze mam w brzuszku chlopca i dziewczynke ) jeju jestesmy tak niesamowicie szczesliwi ze az trudno to wyrazic. Ogolne powiem w skrocie pani dr zmierzyla bable kazde wazy 165g wiec moze dlatego taki maly brzuszek... wszystko na jej doswiadczone oko wyglada prawidlowo i serduszko i caly maluszek/maluszka( bo nie pytalam z emocji ktore ma to cholerne NT podwyzszone) zrobila kolejny pomiar i nt sie zmniejszylo wychodzi okol 5 wiec mozemodlitwy pomagaja...... boze obie na koniec powiedzialysmy ze fantastycznie ze parka oby tylko zdrowa parka ..... jeju no musi byc zdrowa nie ma innego wyjscia buziaczki i do poniedzialku bo w weekend odpoczywam od internetku.....
Kerna sie nie martw, ja poczyłam tydzien temu w piątek, a potem weekend miałam strsznie stresujący i poniedziałek sobie uświadomiłam że teraz nie czuje, poczułam znowu dopiero we wtorek pod wieczór, na pewno i na ciebie przyjdzie czas. choć pewnie tak jak ty bym poddenerwowana chodziłaCześć dziewczyny.
Karolinkare ciesze sie baaaaaaaardzo i coś czuję że niedługo będziemy cieszyć się jeszcze bardziej
A ja stresa mam cholernego. Przez cały czas nie przejmowałam się brakiem ruchów. A teraz niestety tak i to bardzo. To już 19tc a ja nic nie czuję. Poczułam wtedy raz i tyle..teraz się zastanawiam czy to w ogóle było to. Przecież to jest druga ciaża i powinnam czuć szybciej. Ale jeszcze to by mnie tak nie martwiło jak fakt, że od miesiąca miałam mnóstwo stresów aż do łez i boję sie czy dzidzia to wytrzymała...po prostu czarne myśli w głowie...Dziewczyny czy przez stres mogło się coś dzidzi stać????????????????:-(