calineczka27
Fanka BB :)
KAROLINA84 ja co prawda nie poznan ale bliziutko bo luboń:-):-)
a w piatek kolejna wizyta u lekarza
miłego dnia
a w piatek kolejna wizyta u lekarza
miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli jestes dwa dni do przodu :-):-):-)cześć dziewczyny! melduję się że skończylismy dzisiaj 8 tydzień
Masakra, za mną też cały czas chodzi barszczyk z uszkami <mniam>Hej dziewczynki. za oknem wraca zima, sypie snieg a ja bym chciała juz wiosne
Narazie bez mdłosci choc czasem jakies lekkie mnie dopadają za to zgaga i niestrawnosc zwłaszcza w nocy mnie męczy ( chyba musze zaczac cos lekkostrawnego jadac , zobaczymy czy to cos pomoze) co do checi to mam ogromne cały czas na barszcz czerwony z uszkami
Olga dziękuję:-) niekiedy dołuję się i to strasznie ale zazwyczaj dochodzę do wniosku że nie warto tracić czasu na żale tylko coś zrobić w tym kierunku by było lepiej. Może to głupie ale w takich momentach mówię sobie że inni mają gorzej i sobie muszą radzić. Chociaż czasem dobrze się wyżalić. Ciężar z serca spada jak się komuś można wygadać.Gosia 211, twarda z Ciebie babka. Tyle złego Cię spotkało, a mimo to nie ma w twoich postach żadnych narzekań, żali. Naprawdę Cie podziwiam i Ciesże się, że już ci się z M. lepiej układa i trzymam kciuki, żeby było juz tylko coraz lepiej.